تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1172 از 1298 اولاول ... 172672107211221162116811691170117111721173117411751176118212221272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,711 به 11,720 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من خطم فیبر هست
    اون زمانی که سرعت تا سه مگ باز بود خطم روی سه مگ بسته شده بود و سرعتم سه مگ بود
    بعد که سرعت رو کم کردن خطم روی 5 مگ بسته شد ولی سرعت شد دو مگ !!!!
    یه طرح یک ماهه 10 مگ هم گرفتم تست کردم رو خطم سرعت بیشتر 5 مگ نداد زنگ زدم مخابرات منطقمون سوال هم کردم ببینم میشه شیرش رو تا اخر باز کنن! گفتن فعلا ظرفیت خط ها نهایت 5 مگ هست ولی تو برنامه داریم 10 مگ بکنیم!!!
    من از سرعت دانلود ناراضی نیستم حتی همین الان که شده 256 ولی کیفیت و قطعی ها رو مخه تو فکرشم یه 4g ایرانسل هم در کنارش استفاده کنم اونم لامصب مودمش گرونه و تازه معلوم نیست کیفیتش طرف ما خوب باشه یا نه

2. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

تا همین دو سال پیش مخابرات بهترین پینگ رو داشت نسبت به سایر شرکت ها. باسه بازی انلاین عالی بود ولی همینجوری افت کرد و الان اشغالترین پینگ رو داره نسبت به جاهای دیگه نمیدونم به خاطر بالابردن سرعت بود یا چیز دیگه الان فقط به درد شبانه رایگان میخوره.

4. 3 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شبانه رایگان رو هم احتمالا بردارن چون این طرح کمیپن برا کل استان ها بود الان تهران چند روز پیش شابنه رو برداشت و محدود کرد به ماهی 10 الی 15 گیگ (یعنی کلا توی یکماه شبانه میتونی 15 گیگ دانلود کنی!)

6. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شبانه رایگان رو بردارن حرفی نیست ولی دیگه ماهی 10-15 گیگ باسه اونایی که بازی قراره دانلود کنن به هیچ دردی نمیخوره. الان دیگه اکثر بازی ها نزدیک 50 گیگ حجمشه. بهترین کار همین تخفیف شبانش. البته 99 درصد کنونی تقریبآ مفت حساب میشه.

8. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شبانه رایگان رو بردارن حرفی نیست ولی دیگه ماهی 10-15 گیگ باسه اونایی که بازی قراره دانلود کنن به هیچ دردی نمیخوره. الان دیگه اکثر بازی ها نزدیک 50 گیگ حجمشه. بهترین کار همین تخفیف شبانش. البته 99 درصد کنونی تقریبآ مفت حساب میشه.
    به نظر منم محدود کنن خوبه ولی نه 15 گیگ مثلا 30 گیگ بسه

10. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من خودمم اگه قرار باشه بردارن نظرم روی تخفیف هست چون اینجوری دیگه کسی بیخودی دانلود نمیزاره چون بالاخره یه مقداری از حجمش استفاده میشه الان خیلی ها چون شابنه مفت هست لیست دانلودشون رو هم شب پر میکن ولو اینکه نیاز بهش نداشته باشن
    البته بازم میگم کار درستی نیست بردارن ولی اگه قرار باشه بردارن بهترین کار اینه واقعا کاری که مخابرات تهران کرده چرته اون سرعت بالاهاش ماهی 15 گیگ گذاشته سرعت پاینتر ها کمتره قیمت هم فرقی نکرده! ماهی 15 گیگ خیلی کمه

- - - Updated - - -

من خودمم اگه قرار باشه بردارن نظرم روی تخفیف هست چون اینجوری دیگه کسی بیخودی دانلود نمیزاره چون بالاخره یه مقداری از حجمش استفاده میشه الان خیلی ها چون شابنه مفت هست لیست دانلودشون رو هم شب پر میکن ولو اینکه نیاز بهش نداشته باشن
    البته بازم میگم کار درستی نیست بردارن ولی اگه قرار باشه بردارن بهترین کار اینه واقعا کاری که مخابرات تهران کرده چرته اون سرعت بالاهاش ماهی 15 گیگ گذاشته سرعت پاینتر ها کمتره قیمت هم فرقی نکرده! ماهی 15 گیگ خیلی کمه

12. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان شارژ اتوماتیک برای شما هم انجام نشده ؟؟؟؟؟ برای من هنوز شارژ اتوماتیک نخورده .

14. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

باسه منم هنوز شارژ اتوماتیک نشده. نمیدونم چرا مخابرات اینجوریه تا حالا منظم شارژ میکرد ولی الان که ماه اخرمه و تا 10 این برج بیشتر وقت نداره شارژ نکردن الان من حجمم داره تموم میشه نمیدونم این ماه چون فقط ده روزش رو میتونم استفاده کنم لطف کردن و برام شارژ نکردن یا سامانشون مشکل پیدا کرده الان میترسم 1 گیگ شارژ کنم بعد شارژ اتوماتیک هم بشه اونوقت 6 گیگ رو دستم میمونه فقط باسه ده روز. دقیقآ همین مشکلو پارسال هم داشتم. مثل اینکه مخابرات برج 9 رو انتخاب کرده باسه چاپیدن مردم. دوستان کسی تجربه نداره تو این مورد که طرح کمپین داشته باشه بعد ماه اخرش کمتر از 15 روز (نصف یک ماه) باشه بعد براش شارژ اتوماتیک بشه؟؟؟

16. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

شارژ دستی انجام ندین ... من زنگ زدم پرسیدم گفت که سیستم مشکل داره ...یا امشب شارژ میشه یا فردا .
    دقت کردین چند وقته که از ساعت 6 عصر تا ساعت 8 شب همش اینترنت قطع و وصل میشه و شدیدا کند میشه ؟؟
    نمیدونم مشکل از مخابراته یا کل شرکت ها همینجوری هستن .

-

18. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باسه منم هنوز شارژ اتوماتیک نشده. نمیدونم چرا مخابرات اینجوریه تا حالا منظم شارژ میکرد ولی الان که ماه اخرمه و تا 10 این برج بیشتر وقت نداره شارژ نکردن الان من حجمم داره تموم میشه نمیدونم این ماه چون فقط ده روزش رو میتونم استفاده کنم لطف کردن و برام شارژ نکردن یا سامانشون مشکل پیدا کرده الان میترسم 1 گیگ شارژ کنم بعد شارژ اتوماتیک هم بشه اونوقت 6 گیگ رو دستم میمونه فقط باسه ده روز. دقیقآ همین مشکلو پارسال هم داشتم. مثل اینکه مخابرات برج 9 رو انتخاب کرده باسه چاپیدن مردم. دوستان کسی تجربه نداره تو این مورد که طرح کمپین داشته باشه بعد ماه اخرش کمتر از 15 روز (نصف یک ماه) باشه بعد براش شارژ اتوماتیک بشه؟؟؟
    سال گذشته من 4 ام دی اکانتم تمام میشد .... که 4 گیگ معادل حدود 20000 تومان در تاریخ یک ام شارژ کردند

20. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •