تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1173 از 2376 اولاول ... 17367310731123116311691170117111721173117411751176117711831223127316732173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,721 به 11,730 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

پيروز قرباني: اعتماد به نفس لازم را در خودم مي بينم
    مدافع استقلالي تيم ملي فوتبال با اشاره به مصدوميت هادي عقيلي، اميدوار است بتواند در ترکيب تيم ملي برابر امارات از دقيقه اول به ميدان برود.

"پيروز قرباني" امروز/سه شنبه/ در گفت و گويي با خبرنگار ايرنا گفت: متاسفم که تيم ملي يکي از مهره هاي تاثيرگذارش را در بازي با امارت در اختيار نخواهد داشت، اميدوارم اگر مورد توجه دايي قرار گرفتم به گونه اي بازي کنم که جاي خالي عقيلي احساس نشود.
    اين مدافع با اشاره به شرايطي که دارد، ادامه داد: براي بازي با کره شمالي هم به تيم ملي دعوت شده بودم و به همين دليل اعتماد به نفس لازم را براي پوشيدن پيراهن ملي در خود مي بينم و شک ندارم که در صورت بازي کردن، مي توانم انتظارات را بر‌آورده کنم.
    قرباني همچنين در مورد بازي تيم ملي برابر امارات گفت: آنها تيم درجه دوم در آسيا هستند و به همين دليل اگر در طول 90 دقيقه اشتباه خاصي از جانب ما ديده نشود، مي توانيم به راحتي سه امتياز با ارزش خارج از خانه را از اين ديدار به حساب خود واريز کنيم.
    ديدار تيم هاي ملي ايران و امارات، در چارچوب رقابتهاي مقدمايت جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، روز 29 آبان ماه جاري در ورزشگاه آل مکتوم دوبي برگزار مي شود.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون بایرن جان...

اصغر طالب نسب که سابقه بازی در تیم های استقلال تهران و سپاهان اصفهان را دارد با مسئولان باشگاه پاس همدان برای عقد قراردادی شش ماهه و قرضی تا پایان فصل جاری به توافق رسید.

.
    این طالب نسب بازیکن نسبتا متوسطی در استقلال بودو کلا به درد تیم میخورد خریت کرد استقلال را ترک کرد!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني با هماهنگي مربيان غيبت داشت
    نظري جويباري : جريمه اي در کار نيست

سرپرست باشگاه استقلال تهران با تکذيب خبر جريمه ميليوني آرش برهاني اظهار داشت: اين اخبار دروغ است و برهاني از سوي باشگاه استقلال تهران جريمه نشده است.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" دقايقي پس از پايان تمرين استقلال تهران به اطلاع سرپرست اين تيم رسيد که اخباري در خصوص جريمه مالي برهاني از سوي باشگاه استقلال تهران منتشر شده است. خبري با اين مضمون که برهاني به خاطر سفر به امارات و غيبت در تمرينات استقلال دوميليون تومان جريمه شده است.
    اما نظري جويباري با تکذيب اين خبر اظهار داشت : برهاني با هماهنگي کادرفني در تمرينات شرکت نکرده و به همين دليل هم قرار نيست که از سوي باشگاه با جريمه مالي روبرو شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ز شنبه در باشگاه استقلال حاضر مي شوم
    اميري: ويژگي مهم واعظ تمام وقت بودنش است

مشاور مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: ويژگي مهم واعظ آشتياني حضور تمام وقت او در باشگاه است.

"بهرام اميري" که به تازگي حکم خود را از مدير عامل استقلال تهران دريافت کرده،در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا اظهار داشت: روز گذشته جلسه اي با آقاي واعظ آشتياني داشتم.ايشان از من درخواست کردند که براي کمک به باشگاه استقلال وارد مجموعه شوم که بنده هم با افتخار قبول کردم.
    وي افزود: از روز شنبه در باشگاه استقلال تهران حاضر مي شوم و هر کمکي نيز از دستم بر بيايد،براي اين تيم انجام مي دهم.
    امير عنوان کرد:در گفت و گو با واعظ آشتياني متوجه شدم که ايشان به صورت تمام وقت در خدمت استقلال است. من که از نزديک با کارهاي اجرايي استقلال آشنا هستم،مي دانم که حضور تمام وقت يک مدير چقدر به نفع باشگاه است. اميدوارم او در استقلال موفق باشد و با قدرت به کارش ادامه دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال دوشنبه مقابل يکي از تيم هاي تهراني

