تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1172 از 1783 اولاول ... 1726721072112211621168116911701171117211731174117511761182122212721672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,711 به 11,720 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

رفیق من این ربطی به شما یا ایشون نداره که بخواید کل همدیگرو بخوابونید یا .....
    رفیق من قانون شبکه هست.... مثل بقیه قانون ها....حرف شما الان مثال این میمونه که بگی با برق 3 ولت اومدم چراغ 220 ولت رو روشن کردم.....
    وقتی خط شما بسته میشه رو 6 مگ نهایت سرعتی که میتونه وارد سیستم شما بشه همون 6 مگا بیت هست.. یعنی حداکثر 740 کیلوبایت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما این صفحرو هم باز کن بیار اخرش و خودش محاسبه میکنه برات هر چند مگابیت میشه چند کیلوبایت.....
    جون جدت دیگه پافشاری نکن! این بحث مثل این میمونه که شما الان قانون جاذبه رو هم زیر سوال ببری!
    هیچگونه پافشاری ندارم.اتفاقا دوست دارم لنگی و ابهامش از یکجا در بیاد واسه منم کاملا معلوم بشه.عزیز دل تو اینترنت ایران همه چی امکان پذیره.این جریانم مشخص میشه در نهایت که دیگه واسه کسی ابهامی نمونه.بازم میگم.کل الکی ام نمیکنم.اما قطعا رفع ابهام میکنم.یعنی شده هم با مهندسای صبانت و هم مهندسای مخابرات صحبت بکنم ببینم جریان چیه این کار رو میکنم به زودی.همین تعطیلی رو رد کردیم من میرم سراغشون.وقبلش قطعا عکسهای خواسته شده را در صورت گذاشتن عکس از طرف دوستمون میزارم.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خیلی عجیبه دیشب سرعت شبانه افتضاح بود و امشب از دیشب هم بدتر.شایدم در مشهد اینطوری شده.حتی سرور داخلی در ساعتی مثل 6:30 صبح که همیشه تو این ساعت حدود 1 مگ سرعت داشت امشب به 200 تا 250 رسیده بود به شدت عجیبه.البته من فعلا دانلود شبانه ندارم فقط برای تست یکی دو بار تست میکنم.بقیه دوستان در مشهد هم سرعت شبانشون امشب همینطور بود؟

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با این همه خرابی سرعت دانلود من فرقی نکرد و مثل همیشه ساعتی 150 مگ بود
    اگه بعد خرابی ها عده ای سرعتشون خوب شد و عده ای نابود شد تعجب نکنید
    همیشه بعد از اینجور خرابی ها و بالا رفتن پینگ یه عده محدود می شن متاسفانه
    و یه عده سرویسشون خوب می شه
    متاسفانه این شرکت های اینترنتی قانون های مسخره ای وضع کرده اند که دست مشتری رو بسته اند از جمله سرویس دانلود نامحدود منصفانه و از همه مهم تر اجباری نبودن قانون ضریب اشتراک در سرویس شبانه
    اگه اینطور باشه دست ادم واقعا به هیچجا بند نیست با ضریب یک به 8 سرعت 512 می شه 8 و تازه 12 مگ می رسه حدود 190
    و جالبه که شما با 12 مگ 70 داری یعنی اگه فرض محال بگیریم که اکونتینگ نباشه شما سرویست با حداقل 17 نفر شریکی و اونها هم در حال دانلود هستند!!!
    وقتی هم شکایت بکنی میگه اون شب ضریب اشتراک بیشتر از هشت بوده!!!
    در کل

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliahmadi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من یه مشکل عجیب دارم

من دیشب و شب قبلش راحت اینترنت وصل بود،دانلود میکردم و اصلا مشکلی نداشتم،اما از دیشب تا حالا من نت قطع میشه با اینکه اصلا من به هیچ چیزی دست نزدم

زنگ میزنم پشتیبانی میگم نتم قطع، میگه از طرف ما مشکل نداره باید وصل باشه برو سیم های خونه رو چیک کن

