سلام داريوش جون
خوبی خوشی ؟ همه خوبن ؟ به من سلام ميرسونن ؟ مدير جون خوبه ؟ خوش ميگذره اينجا نشسی ؟ شايدم واسادی ، شايدم دراز کشيدی ! شايدم شايدم پاهاتو گذاشتی رو ميز مانيتور رو گرفتی تو بقلت داری اينجا رو ميخونی ! ( مصل من
!)
ناراحت نيستی منو نميبينی ؟ خجالت نميکشی .... نه اينو نميگم ، اه انقدر همه گفتن خجالت بکش ميترسم جر بخوره ... چه خبر از کيبورد خان ، تو پيسی چه ميکنی ؟ ا تو هم اينجا عزوی ؟ اه فعال هم که هستی پس چرا من تا حالا نديدمت ؟ ( وای ازاب وجدان گرفتم ! تا حالا دروق نگفته بودم
!! (
خوب احوال پرسی بسه خسته ميشی ... اِ سلام داريوش تويی ؟ چه خوب شد ديدمت بچه ها خوبن ؟ مدير جون خوبه ؟ ..... وای ببخشيد من بعزی وقتا يادم ميره چی نوشتم ! مخصوصا الان که .................... از .... ..... ......شده و ..... با ...... ...... چيزه ............که ...........ميباشد. نخته
سوال خاصی ندارم فقت
:.gif)
.gif)
چرا هر وقت هر جا منو ببينی ميزنی ؟ زورت به من ميرسه ديوار از من بلند تر پيدا نميکنی ؟
کدومو بيشتر دوس داری ؟
دريم ويور
!
فرونت پيج
هويج .
ايميج ردی
!!!
فاير ورکس
چرا بعزی از مناطق زمين با اين که در آنها استعداد های کشف نشده زیادی وجود دارد با اهداس معدن هويج نميکارن ؟
چرا الاق ها در زندگی خود هويج زيادی توليد نميکنن ؟
چرا نميشه با کد های
html خونه ساخت ؟ ولی با هويج ميشه ؟
چرا ايميج ردی سی اس تری ! نساختن ؟ مگه کجا بودی ؟
تو که اينهمه وقت بيکار بودی چرا نرفتی پيشه برو بچ کارشونو راه بندازی ؟
چرا يک مهندس معدن برای هويج کاری مناسب است ؟
-استعدادش اکتشاف شده ؟
-قشنگ چاله حفر ميکنه
!؟
-توانايی استفاده بهينه از فتو شاپ داره ؟
-خونشون
چرا اينجا که من هستم ( وسط جنگل ) ای دی اس ال نداريم ؟
-واسه مخابرات هزينه های وارده به صرفه نيست
-اقا خرسه سيم تلفن ها رو به جای هويج خورده ؟
-نيازی نيست همه از فيبر نوری استفاده ميکنن
-
اين گزينه رو ميگم شما هم همدردی کنين : اخه آی اس پی ها ی اينجا وايرلس 128 شيرينگ رو با سرعت حد اکثر 2 کيلو ميدن 120000 تومن حال ميکنن
چرا من امروز حالم گرفتست حوصله شوخی ندارم ؟
-آخه يکی يه سرور 2000
sql رو جای 2005 قالب کرد بهمون بعد گفت 2005 ه منم بی خبر يه برنامه نوشتم که اجرا نشد 3 ساعت دنباله پرتقال فروش ميگشتم !
-يه هاست ديگه واسه خودم خريدم خرم کردن جاي فريم ورک 3.5 همون 2 انداختن بهم بعد ميگن ارتقاع به 3.5 فعلا امکان پذير نميباشد
!
-امروز بعد از دانلود 75 مگا بايت از 85 مگابايت با سرعت 5 کيلو بايت بر ثانيه برق رفت 7 ثانيه بعدش اومد دانلودش از رپيد بود رزيوم نداشت
!
-آدامسه هويجم تموم شد
چرا انجمن طراحی وب انقدر با حاله ؟
چرا نزديک کنکوره ؟
چرا کرگدن آب هويج دوس نداره ؟
چرا من اولين بارمه تو صندلی داغ يکيو اذيت ميکنم ؟
چرا مايکروسافت انقدر مهربونه ؟
چرا اينجا تگ لينک خاموشه ؟
چرا این جمله تو رو ياد کدوم ميندازه !!!؟
asp.net بهتر از php است ؟!!!( ميمردم اينو نميگفتم !!!)
-
کلنگ
-
آشنا کردن زورکی حتی به قيمت مشتو لگد
-دريم ويور سی اس تری چيز خوبيه ولی اکسپرشن وب بيتره
چرا .................................................. .............................. ........................... ؟
چرا ............................... در .............................................. ؟
چرا .......................... .........................از..................... .................. .................. ؟
چرا .................................................. .......... ؟
اين چنتا سوال نميدونم چرا فيـلـتر شد من که حرف بدی نزدم فقت گفتم
.............................. .
چرا پست های تو متفرقه رو نميشمارن ؟ ( يه پستم حروم شد
! )
چرا انگيزت از جواب دادن اين سوالا چی بود ؟
چرا من خسته شدم بسکه تايپيدم ؟
چرا ديگه کاری نداری ؟
چرا سلام برسون به ما هم سر بزن ، خوشحال ميشم
.
چرا لطفيدی
.
چرا خدا فذ.
.gif)