تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1173 از 1667 اولاول ... 173673107311231163116911701171117211731174117511761177118312231273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,721 به 11,730 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    يك سوال كاملا فوري و مهم
    من جديدا بازي c&c kane's wrath رو اوريجينال خريدم براي اينكه بتونم آنلاين واقعي بازي كنم(نه با برنامه هايي مثل هاماچي و ....)
    مي دونين كه براي آنلاين بازي كردن اول بايد عضو ea بشيم يعني يك اكانت بسازيم
    حال مشكل من اينه كه موقعي كه مي خوام رجيستر (عضو) بشم براي آنلاين بازي كردن ارور ميده و ميگه your serial is not valid
    در حقيقت ميگه شماره سريال شما بي اعتباره و يا يكي قبلا اين شماره رو استفاده كرده حالا من موندم چه كار كنم
    واقعا آدم زورش مياد كه بره پول بده و بازي اورجينال بخره (براي آنلاين بازي كردن)
    بعد موقع عضو شدن بگه شماره سريال شما بي اعتبار هست
    نا حالا كسي همچين مشكلي داشته
    واقعا به كمك همتون احتياج دارم

با تشكر

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من این سیم سیتی سوکیتیس رو وقتی کرک میکنم و بعد از اینکه به اینترنت وصل میشم دیگه کرک کار نمیکنه چیکار باید بکنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من تو نصب بازی مترو2033 مشکل دارم بازی من دو دی وی دی که باید از حالت فشرده در بیاری و تو هارد بریزی و بازی رو نصب بکنی من وقتی بازی رو نصب کردم با این ارور مواجه شدم:
    steam error: Application load error 5: 0000065434
    لطفا کمک کنین[
    دیگه کسی نبود ویندوزم 7 اگه بگین این ارور مربوط به چیه متشکر می شم و اگر بگید که باید چی کارکنم تا حل بشه خیلی خیلی ممنون می شم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

راستی تا یادم نرفته بگم که این بازی مترو2033 یه نرم افزار به نام steam هم داره که من نمی دونم باهاش چی کار کنم یا به چه دردی می خوره شاید این ارور مربوط به اون باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من بازی battlefield 2 رو که نصب می کنم بعد از کرک می گه باید آپدیت کنی الان 4 ساعته که گذاشتم ولی نمی دونم بعد از آپدیت کار کنه یا نه
    شما هم این مشکل رو داشتین ؟ کسی می دونه حجم آپدیت چقدره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان بعد از سختی های زیاد بازی رو نصب کردمولی بعدش دوباره حالم گرفته شدچون که اول بازی یه ارور می ده که از شرکت انویدیا lastet ورژن رو دانلود کن اما من برای بازی بد کمپانی 2 این کارو کرده بودم وجدیدترین آپدیت رو دارم و بعد از ارور وقتی وارد بازی می شم تو دمو ها سرعت خوبه ولی توی بازی سرعت کم میشه و نمی شه بازی کرد لطفا یه راه حل پیشنهاد بدین.

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------

سلام من بازی battlefield 2 رو که نصب می کنم بعد از کرک می گه باید آپدیت کنی الان 4 ساعته که گذاشتم ولی نمی دونم بعد از آپدیت کار کنه یا نه
    آره حتما باید دانلود کنی

داره خودمونی میشه fanii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من وقتی وارد بازیBatman Arkham Asylum میشم این ارور را میده Message General protection fault! History: ?INT?Version.ID.Unreal? ?INT?Version.ID.Local? FMOD: 42200/42200 Game RaiseException() Address = 0x7c81eb33 (filename not found) GColor::GetHSI() Address = 0x1c5f95a (filename not found) GColor::GetHSI() Address = 0x1a9f47f (filename not found) مشکل چیه؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل من دقیقا نمی دونم از کجا توی بعضی از نسخه ها اومده!!
    ولی به احتمال 90% از کرکتون هست عوضش کنید که یکی از دوستان فکر کنم یه دونه سالمش رو اینجا گذاشته امتحان کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان بعد از سختی های زیاد بازی رو نصب کردمولی بعدش دوباره حالم گرفته شدچون که اول بازی یه ارور می ده که از شرکت انویدیا lastet ورژن رو دانلود کن اما من برای بازی بد کمپانی 2 این کارو کرده بودم وجدیدترین آپدیت رو دارم و بعد از ارور وقتی وارد بازی می شم تو دمو ها سرعت خوبه ولی توی بازی سرعت کم میشه و نمی شه بازی کرد لطفا یه راه حل پیشنهاد بدین.
    دوست من کلا این بازی بسیار بد پورت شده و ذاتا افت فریم به صورت وحشتناک توش هست شما با توجه به گرافیکت تمام تنظیمات رو بگذار روی low ببین درست میشه میکنه...

سلام من وقتی وارد بازیBatman Arkham Asylum میشم این ارور را میده Message General protection fault! History: ?INT?Version.ID.Unreal? ?INT?Version.ID.Local? FMOD: 42200/42200 Game RaiseException() Address = 0x7c81eb33 (filename not found) GColor::GetHSI() Address = 0x1c5f95a (filename not found) GColor::GetHSI() Address = 0x1a9f47f (filename not found) مشکل چیه؟
    شما هم اگه کرک relaoded رو کپی نکردی حتما این کار رو بکن اگه نشد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار:
    کد:

داره خودمونی میشه Ding_Dong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Nourth

پيش فرض

ای بابا کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟
    هیچکس با صدای بازی saw مشکل نداره.این بازی صدا نداره من چیکار کنم آخه؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ای بابا کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟
    هیچکس با صدای بازی saw مشکل نداره.این بازی صدا نداره من چیکار کنم آخه؟
    شما اول طبق این پست عمل کن:
    کد:
    اگه کار کرد که هیچ وگرنه کلا مودمت رو uninstall کن...

11. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •