تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1172 از 2376 اولاول ... 17267210721122116211681169117011711172117311741175117611821222127216722172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,711 به 11,720 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در تمرين امروز استقلال تهران

برهاني توسط قلعه نويي جريمه شد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران، مهاجم اين تيم را به دليل غيبت در تمرينات جريمه كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه در ورزشگاه دستگردي آغاز شد.
    * ميلاد نوري، اشكان نامداري، مجتبي جباري و خسرو حيدري از غايبان اين جلسه تمريني بودند.
    * بيژن كوشكي به دليل مصدوميت به صورت انفرادي تمرين كرد.
    * اصغر نادعلي و سعيد بيات همراه سايرين به تمرين پرداختند.
    * امير قلعه نويي به دليل اينكه آرش برهاني در تمرينات غيبت كرده بود، او را جريمه كرد و از او خواست دور زمين بدود.
    * از اين تمرين 30 تماشاگر استقلالي ديدن كردند.
    * علي اميري مسئول كميته مالي و اداري باشگاه استقلال در محل تمرين حاضر بود.
    * تيم استقلال روز جمعه براي بازي خير خواهانه با تيم منتخب كرج ساعت 11 صبح به اين شهرستان مي‌‌رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در مجموعه ورزشي انقلاب

تمرين صبح استقلال با سه غايب برگزار شد

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران در مجموعه انقلاب برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال تهران راس ساعت 10 صبح امروز در مجموعه انقلاب تمرينات خود را پيگيري كردند.
    در اين جلسه تمريني آرش برهاني، فرهاد مجيدي و ميلاد نوري غايب بودند.
    برهاني امشب از امارات به تهران بازمي گردد.
    امير قلعه نويي با لباس شخصي در محل تمرين حاضر شد، وي به دليل بيماري مادر خود تمرين را زودتر از موعد ترك كرد.
    آبي پوشان در چهار زمان 20 دقيقه اي وزنه زدند.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

رجبي: وظيفه حضور بازيكنان برزيلي در ايران با من نيست

خبرگزاري فارس: آناليزور تيم فوتبال استقلال گفت: حضور بازيكنان برزيلي در تهران بر عهده من نيست.

رضا رجبي در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره اينكه چرا هنوز بازيكنان برزيلي منتخب او وارد تهران نشده اند، اظهار داشت: وظيفه حضور آنها در تهران بر عهده شركت وب ساكر است. هماهنگي ها براي حضور آنها صورت گرفته است.
    وي افزود: شركتي كه با وب ساكر در ارتباط است، هماهنگي ها را انجام داده است. اين را هم بدانيد كه پروازها از برزيل به تهران خيلي سخت انجام مي شود و به همين دليل، زمان دقيق ورود آنها نامشخص است.
    رجبي در پاسخ به اينكه گفته مي شود استقلال در ورود اين بازيكنان كارشكني انجام داده است، گفت: اينطور نيست. اگر كسي كوتاهي كرده باشد، حرف هايم را شفاف مي‌زنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گزارش تمرین امروز آبی پوشان/
    بازگشت برهانی پس از پنج روز و غیبت7 بازیکن/ گفتگوی مجیدی با قلعه نویی

بازگشت آرش برهانی و غیبت هفت بازیکن از نکات جالب توجه تمرین امروز (چهارشنبه) تیم فوتبال استقلال بود.

به گزارش خبرنگار مهر، تمرین امروز تیم فوتبال استقلال از ساعت 15:30 در زمین چمن ورزشگاه دستگردی تهران آغاز شد. در ابتدای تمرین امروز امیر قلعه نویی حدود پنج دقیقه برای بازیکنان صبح کرد. بازیکنان برخلاف روزهای گذشته زیر نظر محمود فکری دور زمین دویدند و خود را آماده تمرین کردند.

نکته جالب توجه تمرین امروز بازگشت آرش برهانی به جمع آبی پوشان پس از مسافرت پنج روزه به امارات بود. او امروز در کنار دیگر بازیکنان بدن خود را گرم کرد و با نظر امیر قلعه‌نویی به تمرین اختصاصی زیر نظر خداداد، بدنساز استقلال پرداخت.

فرهاد مجیدی پیش از آغاز تمرین امروز دقایقی با امیر قلعه‌نویی صحبت کرد. بیژن کوشکی، بازیکن آسیب ‌‍دیده تیم فوتبال استقلال تهران امروز زیر دکتر نوروزی تمرین کرد. سعید بیات دیگر بازیکن مصدوم استقلال نیز همراه خداداد به دویدن دور زمین پرداخت.

حدود 200 تماشاگر با حضور در محل تمرین تیم فوتبال استقلال، آبی‌پوشان را همراهی کردند. اشکان نامداری، مجتبی جباری، میلاد نوری، پیروز قربانی، پژمان منتظری و وحید طالب لو غایبان تمرین امروز استقلال بودند. خسرو حیدری نیز با هماهنگی کادر فنی در تمرین امروز شرکت نکرد.

در غیاب طالب لو و نامداری، حمید بابازاده مربی دروازه بانان تیم فوتبال استقلال کم کارترین مربی این تیم در تمرین امروز بود. در حین برگزاری تمرین امروز امیرقلعه نویی و علی نظری جویباری دقایقی با هم گفتگو کردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازیکن پیشین استقلال تهران به تیم فوتبال پاس می پیوندد
    اصغر طالب نسب که سابقه بازی در تیم های استقلال تهران و سپاهان اصفهان را دارد با مسئولان باشگاه پاس همدان برای عقد قراردادی شش ماهه و قرضی تا پایان فصل جاری به توافق رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر طالب نسب که از امروز در تمرینات تیم فوتبال پاس همدان حضور یافته است تا فردا با مسئولان باشگاه پاس همدان قراردادی شش ماهه امضا می رساند تا دومین بازیکنی باشد که در نیم فصل مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به عضویت این تیم درمی آید.

پیش از این باشگاه پاس همدان، سید محمد علوی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس را با عقد قراردادی شش ماهه و قرضی به خدمت درآورده بود.

اصغر طالب نسب در آغاز فصل هفتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از تیم فوتبال استقلال تهران جدا شده و به عضویت تیم پاس همدان درآمد اما پس از مدتی به علت اختلاف نظر با وینگو بگوویچ از تیم همدانی جدا شد و به تیم شهرداری بندرعباس پیوست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گزارش تمرین امروز آبی پوشان/
    غیبت 8 بازیکن در تمرین استقلال/ مشورت با جانواریو برای جذب یک برزیلی

دور جدید تمرینات امروز تیم فوتبال استقلال برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر عصر امروز در غیاب 8 بازیکن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این تمرین که عصر امروز و در هوایی بارانی در ورزشگاه شهید دستگردی تهران برگزار شد، تعدادی از بازیکنان این تیم غایب بودند.

احمد خذیراوی در آبادان است، آرش برهانی و مهدی امیرآبادی در دبی به سر می برند، مجتبی جباری برای رسیدگی به وضعیت پای آسیب دیده خود همچنان مشغول رفت و آمد به کلینیک است، میلاد نوری به خاطر عمل جراحی که بر روی گوش خود انجام داده قادر به انجام تمرین نیست، پیروز قربانی، پژمان منتظری و وحید طالب لو هم که در اردوی تیم ملی به سر می برند.

اما سایر بازیکنان این تیم از ساعت 15:30 زیرنظر خداداد پس از انجام حرکات کششی بدن های خود را گرم کرده و آماده اجرای تمرینات گروهی شدند. البته بیژن کوشکی تنها بازیکنی بود که زیر نظر دکتر نوروزی تمرینات اختصاصی خود را پیگیری کرد.

جانواریو بهترین بازیکن استقلال در جلسه تمرینی عصر امروز بود ضمن اینکه علیرضا عباسفرد که در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی موفق به گلزنی شده بود، بسیار با روحیه تمرینات خود را پیگیری کرد.

همچنین امروز جلسه مشترک جانواریو و رضا رجبی پیرامون جذب بازیکن برزیلی به نام "فابیو بارا" در باشگاه استقلال برگزار شد.

دراین نشست جانواریو با ابراز تعجب از اقدام باشگاه استقلال برای به خدمت گرفتن "فابیو بارا" گفت: بارا از بازیکنان تیزهوش و مستعد است. این بازیکن می تواند برای استقلال درهفته های پایانی لیگ برتر مثمرثمر باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اختصاصي ايرنا/
    سياوش اکبرپور: دوست دارم کارهاي خارق‌العاده انجام دهم
    بازيکن حاشيه‌اي تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است که حاشيه ها را دوست دارد و اين روزها فقط به استقلال و اينکه اين تيم با گلهايش به قهرماني ليگ برتر برسد، فکر مي کند.

سياوش اکبرپور روز سه شنبه به سووالات مطرح شده توسط خبرنگار ايرنا اينگونه پاسخ داد.
    س: 5 گل در 14 بازي، اين آمار براي سياوش اکبرپور کافي است؟!
    ج: مي‌دانم که همه از من انتظار بيشتري دارند و اين توانايي را هم در خودم مي بينم که در جدول گلزنان، در صدر باشم.

س: پس چرا در بين گلزنان برتر ليگ برتر ديده نمي شويد؟
    ج: وقتي يک بازيکن نمي تواند عملکرد قابل انتظاري را از خودش نشان دهد، به طور حتم شرايطي بوده که مانع از موفقيت شده است. من هم اگر شرايط مطلوبي داشتم، مي توانستم گلهاي زيادي را وارد دروازه حريفان استقلال کنم.

س: به نظر مي رسد قصد توجيه داريد؟!
    ج: وقتي به استقلال آمدم، يک فصل تمام به عنوان هافبک دفاعي در ليگ امارات بازي مي کردم و به صورن طبيعي نمي توانستم به راحتي از فضاي آن روزها خارج شوم. اصلي ترين علت کم گل زدن من اين است که زمان مي خواستم تا دوباره با ذهنيت يک مهاجم در ترکيب تيمم قرار بگيرم.

س: با اين حال قلعه نويي فرصت خوبي را در اختيار شما مي گذاشت.
    ج: واقعا ممنون قلعه نويي هستم که به قدر کافي فرصت داد تا بتوانم بالاخره شرايط خوبي به دست آورم و دوباره همان آمادگي سال هاي قبل را به دست‌آورم، اميدوارم بتوانم براي استقلال طوري بازي کنم که همه از من به عنوان يکي از استقلالي هاي آماده و تاثيرگذار نام ببرند.

س: عملکردتان نشان مي دهد که هنوز به مرز آمادگي لازم نرسيده‌ايد!
    ج: گمان نمي کنم عملکردم طوري باشد که کسي از من انتقاد کند، در اين چند بازي نشان داده‌ام که مي توانم خواسته هاي مربيان را برآورده کنم.

س: اما مربيان در وهله اول از مهاجمان "گل" مي‌خواهند.
    ج: قبول دارم که نتوانسته‌ام در گل زدن موفقيت چنداني داشته باشم، اميدوارم گلي که به ملوان زدم، نقطه شروعي براي گل هاي بعدي من در ليگ برتر باشد.باور کنيد که که "گل زدن" تنها مساله‌اي است که با آن فکر مي کنم.

س: البته کمي هم به فکر حاشيه و خاص بودن!
    ج: قبول دارم که در سال هاي قبل کمي به حاشيه ها مي پرداختم، اما به خودم قول دادم که از اين پس فقط به فکر درخشش در مستطيل سبز باشم و خارج از زمين سرم به کار خودم باشد.

س: چهره ساکت و آرام اکبرپور دور از ذهن به نظر مي رسد!
    ج: اعتراف مي کنم که هميشه به اين فکر بودم که کارهاي خارق‌العاده اي انجام بدهم . اما از اين پس سعي مي کنم بيشتر از هر چيزي، به فکر انجام بازي هاي خوب براي استقلال باشم.

س: به تيم ملي هم فکر مي کنيد؟
    ج: مثل هر فوتباليست ديگري دوست دارم با پيراهن ملي براي تيم کشورم بازي کنم، اما شرايط طوري رقم خورده است که اميد چنداني براي ملي پوش شدن ندارم و زياد در فکر تيم ملي نيستم.

س: اما اين طرز تفکر با اخلاق حرفه اي منافات دارد.
    ج: کار ديگري از دستم بر نمي آيد، وقتي دوست ندارند سياوش اکبرپور را به تيم ملي دعوت کنند، چه کاري مي توانم انجام دهد.

س: "دوست ندارند سياوش اکبرپور را به تيم ملي دعوت کنند" ، منظورتان چه کساني است؟
    ج: اصلا تمايل ندارم به اين مساله بپردازم، اما مي دانم که تحت هر شرايطي اسم من را در ليست بازيکنان تيم ملي نمي گذارند، پس چاره اي جز کنار آمدن با اين شرايط براي من نمي ماند.

س: اين همه نااميدي چه علتي دارد؟
    ج: در بهترين دوران فوتبالم مرا به جام جهاني نبردند، در حالي با تيم ملي به آلمان نرفتم که با 15 گل زده و 15 پاس گل، آمارم حتي از رضا عنايتي که در آن سال آقاي گلي را به دست آورد، بهتر بود. آن روزها بايد به جام جهاني مي رفتم، اما بدون هيچ دليلي که منطقي باشد، من را پشت خط تيم ملي گذاشتند.