دومين ديدار تدارکاتي تيم فوتبال استقلال تهران در زمان تعطيلي ليگ برتر روز دوشنبه در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار مي‌شود.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مربيان استقلال تهران مشغول رايزني با تيم هاي تهراني هستند تا شرايط برگزاري ديداري تدارکاتي را فراهم آورند.
    اين تيم که به احتمال بسيار يکي از تيم هاي ليگ دو خواهد بود،دوشنبه برابر استقلال قرار مي‌گيرد تا شاگردان اميرقلعه نويي پيش از شروع مجدد رقابت هاي ليگ برتر در شرايط بازي قرار بگيرند.
    لازم به ذکر است استقلال تهران روز جمعه نيز در ديداري خير خواهانه به مصاف منتخب کرج خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جباري از شنبه استارت مي زند

هافبک مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران از ابتداي هفته آينده تمرينات خود را آغاز مي کند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مجتبي جباري هافبک طراح تيم فوتبال استقلال تهران که گفته مي‌شد از ناحيه مينيسک پا دچار پارگي شده است،دوران نقاهت را پشت سر مي گذارد و قرار است از روز شنبه پا به پاي ساير بازيکنان اين تيم به تمرين بپردازد.
    لازم به ذکر است که پزشک تيم فوتبال استقلال خبر پارگي مينيسک پاي جباري را تکذيب کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هيچ‌کس بدون دليل موجه غيبت نکرده است
    قلعه نويي: برزيلي‌ها بدون تست فني قرارداد مي‌بندند

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران از عقد قرارداد با دو بازيکن برزيلي مورد نظر اين باشگاه بدون انجام تست فني خبر داد.

امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال در اين خصوص به خبرنگار ورزشي برنا گفت: قرار نيست از دو بازيکن برزيلي مورد نظرمان تست دوپينگ بگيريم.هر وقت اين دو بازيکن به ايران بيايند و در تست پزشکي شرکت کنند،با آنها قرارداد مي‌بنديم.
    قلعه نويي در ادامه اظهار داشت: اگر قرار بود از اين بازيکنان برزيلي تست فني بگيريم،ديگر چه نيازي بود که آقاي رجبي را به برزيل بفرستيم تا کار آنها را زير نظر بگيرد.
    سرمربي استقلال خبر غيبت غير موجه چند بازيکن در تمرين روز گذشته را تکذيب کرد و گفت:هيچ بازيکني بدون دليل غيبت نکرده است و بنده اين موضوع را تکذيب مي کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهرداد پولادي در گفت و گو با ايپنا: تا پايان قراردادم در استقلال مي‌مانم

مهرداد پولادي گفت: با توجه به مذاكراتي كه روز گذشته با قلعه‌نويي داشتم قرار شد تا پايان قراردادم در استقلال بمانم.

بازيكن تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، اظهار داشت: در حال حاضر وضعيت بسيار خوبي دارم و تمرينات خوي را انجام داده ام و از لحاظ روحي نيز در شرايط ايده آلي قرار دارم.

وي ادامه داد: روز گذشته با امير قلعه نويي سرمربي تيم صحبت كردم وضعيت خودم معلوم شود و قلعه نويي از من خواست تا در تيم بمانم و به من احتياج دارد.

پولادي افزود: به همين دليل و با توجه به مذاكراتي كه با سرمربي استقلال انجام دادم تصميم گرفتم كه تا پايان قراردادم در اين تيم محبوب بازي كنم.

وي خاطر نشان كرد: هم اكنون استقلال در شرايط بسيار ايده آلي برخوردار است و تلاش مي كند تا در بازي مقابل فولاد 3 امتياز بازي را كسب كند و جايگاه خود را ارتقا ببخشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون بایرن جان...

این طالب نسب بازیکن نسبتا متوسطی در استقلال بودو کلا به درد تیم میخورد خریت کرد استقلال را ترک کرد!
    سلام
    موافقم باهات

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مصدوميت قرباني جدي نيست

آسيب‌ديدگي پيروز قرباني كه در جريان تمرين ديروز تيم ملي از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد، چندان جدي نيست.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، پيروز قرباني بلافاصله پس از مصدوميت به يخ‌درماني پرداخت و ظاهراً مشكل خاصي ندارد و قطعاً به بازي روز چهارشنبه مقابل امارات هم مي‌رسد.

قرباني امروز تمرين سبكي را همراه ملي پوشان انجام مي‌دهد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •