یه سئوال سیو های بازی کجا ذخیره می شه که ازش بکاپ بگیرم و اگر فولدر مربوطه رو جای دیگه کپی کنم کافیه؟
با برگردوندن فایل سیوها همه چیز دقیقاً مثل قبل میشه یعنی چیزی کم و زیاد نمی شه؟؟؟
یه سئوال سیو های بازی کجا ذخیره می شه که ازش بکاپ بگیرم و اگر فولدر مربوطه رو جای دیگه کپی کنم کافیه؟
با برگردوندن فایل سیوها همه چیز دقیقاً مثل قبل میشه یعنی چیزی کم و زیاد نمی شه؟؟؟
Last edited by mmasoudd; 15-08-2010 at 14:55.
1- سیوهای بازی تو my dacuments ودر پوشه konami ذخیره میشه
2- بله کپی کردن کافیه
3- فقط موارد مربوط به تنظیمات کنترلر و گرافیک رو باید مجددداً تنظیم کنید
این جوری نمیگم.
می خوام وقتی اونا رسیدن به محوطه من همه یارام بدون استثنا تومحوطه خودم باشن.
دیدم خیلیا این کار رو میکنن.
سلام اقا علی گل شما اول که این جور میگی بهتری 5 دفاع بازی کنی دفاع کنار هم CB کن برو Player index هما بازیکنان دفاع رو در حالت دفاعی Defence قرار بده هافبک رو هم همین طور مهاجم هم که بزار حالت Balance این جوری بهتره بعد برو قسمت Assisted Setting بعد attack balance روی Super defensive قرار بده Total defence که دوستمون گفت میشه موفق باشی
ناراحت نشو آخه چیزی که میخوای یکمی پیدا کردنش مشکله ، من خودم یه پچ جام جانی جهانی دارم که توش صدای ووووزلا رو هم داره فقط حجمش زیاده حدود 1.5 گیگ اگه بخوای آدرس سایتشو بگم برو دانلود کن!
دستت درد نکنه من این کارو میکنم،ولی نهایتش همینه؟
از این بهتر نمیشه؟
راستی بهترین تیم برای دفاع چه تیمی هست؟
سلام
تا حالا دیده بودید که بازیکنان تو متو اینجوری باشن
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 16-08-2010 at 00:05.
بچه ها گزينه هايي كه تو عكس زير مشخص كردم رو داخل become a legend يه توضيحي بدين
تغيير اين گزينه ها چه تغييري تو بازي ميده مخصوصا transfer frequency
Last edited by silent mj; 16-08-2010 at 02:18.
اره نهایتش همینه این جور بازی کردن هم بدی های خودش رو داره البته چلسی بهترین دفاع رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)