تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1172 از 4105 اولاول ... 17267210721122116211681169117011711172117311741175117611821222127216722172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,711 به 11,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستانی که امسال اعزام شدن خودتون رو گول نزنید و برای 21 ماه خدمت آماده بشید و برنامه ریزی کنید.

ما امروز صبح بلند شدیم رفتیم پادگان ولی رامون ندادن گفتن تعطیله ! دو روز هم برای سرباز دو روزه گرچه هوا واقعاً کثیفه و دوست داشتیم هوا تمیز بود ولی تعطیل نمی شدیم . خدا به داد اونایی برسه که بیماری تنفسی دارن
    Last edited by farhad_persona; 04-12-2012 at 09:04.

2. 4 کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hgh118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مرسی عزیز...
    ولی من حتی به بنیاد شهید و امور ایثار گران هم نامه دادم گفتم با همکاری نظام وظیفه حداقل امتیازی برای فرزند کسانی که بیش از دو سال در جبهه حضور داشتن در نظر بگیرین...
    تنها خبری که میتونم بدم اینه که هنوز ابلاغیه رسمی 21 ماه خدمت بدست هیچ پادگانی نرسیده و فقط در اینترنت و صدا و سیما خبر از 21 ماه خدمت به گوش میرسه ... (این مطلب رو متاسفانه نمیتونم بیشتر بازش کنم پس لطفا لینکی مبنی بر21 ماه خدمت تایید شد و غیره قرار ندید چون خودم بیشتر از همه پیگیرش بودم ...فقط میتونم بگم گرفتن خلاصه پرونده هم کمک کننده هست اما دلیل اصلیش نیست)

سلام دوستان
    جالبه برام شما هنوز دارین روی 18 ماه و 21 ماه بحث می کنین؟!!! عجیبه واقعاً!! 21 ماه که قطعیه داداش!! بابا ما خبرهایی از 24 ماهه شدن سربازی در آینده ی بسیار نزدیک هم شنیدیم!!! البته اصلاً دوست نداشتم اینو اینجا بنویسم و اصلاً هم دوست ندارم این اتفاق ناگوار رخ بده، اما چه کنم مگه میشه جلوی واقعیات رو گرفت؟؟!!

4. این کاربر از hgh118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام.
    به سلامتی و میمنت من اول دی خدمتم تمومه.
    حالا فقط سوالم اینه که مراحل گرفتن کارت چیه؟ باید با یگان تسویه کنم، بعدش برم نظام وظیفه؟ بعد مدارک چی باید همراه داشته باشم؟ کلاً چقدر طول میکشه تا کارتم رو بگیرم؟
    ممنون.

6. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی اگه بخواد تو شهر خودش خدمت کنه چیکار باید بکنه؟

داره خودمونی میشه ali_884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا هر گونه تغییر و اصلاح در قانون جدید یا کاهش مدت زمان خدمت سربازی را رد کرد. به گزارش ایسنا، سردار ابراهیم کریمی امروز در حاشیه حضور در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ با بیان اینکه حدود ۲۵۰ تن برای پیگیری مسائل مربوط به خدمت سربازی‌شان به ۱۹۷ مراجعه کردند، گفت: بیشتر درخواست‌های مراجعه‌کنندگان در ارتباط با تمدید یا تعویق اعزام به خدمت بود.
    وی با بیان اینکه درخواست‌های زیادی در مورد معافیت‌های مختلف سربازی از سوی مراجعه‌کنندگان عنوان شد گفت: با توجه به اطلاع‌رسانی‌هایی که در سایت وظیفه عمومی صورت گرفته است، مشخص شد که بخش زیادی از مراجعان به دلیل عدم‌آگاهی به این مرکز مراجعه کرده‌اند. وی با بیان اینکه سازمان وظیفه عمومی تنها برابر قانون می‌تواند فعالیت انجام دهد گفت: مراجعه غیرضروری افراد در مورد درخواست‌های متعدد معافیت تنها موجب هدررفتن وقت این افراد می‌شود. زندان برای سربازان فراری لازم‌الاجراست وی در مورد محکومیت سربازان فراری گفت: مسئله فرار سربازان از سوی سازمان قضایی نیروهای مسلح مورد پیگیری قرار می‌گیرد و به تخلف این افراد در دادگاه رسیدگی می‌شود و تا مدتی که رای دادگاه به چیز دیگری تبدیل نشده است، زندان این افراد لازم الاجرا است. وی با بیان اینکه فرار سرباز از زمانی آغاز می‌شود که وی در اختیار پادگان قرار می‌گیرد گفت: کار سازمان وظیفه عمومی ناجا تا زمان اعزام مشمولان است و پس از آن در اختیار پادگان یا یگان مربوطه قرار می‌گیرد و اگر در دوره آموزشی و … به سازمان مورد پذیرش مراجعه نکند جزء غایبان و پس از آن جزو سربازان فراری محسوب می‌شوند. وی در مورد مشمولانی که خود را به سازمان وظیفه عمومی ناجا معرفی نمی‌کنند گفت: در قانون قبلی این افراد جزو غایبان محسوب می‌شدند اما با محدودیت‌های در نظر گرفته در قانون جدید، اگر تا سه ماه مراجعه نکنند سه ماه اضافه خدمت و بیش از سه ماه اگر مراجعه نکنند شش ماه اضافه خدمت به آنان تعلق می‌گیرد و اگر بیش از یک سال از سن مشمولیت خدمت خود را تعیین تکلیف نکنند فراری محسوب می‌شوند. به گفته وی در صورت دستگیری سربازان از طریق یگان مربوطه نیروهای مسلح که سرباز در اختیار آن است، پرونده‌اش مورد رسیدگی قرار می‌گیرد. کریمی همچنین با اشاره به طرح تعویض کارت‌های پایان خدمت گفت: از ۲۲ مهرماه طرح تعویض کارت‌های پایان خدمت آغاز شده و بر این اساس و در فراخوان اول از کسانی که از سال ۸۵ به بعد کارت پایان‌خدمت دریافت کرده‌اند درخواست شده است که نسبت به تعویض کارت‌های خود اقدام کنند. وی با بیان اینکه پس از اجرایی‌شدن طرح تعویض ۸۵ به بالا، طرح تعویض کارت‌های دیگر افراد که در سال‌های پایین‌تر اقدام به دریافت کارت پایان خدمت کرده‌اند اجرایی می‌شود گفت: با توجه به اینکه برابر برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش می‌رویم، احتمال این که در سال جاری از تاریخ‌های دیگر برای تعویض کارت پایان خدمت دعوت کنیم، می‌رود. صدور ۳٫۵ میلیون کارت در طرح تعویض کارت‌های پایان خدمت کریمی با بیان اینکه تاکنون ۳٫۵ میلیون کارت در طرح تعویض کارت‌های پایان خدمت صادر شده است، گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته ظرف دو سال نسبت به تعویض کارت‌های گذشته اقدام می‌شود. جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به تعداد و وضعیت سربازان بی‌سواد گفت: تعداد سربازان بی‌سواد انگشت شمار است چرا که اگر افراد تنها قادر به خواندن و نوشتن باشند، بی‌سواد محسوب نمی‌شوند. وی با بیان اینکه سربازان بی‌سواد در پادگان‌های خاص تجمیع می‌شوند، گفت: در طول خدمت آموزش‌های لازم به این افراد ارائه می‌شود تا حداقل سواد خواندن و نوشتن کسب کنند. کریمی در پاسخ به سوالی مبنی بر برخی شایعات در مورد اصلاح قانون جدید وظیفه عمومی ناجا گفت: این قانون سال گذشته تغییر کرده است و تغییر یا اصلاحی در این قانون نخواهیم داشت چرا که به تازگی آیین‌نامه‌های این قانون ابلاغ و در حال اجرا است. وی در پاسخ به برخی شایعات مبنی بر کاهش دوران سربازی گفت: زمان خدمت سربازی همان ۲۱ ماه است. کریمی در مورد فعالیت باندهای جعل کارت‌های پایان خدمت گفت: با صدور کارت‌های هوشمند شاهد کاهش فعالیت این گونه باندها بوده‌ایم و امیدواریم با اجرایی‌شدن طرح کلی هوشمندسازی کارت‌های پایان خدمت و معافیت، مسئله جعل کارت‌ها به صفر برسد. کریمی در پاسخ به برخی انتقادهای مطرح شده از سوی دانشجویان مبنی بر مدت زمانی طولانی ارسال معافیت تحصیلی به دانشگاه‌ها گفت: دانشجویان پس از این که نامه‌های مربوطه را از دانشگاه‌های خود دریافت کردند می‌توانند به نزدیکترین دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه و نسبت به انجام کارهای معافیت تحصیلی خود اقدام کنند. کریمی افزود: در گذشته هشت الی ۱۰ ماه زمان لازم بود که معافیت تحصیلی مشمولان به دانشگاه‌هایشان ابلاغ شود اما در حال حاضر بلافاصله اطلاعات مشمول به دانشگاه مورد نظر ارسال می‌شود.

