نه.یادمون نرفته
ولی خب از 1جا باید شروع کرد
2شنبه بازی خیلی سخت تری داریم نسبت به صباباتری
توی شهرستان پرسپولیس خیلی ضعیفه
فقط پیام رو بردیم اونم با شانس
خدا بخیر بگذرونه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
نه.یادمون نرفته
ولی خب از 1جا باید شروع کرد
2شنبه بازی خیلی سخت تری داریم نسبت به صباباتری
توی شهرستان پرسپولیس خیلی ضعیفه
فقط پیام رو بردیم اونم با شانس
خدا بخیر بگذرونه
سلام دوستان دیگه واسه این کار خیلی دیره الان دنیزلی مربی بشیکتاش شده و داره کولاک میکنه و ما هم داریم اینجا با معذرت میچزیم
![]()
![]()
این بازی دو هفته دیگه هست
مسابقه بعدی:
پیکان قزوین - پرسپولیس
دوشنبه 02/09/87 ساعت 14:15
مکان : ورزشگاه رجایی قزوین
آخرین نتیجه : پیکان 1 - پرسپولیس 2
کاشانی : هواداران پرسپوليس بايد از قطبي و هيئت مديره حمايت كنند
کانون هواداران پرسپولیس : مدير عامل سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از هواداران كه مرا تشويق كردند ممنونم و توصيه مي كنم از مسئولان فعلي و افشين قطبي حمايت كنند. حبيب كاشاني اظهار داشت: از تمام هواداران پرسپوليس ميخواهم تا همچنان بازيكنان تيم، كادر فني و اعضاي هيئت مديره را مورد تشويق قرار دهند و از هر گونه بي احترامي به آنها به خاطر نام بزرگ پرسپوليس خودداري كنند.
وي ادامه داد: پرسپوليس داراي بازيكنان خوب و ستاره هاي بزرگي است؛ اما فوتبال غير قابل پيش بيني است. در اين شرايط كه بسيار حساس است و پرسپوليس ميخواهد در ليگ قهرمانان آسيا شركت كند بهتر است با تفكرات حرفه اي تر، بستري آماده شود تا اين تيم با خيال آسوده وارد مسابقات شود.
مديرعامل سابق پرسپوليس خاطر نشان كرد: كادر فني پرسپوليس متشكل از افشين قطبي، افشين پيرواني و احمدرضا عابد زاده كادري بسيار قوي است و به نظر من امثال لوكا بوناچيچ نمي توانند در اين تيم موفقيتي كسب كنند و بايد به كادر فعلي اعتماد شود.
كاشاني در پايان ياد آور شد: هنوز هيچ چيزي براي قهرماني در نيم فصل تمام نشده و من مطمئن هستم اگر هواداران صبور باشند، قهرماني اين تيم در جام هاي مختلف را مي بينند. من هم به عنوان فردي كوچك هميشه در خدمت اين باشگاه هستم و از هيچ كمكي دريغ نخواهم كرد
مجوز حضور الونگ در تمرينات گروهي صادر شد
مجوز حضور بازيكن كامروني در تمرينات گروهي تيم پرسپوليس تهران صادر شد. پس از جلسه 45 دقيقه اي زرينه پزشك تيم فوتبال پرسپوليس با ابراهيميان(جراح بازيكن كامروني) مجوز حضور الونگ در تمرينات گروهي پرسپوليس صادر شد.
اين بازيكن ميتواند از فردا در تمرينات گروهي پا به توپ شود.
به گفته زرينه، مجتبي شيري به دليل كمر درد 2 روز در تمرينات حضور نخواهد داشت و به فيزيوتراپي خواهد پرداخت.
پژمان نوري نيز به دليل كشيدگي از ناحيه پاي راست يك روز از حضور در تمرينات گروهي معاف است.
جلسه هدايتي با قطبي در غياب مصطفوي
کانون هواداران پرسپولیس : رئيس هيئت مديره پرسپوليس بعدازظهر امروز با سرمربي تيم ديدار و گفت و گو كرد.
حسين هدايتي بعد از ظهر امروز در جلسه اي از پيش اعلام نشده با افشين قطبي گفت و گو كرد.
اين جلسه بدون حضور مصطفوي برگزار شد و هدايتي نيز تمايلي به بازگو كردن مفاد آن نداشت.
قطبي پس از تمرين امروز در جلسه فوق حضور يافت
نتایج هفته چهاردهم
پرسپولیس 2-2
. صباباتری قم
سایپا کرج
3-2
. اس. اهواز
پاس
1-1
. مقاومت
پیام مشهد
1-3
.ذوب آهن
مس کرمان
2-1
. راه آهن
سپاهان
1-1
. داماش
برق شیراز
2-2
. ابومسلم
فولاد
2-2
. پیکان
ملوان
2-2
. استقلال
آره
قرارداد 5ساله هم بسته و میشه گفت دیگه دنیزلی از دستمون پرید.
تنها راه فعلا حمایت از قطبی هستش تا ببینیم چیکار میکنه
امیدوارم توی این2هفته تیم بهتر بشه
حالا من اینکه 2هفته دیگه هست رو سانسور کردم![]()
من خودم طرفدار استقلال ام ....
ولی خدا وکیلی شانس پرسپولیس یک جورایی بده....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)