چطور مي شه زير نويس فارسي رو در ps3 نشون داد؟ خر چنگ قورباقه نشون مي ده![]()
چطور مي شه زير نويس فارسي رو در ps3 نشون داد؟ خر چنگ قورباقه نشون مي ده![]()
دوستان سلام
اين بازي resistance 3 روي 3.55 اجرا ميشه (با استفاده از روشهاي نرم افزاري) ؟؟
نه فقط با دانگل تروبلو میشه
دوستان در بازی متال گیر سالید 4 بعد از اتمام نمایش یکی از دموها در وسط بازی با صفحه سیاه روبرو میشوم و بازی نمیاد علتش چیه؟؟
زیر نویستون باید فرمت IDX باشه .
یا انکدینگ رو عربی کنید . که در اون صورت حرف ی همیشه جدای بقیه هستش .
شما از روی هارد فیلم پخش میکنی یا از روی دیسک DVD و Blu-ray ؟
---------- Post added at 03:19 AM ---------- Previous post was at 03:15 AM ----------
زیرنویس SRT که روی DVDها و blu-rayها هست چی؟
صفحه قبل دوستان گفتن مشکلی نداره.
آخه میخوام 30 -40 تومن فیلم بلوری بخرم. اگه زیرنویسشون را نشون نمیده که نگیرم.
اونها SRT نیستند - IDX هم به شکل اصلیش SRT بوده ولی بعد از رندر به IDX تبدیل شده .
زیرنویس های روی DVD یا BlueRay ها در حقیقت یک لایه اضافی با فرمت JPG هستش که با فعال شدن به صورت بک گراند transparency روی صفحه نمایش داده میشه .
IDX هم دقیقا همینه منتها به خود فیلم نچسبیده .
این در صورتیه که SRT مثل IDX یا اونهایی که روی خود دیسکها هستند عکس نیست و یک متن با انکدینگ UTF-8 هستش .
به عبارت ساده تر شما SRT رو میتونید با Notepad باز کنید و توش رو بخونید ولی IDX و انواع دیگه رو نمیتونید .
sonixax جان رک و پوست کنده لطف کن بگو وقتی یه سی دی فیلم خارجی که زیر نویس فارسی داره میزاریم تو PS3 چی میشه؟
زیر نویس فارسیش رو نشون میده؟
من فیلم و DVD تو دست و بالم نیست والا خودم تست می کردم.
آقا ببین فیلم هایی که به صورت معمول تحت عنوان فیلم DVD و بلوری توی بازار هست به راحتی روی دستگاهتون پخش میشه. زیر نویس فارسی هم راحت میاد. امتحان کردم که میگم.
اما اون فیلم های ریپ شده که به صورت یک فایل ساده هست و زیر نویسش به صورت یک فایل دیگه در کنارش هست رو نمیتونی زیرنویش رو ببینی. برای این نوع فیلم ها هم دوکار میشه کرد. یا کانورتش کن و زیر نویس رو به فیلم بچسبون و یا از dlna استفاده کن و فیلم رو تحت شبکه روی دستگاه استریم کن.
امروز هر چی زور زدم نتونستم DLNAش رو راه بندازم.
طبق این راهنما PS3 عمل کردم:
PS3 مودم روتر رو شناخته و ذخیرش کرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو لیست media sharing مدیا پلیر 11 باید PS3 اضافه بشه اما نمیاد تو لیست!
از منو music در PS3 گزینه serach media server رو می زنم میگه media server not found
کسی میتونه محبت کنه راهنماییم کنه؟
Last edited by poonel; 24-04-2012 at 15:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)