آذر ۱۴م, ۱۳۹۱

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو آموزشي مدرك هم تاثيري داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    اقا من لیسانس IT دارم . یعنی 2-3 روز دیگه می خوام برم کارای فارغ التحصیلی رو بکنم . یه سوال دارم .واسه اینکه امریه آموزش پرورش بگیرم گفتن باید 1/12 یا 1/2 یا 1/4 اعزامم باشه . چیکار کنم که تاریخ اعزامم تو این تاریخا باشه . ترجیحا 1/2 یا 1/4 بشه بهتره
    یه سوال دیگه من دوره تکمیلی رفتم .امریه بگیرم بازم باید برم آموزشی یا نمی خواد برم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    اقا من لیسانس IT دارم . یعنی 2-3 روز دیگه می خوام برم کارای فارغ التحصیلی رو بکنم . یه سوال دارم .واسه اینکه امریه آموزش پرورش بگیرم گفتن باید 1/12 یا 1/2 یا 1/4 اعزامم باشه . چیکار کنم که تاریخ اعزامم تو این تاریخا باشه . ترجیحا 1/2 یا 1/4 بشه بهتره
    یه سوال دیگه من دوره تکمیلی رفتم .امریه بگیرم بازم باید برم آموزشی یا نمی خواد برم .
    سلام،تبریک از بابت فارغ التحصیلی

1- بعد 12/1 دفترچه بگیر.

2-بعد اینکه امریه اموزش و پرورش ردیف شد و افتادی تو سپاه ،دیگه نیازی به اموزشی نیست،فقط میری پادگان اموزشی چندتا امضا می گیری،همین

12. این کاربر از masoud05 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    من الان تو مرخصی ام. با توجه به اینکه فردا و پس فردا تعطیل شده مرخصی حساب میشه؟یا نه از اخر به استحقاقیم اضافه میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام،تبریک از بابت فارغ التحصیلی

1- بعد 12/1 دفترچه بگیر.

2-بعد اینکه امریه اموزش و پرورش ردیف شد و افتادی تو سپاه ،دیگه نیازی به اموزشی نیست،فقط میری پادگان اموزشی چندتا امضا می گیری،همین
    ممنون
    راستیتش باید بهمن ثبت نام کنم واسه امریه . یعنی باید قبلش دفترچه پست کنم.
    روزی که دفترچه پست کنم ، چند روز بعدش معلوم میشه که تاریخ اعزامم کیه؟
    و اینکه همه سرباز معلم ها توی سپاه اموزشی میرن یا جای دیگه؟؟
    امریه کدوم ارگان های دیگه آموزشی میرن سپاه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •