میگم کسری ، احمد ، اسی کلاقدیمیا چرا این end_of_world نمیاد اینجا ؟؟ بچه خوبی بود نکنه اینجا براش لتفاقی افتاده که نمیاد؟ جاهای دیگه پست میده ولی اینجا نه میگم بهش پ خ بدم که بیاد ؟؟
میگم کسری ، احمد ، اسی کلاقدیمیا چرا این end_of_world نمیاد اینجا ؟؟ بچه خوبی بود نکنه اینجا براش لتفاقی افتاده که نمیاد؟ جاهای دیگه پست میده ولی اینجا نه میگم بهش پ خ بدم که بیاد ؟؟
نه : دی
(البته من احمد نیستم : )) )
شما ندیده میگی ؟ : دی
من دیروز برگشتم میدونم چه خبره :"
اسمایلی پد رو فقط برای همین پست ران کردم
تصحیح میکنم ... دانشگاه ها اینترنت اور میدن : دی
راموس یه چیز دیگس
اول راموس بعد کریس
دقیقا منم همین نظرو دارم
--------------------------------------
در آخر دهنتون چیزز یعنی اللهم صل علی محمد ...
هنوز 60صفحه موندهاین 60تایی هم که خوندم همه اسپم
![]()
اگه خريد اوون شگفتيه
مایکل اوون به منچستریونایتد پیوست
این مهاجم به شیاطین سرخ ملحق شده. انتقال او شگفتی بزرگ تابستان را رقم زد.
پس خريدهاي ما چيه؟
owen که مدام مصدوم میشه! بدرد نمیخوره!
ستاره فرانسوی عزم خود را برای ترک رختکن باواریایی ها جزم کرده است.
گل: به نظر می رسد که فرانک ریبری علاقه ای ندارد تا فصل آینده را در بایرن سپری کند و بنا به اخبار منتشره تمایل زیادی دارد تا به هموطنش در رئال مادرید ملحق شود. این در حالی است که سران بایرن تاکنون تمام پیشنهادات برای خرید ریبری را رد کرده اند و کارل هاینز رومینیگه خاطرنشان کرده که به این بازیکن تحت هیچ شرایطی اجازه ترک آلیانس ارنا داده نخواهد شد.
این در حالی است که این ستاره ملی پوش فرانسوی تمایل زیادی دارد تا با قدرت خود همه کار انجام دهد تا نشان دهد که می تواند برخلاف سران باشگاه آلمانی این تیم را ترک کند و این امر را با غیبت در تمرینات روز جمعه باواریایی ها به نمایش گذاشته است. توماس بائور، یکی از مسئولان بخش آلمانی گل دات کام در این رابطه گفت:« ریبری روز پنجشنبه نیز به بهانه مشاهده برجستگی برروی کف پایش تمرینات تیم را ترک کرده بود و روز جمعه نیز به طور کل برسر تمرینات حاضر نشد. سران بایرن صحبتهای زیادی در مورد این برجستگی می کنند ولی مطبوعات آلمان شک وشبهه زیادی برسر دلیل اصلی این ماجرا دارند و برجستگی را یک بهانه می دانند، شرایط بسیار ناآرامی حاکم است.»
این در حالی است که ریبری تا سال 2011 با باشگاه آلمانی قرارداد دارد و قیمت کنونی او حدود 70 میلیون یورو برآورد می شود.
رئال مادرید از فروش رویستون درنته به فیورنتینا پول بیشتری می خواهد...
سایت گل : فیورنتینا خواهان جذب رویستون درنته بازیکن هلندی رئال است.به نوشته روزنامه گاتزتادلواسپورت مسئولان ویولا قصد دارند طی قراردادی قرضی و یک ساله درنته را از رئال به خدمت بگیرند و در صورتی که تمایل داشتند در پایان فصل او را به صورت قطعی از رئال خریداری کنند.
گفته می شود باشگاه ایتالیایی در پایان فصل آینده در صورتی که بخواهد درنته را از رئال به بخرد رقمی در حدود 9 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد.این در حالی است که رئال برای فروش این بازیکن مبلغ بیشتری را می خواهد.پانتالئو کروینو مدیر ورزشی فیورنتینا طی چند روز آینده به مادرید سفر می کند تا برای انتقال درنته به ایتالیا با مسئولان رئال به توافق برسد.از طرف دیگر درنته نیز خواهان بازی در تیمی است که بتواند در آن به صورت ثابت به میدان برود، به نظر می رسد او فصل آینده با پیراهن فیورنتینا به میدان برود.
واقعا برای بایرن خیلی بد شده ! بهترین بازیکنش میخواد بره ولی به زور نگهش داشتن ! این اصلا برای باشگاه خوب نخواهد بود !
هنوز برا خریدای ما لغتی در فرهنگنامه ها پیدا نشده : دیپس خريدهاي ما چيه؟
فک کنم اگه الونسو هم بیاد تیم تکمیله!
دفاع هم داریم دیگه !!
راموس ...په په...البیول...مارسلو
دفاع نمیخوایم دیگه: دی
بر و بچز یه عکس براتون اوردم در حد المپیک
ون گال: برو تو تمرین
ریبری: دستتو بنداز گنده بک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)