سلام من بازی battlefield 2 رو که نصب می کنم بعد از کرک می گه باید آپدیت کنی الان 4 ساعته که گذاشتم ولی نمی دونم بعد از آپدیت کار کنه یا نه
شما هم این مشکل رو داشتین ؟ کسی می دونه حجم آپدیت چقدره ؟
دوست عزیز این مشکل من دقیقا نمی دونم از کجا توی بعضی از نسخه ها اومده!!
ولی به احتمال 90% از کرکتون هست عوضش کنید که یکی از دوستان فکر کنم یه دونه سالمش رو اینجا گذاشته امتحان کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بعد از سختی های زیاد بازی رو نصب کردم
.gif)
ولی بعدش دوباره حالم گرفته شد
.gif)
چون که اول بازی یه ارور می ده که از شرکت انویدیا lastet ورژن رو دانلود کن اما من برای بازی بد کمپانی 2 این کارو کرده بودم وجدیدترین آپدیت رو دارم و بعد از ارور وقتی وارد بازی می شم تو دمو ها سرعت خوبه ولی توی بازی سرعت کم میشه و نمی شه بازی کرد لطفا یه راه حل پیشنهاد بدین.
دوست من کلا این بازی بسیار بد پورت شده و ذاتا افت فریم به صورت وحشتناک توش هست شما با توجه به گرافیکت تمام تنظیمات رو بگذار روی low ببین درست میشه میکنه...
سلام من وقتی وارد بازیBatman Arkham Asylum میشم این ارور را میده Message General protection fault! History: ?INT?Version.ID.Unreal? ?INT?Version.ID.Local? FMOD: 42200/42200 Game RaiseException() Address = 0x7c81eb33 (filename not found) GColor::GetHSI() Address = 0x1c5f95a (filename not found) GColor::GetHSI() Address = 0x1a9f47f (filename not found) مشکل چیه؟
شما هم اگه کرک relaoded رو کپی نکردی حتما این کار رو بکن اگه نشد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید