پيروز قرباني: اعتماد به نفس لازم را در خودم مي بينم
مدافع استقلالي تيم ملي فوتبال با اشاره به مصدوميت هادي عقيلي، اميدوار است بتواند در ترکيب تيم ملي برابر امارات از دقيقه اول به ميدان برود.
"پيروز قرباني" امروز/سه شنبه/ در گفت و گويي با خبرنگار ايرنا گفت: متاسفم که تيم ملي يکي از مهره هاي تاثيرگذارش را در بازي با امارت در اختيار نخواهد داشت، اميدوارم اگر مورد توجه دايي قرار گرفتم به گونه اي بازي کنم که جاي خالي عقيلي احساس نشود.
اين مدافع با اشاره به شرايطي که دارد، ادامه داد: براي بازي با کره شمالي هم به تيم ملي دعوت شده بودم و به همين دليل اعتماد به نفس لازم را براي پوشيدن پيراهن ملي در خود مي بينم و شک ندارم که در صورت بازي کردن، مي توانم انتظارات را برآورده کنم.
قرباني همچنين در مورد بازي تيم ملي برابر امارات گفت: آنها تيم درجه دوم در آسيا هستند و به همين دليل اگر در طول 90 دقيقه اشتباه خاصي از جانب ما ديده نشود، مي توانيم به راحتي سه امتياز با ارزش خارج از خانه را از اين ديدار به حساب خود واريز کنيم.
ديدار تيم هاي ملي ايران و امارات، در چارچوب رقابتهاي مقدمايت جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، روز 29 آبان ماه جاري در ورزشگاه آل مکتوم دوبي برگزار مي شود.