س: شايد بازيکناني که به جام جهاني رفتند، از شما آماده تر بودند.
    ج: من با‌ آماري فوق‌العاده دعوت نشدم و بازيکني که از ليگ امارات اخراج شده بود، به جام جهاني رفت. قبول کنيد که حق دارم به اين مساله مشکوک شوم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويي: نبايد از دايي انتقاد کرد
    سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد که "علي دايي" سرمربي تيم ملي را در انتخاب بازيکنان مورد علاقه اش را درک مي کنم و نبايد از او بي جهت انتقاد کرد.

"امير قلعه نويي" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در خصوص دعوت نشدن از برخي بازيکنان استقلال براي تيم ملي گفت: دايي به عنوان سرمربي تيم ملي اختيار تام دارد و مي تواند بنا به تشخيص فني اش بازيکنان مورد نظرش را به تيم ملي دعوت کند.
    وي با تاکيد بر اين که نبايد به سرمربي تيم ملي انتقاد کرد، اظهارداشت: بايد به نظرسرمربي تيم ملي احترام گذاشت و حاشيه سازي نکرد.
    قلعه نويي ادامه داد: دعوت نشدن "آرش برهاني " به تيم ملي را بايد پذيرفت و منتظر روزهاي آينده ماند.
    سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص آخرين وضعيت تيم فوتبال استقلال تهران گفت: وضعيت اين تيم بسيار خوب است و روند رو به رشدمان ادامه دارد.
    وي تصريح کرد: تعطيلي 15 روزه ليگ به گونه اي است که ما نبايد اجازه دهيم بازيکنانمان دچار افت بدني شوند.
    قلعه نويي با اشاره به اين که هم اکنون تيم استقلال در دو نوبت صبح و عصر تمرين دارد، گفت: به خاطر تيم ملي از تعطيل شدن ليگ پيروي مي کنيم اما به طور قطع اين روند در آمادگي تيم ها تاثيرگذار است.
    به گفته وي، اگر قرار است استقلال در اين شرايط مساعد باقي بماند نياز به آرامش داريم و بايد بدور از حاشيه به تمرينات خود به پردازيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حيدري : به خاطر تيم ملي به استقلال آمدم
    بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به خاطر پوشيدن پيراهن تيم ملي به استقلال آمدم تا از سوي مربيان تيم ملي بيشتر مد نظر قرار بگيرم.

قهرماني تيم فوتبال استقلال تهران در جام حذفي باشگاههاي ايران
    "خسرو حيدري" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشي ايرنا خاطر نشان ساخت: استقلال تيم بسيار بزرگي است و فکر مي کنم بازيکنان با حضور در دو تيم پرسپوليس و استقلال بيشتر به چشم مي آيند.
    وي افزود: در طول فصل تمام تلاش خود را کرده ام تا بتوانم بهترين بازي هاي عمرم را براي استقلال انجام دهم.
    بازيکن تيم استقلال تهران در خصوص عدم دعوتش به تيم ملي گفت: با توجه به عملکرد قابل قبولم فکر مي کردم به اردو هاي بعدي تيم ملي دعوت مي شوم اما متاسفانه اين اتفاق روي نداد.
    وي افزود: تمام تلاش خود را خواهم کرد تا نظر مساعد دايي را جلب کنم و روزي پيراهن تيم ملي را به تن کنم.
    حيدري با اشاره به وضعيت استقلال تصريح کرد: شرايط بسيار خوبي را پشت سر مي گذاريم و تمرينانت مساعدي را در اين مدت برگزار کرده ايم.
    وي اظهار داشت: سود يا ضرر تعطيلي ليگ ممکن است براي هر باشگاهي متفاوت باشد اما فکر مي کنم براي تيم ما مفيد نبو

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هادي شکوري: کاملا آماده بازي شده ام
    مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از اتمام دوره مصدوميتم کاملا آماده بازي شده ام.

"هادي شکوري" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايرنا خاطر نشان ساخت: خوشبختانه وضعيت استقلال بسيار مساعد است و تمرينات خوبي را پشت سر مي گذاريم.
    وي افزود: شرايط بسيار خوبي در ليگ داريم و اميدوارم تعطيلي آن وقفه اي در روند نتيجه گيري ما ايجاد نکند.
    مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تعطيلي ليگ مطمئننا مي تواند به باشگاه ها ضربه وارد و در روند آنها تاثير گذار باشد .
    شکوري با اشاره به وضعيت تمرينات استقلال تصريح کرد: در روز 2 مرتبه تمرين برگزار مي کنيم که در تمرينات صبح بيشتر بر روي کارهاي بدنسازي کار مي کنيم.
    وي افزود: خوشبختانه بازيکنان بسيار با نشاط در تمرينات حاضر مي شوند و با انگيزه اي که در بين اعضاي تيم وجود دارد به قهرماني بسيار اميدوار هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •