خب شاید نویز خطت بالاست ؟؟
برای من با بدبختی بالا بردن - هی میگفت خطتون نمیکشه !! میگم بابا تو بزار رو 9 مگ اگه نکشید زنگ میزنم میگم برش گردون !!
خلاصه که فعلا خوبه
خب شاید نویز خطت بالاست ؟؟
برای من با بدبختی بالا بردن - هی میگفت خطتون نمیکشه !! میگم بابا تو بزار رو 9 مگ اگه نکشید زنگ میزنم میگم برش گردون !!
خلاصه که فعلا خوبه
راس میگیاولی خب چرا شبانه مشکلی نداره و ساعتی 3 گیگ دانلود میکنه؟
واسه من خیلی راحت بردن رو 9 مگ ولی الآن نمیدونم چرا رو 7 مگ هست!!
کارمندشون اسمش وحید معصوم بود ! هرچی بهش میگفتم میگفت چشم! بهش گفتم 400 مگ حجمم تو شبانه کم شد 500 مگ بهم اضافه کرددمش گرم
اینم خط داغون من
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 9.4 7.0 Attenuation (dB): 41.0 21.0 Output Power (dBm): 12.2 19.8 Attainable Rate (Kbps): 7616 1240 Rate (Kbps): 7168 1024 K (number of bytes in DMT frame): 225 33 R (number of check bytes in RS code word): 8 12 S (RS code word size in DMT frame): 1 4 D (interleaver depth): 32 8 Delay (msec): 8 8
محمود جان اگر مودلاسیون مودمت g.dmt هست بزارش روی Adsl2+.
اگر سرعت درست نشد مودم یا خطت بیشتر از 7.5 مگ جواب نمیده!
چون شبا معمولا نویز خط ها میره بالامودم 7.5 مگ رو آپ کرده
در حالت کلی چون نویز داری با هر بار خاموش و روشن کردن مودم !!! میزان دان استریم فرق خواهد کرد !! مگر اینکه خط بتونه بیشتر از 9 مگ رو جواب بده که در اون صورت خود 9 مگ آپ میشه
اتفاقا برای من بر عکس بود گذاشتم رو g.dmt درست شد وگرنه قبلش ۷ مگ میشد
روی ADSL2+ اصلا لینک ندارهمودمم مشکلی نداره ! خطمم همینطور ! آسیاتک که بودم یه باز خطم رو روی 12 مگ بسته بودن SNR 20 بود!
در ضمن پارس آنلاین تو شهر ما انقدر شلوغه 3 ماهه که اصلا فروش نداره![]()
آره با خاموش روشن کردن تغییر میکنه ! یه بارم اومده رو 2 مگ ولی بازم نویز روی 9 بود!! امکان داره از تجهیزات پارس باشه؟
اینم تست از آخر شب که همه خوابن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر شما هم +adsl2 رو ساپورت نمیکنه
ایراد از خط خودته چون نویز داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 11-11-2013 at 00:53.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)