مشکل عجیبیه ! تنها راهی که به ذهنم میرسه ، اینه که شما یه بار مودم رو ریسیت کن ( Restart Factory ) . یا میتونی با یه چیز نوک تیز ، 8 ثانیه دکمه کوچیک مودمت رو نگه داری و دوباره تنظیم کنی .
مشکل عجیبیه ! تنها راهی که به ذهنم میرسه ، اینه که شما یه بار مودم رو ریسیت کن ( Restart Factory ) . یا میتونی با یه چیز نوک تیز ، 8 ثانیه دکمه کوچیک مودمت رو نگه داری و دوباره تنظیم کنی .
سلام من می خواهم تنیظیم مودم الفکس را از حالت بریچ خارج کنم ولی سیو نمی شود باید چکار کنم
کمک !
وقتی کانکت هستم اگه کسی گوشی تلفن رو برداره چراغ لینک مودم شروع میکنه به چشمک زدن و بعد از 10 ثانیه دوباره چراغ لینک ثابت میشه. حالا اگه گوشی تلفن رو سرجاش بزارن باز هم چراغ لینک شروع میکنه به چشمک زدن. با توجه به اینکه این موضوع موجب عذاب! شده برام می خواستن بدونم میتونید کمکم کنید؟
سلام
دوستان ممنون میشم به تابیک زیر برید و یک راهنمایی بکنید:
بایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من مودم Linksys wag120n رو یک سال که میشه خریدم ، هیچ مشکلی ندارم ، دوسه روز هم پیش اومده که روشن مونده ، آخ هم نگفته!
تو این مدت از pppoe کانکت میشدم و با 192.168.1.1 هم میتونستم به تنظیمات مودم دسترسی داشته باشم!
ولی الان که گذاشتم روی Bridge دیگه نمی تونم به تنظیمات مودم از 192.168.1.1 دسترسی داشته باشم ، با هر مرور گری امتحان کردم همین طوریه!The Page Cannot Be Displayed میده!
کمکم کنید چون نمی تونم برم وایرلس رو روشن کنم!
مرسی
سلام
با LAN امتحان کردی؟
مشکل شما برای اسپلیتر هست که باید سر خط تلفن ورودی مودم و تمام گوشی های تلفن بگذارید
سلام دوستان یه مشکل عجیب دارم .
دیروز رفتم یه مادربورد خریدم(msi g32tm-p21) و نصب کردم ولی وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم ارور 691 میده.
مادربورد قبلی رو نصب کردم راحت وصل شد.کارت شبکه مادربوردم realtek هست.
مودمم td8811 هست.
دوستان یه مودم خوب معرفی کنید برا adsl شهر تهران/ ممنون
با adsl مخابرات سازگار باشه و کلا خوب باشه دیگه
من تجربه ندارم به بزرگی خودتون ببخشین
ممنون![]()
این مدل اصلا usb نداره ، فقط یا Lan کانکت میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)