blockus portable - 7wonders و کلی بازیهای دیگه که به مینی گیم معروف هستند
blockus portable - 7wonders و کلی بازیهای دیگه که به مینی گیم معروف هستند
سلام
اگر لطف کنی لینک دانلوده بازی خوبارو بذاری ممنون میشم
سلام
تاپیک مخصوص وجود داره به اون جا مراجعه کن
در مورد خوب بودن بازی ها به تاپیک بررسی و پیش نمایش بازی ها برو تا بفهمی چه بازی خوبه و چه بازی بد .
سلام بر دوستان عزیز
خصوصا wunder full
آقا من طبق راهنمایی شما 3000 رو به gen c
آپدیت کردم اما متا سفانه یکی از بازی هاییو که تازه دانلود کردم و 3 مرحله ازش رفتمو با gen a
اجرا نمی کنه!!!!ضد حال خوردم!!اسم بازی chilicon carnage
حالا می خوام برگردم به همون gen a
چه کار کنم؟راهنماییم می کنی؟ممنون می شم
به خدا توی تایپک مخصوصش تقاضا دادم ولی هیچکی بازی نذاشت
[QUOTE=Hunter lord;4546147]سلام
تاپیک مخصوص وجود داره به اون جا مراجعه کن
در مورد خوب بودن بازی ها به تاپیک بررسی و پیش نمایش بازی ها برو تا بفهمی چه بازی خوبه و چه بازی بد
به خدا توی تایپک مخصوصش تقاضا دادم ولی هیچکی بازی نذاشت
باسلام
دوستان ، برادر من به تازگی یه psp 1000 خریده البته فکر میکنم سرش کلاه گاشتن چون همینطور که میدونید
این مدل قدیمیه و تقریبا نو این مدل وجود نداره.
به هر صورت مشکل اینجاست که :
وسط بازی یه دفعه هنگ میکنه و مجبور میشیم خاموشش کنیم . ولی دیگه روشن نمیشه .
یه مدتی که میگذره و به حال خودش رها میکنی و بعدا روشنش میکنیم روشن میشه و بعد از مدتی دوباره روز از نو و روزی از نو . هنگ میکنه.
به فروشنده نشونش داده و اون یه کارهایی روی برنامش انجام داده نگفته چیکار کرده شاید هم کاریش نکرده باشه و گفته درست شده اما بازهم مشکل پابرجاست.
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید.
مشکل حل نشد
من منظور شما رو دقیق نفهمیدم اگه الان gen a رو دستگاه لود شده خوب اپدیت کن به gen c ( خودت داخل برنامه شی می فهمی چیکار باید کنی ) اگه میشه یه بار واضح تر بگو
پس مشکل صد در صد سخت افزاریه ببر عوض کنه
منظورم اینه که این بازی روی فریم ور قبلی یعنی gen a اجرا می شد ! از وقتی آپدیت کردم به gen c دیگه اجرا نمی شه!حالا می خوام دانگرید کنم به فریم ور اول که gen a باشه ! گفتم روش خاصی
میخواد یا نه اون 2تا آپدیتور رو پاک کنم کافیه!؟بیشتر روش دانگرید از c به a منظورم بود.ممنون.
ربطی به پاک کردن نداره شما وارد برنامه gen-a شو هنگام وارد شدن R رو نگه دار بعد از اینکه وارد شدی دوباره R رو بزن بعد از دادن پیغام DONE WITH SUCCESS دایره رو بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)