شما چطوری 5 تومان میگرفتین؟مگه نفری 1500 نیست؟از نفر سوم مگه 2 تومان میشه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما چطوری 5 تومان میگرفتین؟مگه نفری 1500 نیست؟از نفر سوم مگه 2 تومان میشه؟
عجب گيري كرديمااااااااا
ما كه نفهميديم چه اتفاقي افتاده.سرعت 256 نامحدود كه 50 كيلو بود نه 90 كيلويي كه شما تو اين عكس ميفرمايين.يعني شما با 256 نامحدود با سرعت 90 دان ميكنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه بنده خدايي هم ميگفت 512 1 به 10 رو 200 تا سرعت داره.
يكي روشنمون كنه لطفا
به هرحال ديگه حذف شد.چون دليل اون تخفيف جذب كاربر بود كه ديگه نيازي به اين كارها ندارند.همين فردا صب برين شركت ميبينين همينطوري باز دارن ثبت نام ميكنن!!!!!!!!!!
مرکز 6 -- شاتل 2mb --- اوضاع شبانه خیلی افتضاح (اشتباه کردماز اندیشه اومدمم شاتل این ماه از شاتل میرم)
متن صحبت من با بنده خدایی از شاتل :
سلام اگر ۱تا۸صبح دانلود رایگان هستش پس چرا سیستم اشتراکی شما فعال میشه .. با سرعت ۱ کیلوبایت بر ثانیه شما عکس شرکت خودتونم نمیتونید دانلود کنید .. به نظرم این سیستم اصلا منطقی نیست و باعث جمع آوری کسایی میشه که حداقل روی دانلود شبانه حساب باز کردند .. من فکر میکردم شاتل سرعتش بالاست ولی احتمالا سرعتش برای کسایی بالا هستش که مصرف ندارن .. اگه بنا به اینکه مصرف کنیم ضریب اشتراکیمون بره بالا پس دانلود شبانه شرکتتون رو بردارید چون هم نمیشه دانلود کرد و هم بستر مخابراتی شما آسیب نبینه !!!! .. سرعت نجومی برای دانلود شبانه لازم نیست .. سیستم اشتراکیتون رو طوری ت! نظیم کنید که حداقل ما شب بتونیم بیایم گوگل با تشکر از سرویس بی منطقیتان.
جواب :
باسلامدر مورد مشکل شما، بایستی خدمتتان عرض کنم که سیستم هوشمند شاتل بسته به ترافیک مرکز در آن لحظه، مشترکینی که الگوی مصرف مشابهی دارند باهم در یک دسته از sharing قرار می دهد وطبق قانون تنظیم مقررات رادیویی کشور sharing برای سرویس های adsl یک به ده است . درساعات صبح که ترافیک مرکزتان از حجم ترافیکی مناسبی برخوردار است همین وضعیت وجود دارد اما از انجا که مشترکین به جهت رایگان نبودن ترافیک دانلود کمتری می گذارند و بار روی شبکه کمتر است بنابراین این نوسان سرعت برای شما کمتر قابل مشاهده است و این همان معنایsharing است. در صورت ادامه مشکل با سرویس خود می توانید جهت معرفی سرویس هایی که ساعات رایگان ندارند یا به صورت اختصاصی است راهنمایی بگیرید.با تشکر
ادامشو فرستادم هنوز جواب نیومده
سلام
عزیز من بیخود خودتو خسته نکن. اونا یه سری text دارن که از روی اون به هم جواب میدن.شما هر سوالی بپرسی جوابشون امادست.من این راهو قبلا رفتم.
پشتیبانیشون چیزی بارش نیست. فقط با کلمات بازی میکنن. من چندبار حظوری با مدیرعاملش صحبت کردم و اونم همین چیزا رو میگفت.
برای امتان میتونی بری باهاش صحبت کنی ببینی چی میگه! بهت میگه یه دستگاه گرفتیم که 300 میلیون پولشه و از داستان سفر خارجش تعریف میکنه که تو فروگاه نتونست دانلود کنه و میخواد بگه همه جا اینطوریه!!!
بهترین کار اینه که مثل من بری فسخ کنی و خیالتو راحت کنی
من استفاده میکنم . بد نیست .روزانش روی 2مگ بستن و شبا هم بستگی به منطقه و شانست دانلود میکنی.
ولی برای من شبا متغییره.بعضی وقتا روی 70 و بعضی وقتا بیشتر .
در کل از شاتل خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره.
شما از کدوم شرکت سرویس میگیری؟؟؟ کدوم مرکز هستی؟؟
سلام
من ADSL 128 3GIG دارم
از اون روزی که دانلود شبانه(همون صبحانه) اندیشه از ساعت ۱ تا۶ --(به)->> ۱تا ۷ تغییر کرد
به زور 800MB دانلود میکنم
قبلاً 1200MB تا 1500MB دانلود میکردم
حالا میخوام ISP رو تغییر بدم
از کدوم ISP خدمات بگیرم تا بتونم ۱ تا ۶ صبح 1500MB دانلود کنم؟
من 512 - 2 گیگ داشتم حجمم تموم شد به 256 - 5 ارتقا دادم
الان نگاه کردم دیدم 1800 مگ اعتبار دارم
مگه نباید 3 گیگ اعتبار داشته باشم؟
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
به نظرم من اگه نمیخوای زیادتر خرج کنی 128 نامحدود بگیر در روز میتونی همینقدر دانلود کنی
با درود و سلام ...
میخواستم بدونم پشتیبانی اندیشه از پیش شماره های 224 چطوره??
سرعت 128 محدود اندیشه, تویه روز به 60 میرسه?
ممنون میشم راهنماییم کنین
1بار نا محدود رو گرفتم ۳ روز نشد رفتم باطل کردم
من ۲۵۶ بگیرم دانلود شبم ۱۵۰۰ به بالا میشه؟
۲۵۶ speed دانلودم ۲۵۶ هست؟ یا کمتر؟
Last edited by nois3; 19-12-2011 at 20:22.
بسختی! میگم تخفیف حذف شده !رقمش چه فرقی داره
Last edited by foa.neh; 19-12-2011 at 21:44. دليل: Come Down
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)