همه سیم هارو ک کردم،رفتم سر خط از همونجا مودم رو زدم بهش باز مشکل دارم،چند مین وصله باز قطع میشه،یا وقتی وصله سرعتم میشه 512kb یا کمتر سرعتم 8 مگ بوده

میشه خط به خاطر نویز اینطوری شه؟ولی اگه به خاطر نویز بود شبا قبل هم باید اینطوری میشد
    میشه مودم خراب شده باشه؟آخه من همه چیو چک کردم باز مشکل داشت

اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بم بگه چک کنم

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یه مشکل عجیب دارم

من دیشب و شب قبلش راحت اینترنت وصل بود،دانلود میکردم و اصلا مشکلی نداشتم،اما از دیشب تا حالا من نت قطع میشه با اینکه اصلا من به هیچ چیزی دست نزدم

زنگ میزنم پشتیبانی میگم نتم قطع، میگه از طرف ما مشکل نداره باید وصل باشه برو سیم های خونه رو چیک کن

همه سیم هارو ک کردم،رفتم سر خط از همونجا مودم رو زدم بهش باز مشکل دارم،چند مین وصله باز قطع میشه،یا وقتی وصله سرعتم میشه 512kb یا کمتر سرعتم 8 مگ بوده

میشه خط به خاطر نویز اینطوری شه؟ولی اگه به خاطر نویز بود شبا قبل هم باید اینطوری میشد
    میشه مودم خراب شده باشه؟آخه من همه چیو چک کردم باز مشکل داشت

اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بم بگه چک کنم
    کلا چراغ های مودم روشن نمی شه یا روشن هست و سرعت کمه؟
    اگه چراغ های مودم روشن یه عکس از مشخصات مودمت بگیر بذار
    اگر کلا قطع و پشتیبانی هم ادعا می کنه مشکلی نیست
    باید از مخابرات درخواست رفع مشکل بکنی

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا شکایت کنید دوستان محدود برید بگید شبا مارو محدود میکنن و سرویس رو تقریبا قطع م یکنن حتی حق خودمونم نمیدن چه برسه به بیشترش
    شاید اون کسی که گفت وضعیت اینترنت بهتر میشه یادش بیاد حرفشو وقولشو
    همه شکایت کنید برید شکایت کنید اقا حداقل خیالتون راحته که هرکاری میتونسید کردید برای بهتر شدن وضعیت اعتراض که بشه یا مجبورن درستش کنن یا اوضا بهم میریزه من هنوز محدود نیستم ولی اگر شدم حتما این کار رو میکردم این دفه حتما میکنم اگر محدود شدم چون سرعتش رو دارم که تا ۲۵۶ کیلو بگیرم اگر بهم ندن منم میرم شکایت حقمو ندادن خوب
    برید شکایت کنید این جا فایده نداره شکایت که بشه تعداد بالا حتما یه اتفاقی میوفته دیگه فکر کنم همین جا تو همین فروم ۲۰ نفر بشین
    من یک بار از یک مغازه شکایت کردم بیچارش کردن که هر روز زنگ میرد ترو خدا برید شکایتتون رو پس بگیرید فاکتور بیخودی نوشته بود یه ۷۰ هزار تومان زیادی نوشته بود با این که من بهش گفتم براتون میارم و بهش نداده بودم بیچارش کردن مشتریش بودم قبول کرد براش ببرم و فاکتور داد بهم

7. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض ب

بد ترین سرویس صبانته 512 گرفتم سرعت شبانه 12 الی 30 :|
    الان زنگ زدم پشتیبانی میگه پهنای باند کم داریم :|
    چطور ساعت 7 به بعد سرعت می برن بالا !
    Last edited by ALI137711; 20-07-2014 at 11:40.

9. این کاربر از ALI137711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بچه ها سرعت دانلود شبنه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان اخر ماه میخوام سرویس عوض کنم میشه یک شرکت خوب معرفی کنین واسه دانلود شبانه ؟؟؟ خونمون مشهده
    راستی کسی در مورد اینترنت ماهواره ای چیزی میدونه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •