تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1171 از 1547 اولاول ... 171671107111211161116711681169117011711172117311741175118112211271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,701 به 11,710 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام
    من میخواستم سرویس خودم رو از 4 مگ ب 8 مگ تغییر بدم, چون حجمم تموم شده ولی دوره ماهانه هنوز تموم نشده حالا سوالم اینه ک وقتی تغییر سرویس رو توی سایت بزنم و سرویس جدید رو انتخاب کنم از همون لحظه برام فعال میشه این سرویس جدید یا باید صب کنم تا 14ام ک دوره ماهانه اش هستش؟
    سوال بعدی توی تغییر سرویس مثلا دوتا 8 مگ ماهانه هست یکیش هزینه اش 62500 یکی دیگه 72500 اینا فرقشون چیه؟ توی سرویس دانلود شبانه اس
    بعد اگه فرقشون دانلود شبانه اس شبی چند گیگ میشه دانلود کرد؟

ممنون

سلام اگه حجمتون تموم شده تغیر بدید فاکتورتون تغیر میکنه بعد پرداخت کنید اتوماتیک سرویستون باید تغیر کنه نکرد زنگ بزنید سرویس قبلیتون رو باطل میکنه
    تو دانلود ششبانس و اینکه محدودیت حجم داره 5 گیگ بین الملل تضمین کرده
    معلوم نمیکنه رو چقدر بعدش محدود کنتتون

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

5. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام ، دوستانی که سرویس شاتل رو روی حالت گیمینگ دارن بگن اوضاعش چطوره مناسبه خوبه پینگ؟

داره خودمونی میشه OldOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان پینگتون از شاتل چقدره؟
    ماله من بین 300 تا 350 هستش
    طبیعیه یا زنگ بزنم شاتل به نظرتون؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

دوستان پینگتون از شاتل چقدره؟
    ماله من بین 300 تا 350 هستش
    طبیعیه یا زنگ بزنم شاتل به نظرتون؟
    خیلی بالاست
    پینگ شاتل نهایت 120 و کمتر هست

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

9. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    این گزینه crc داخل مودم چیه؟یهو عددش از صفر میره 2هزار و 33هزار و باید مودم خاموش روشن کنم

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    این گزینه crc داخل مودم چیه؟یهو عددش از صفر میره 2هزار و 33هزار و باید مودم خاموش روشن کنم
    تعداد داده ها و بسته هایی که خراب به مقصد میرسن، اگه در مدت زمان چند روز زیاد بشه ایرادی نداره، اما اگه در همون لحظه اتصال به سرعت تعدادشون بالا بره معلومه که مشکلی وجود داره. من کیفیت خطم خوبه و 16 مگابیت هست و معمولا در سه روز حدود 700 تا دریافت میکنم که میشه گفت طبیعیه

===
    پینگ شاتل نسبت به آی اس پی های دیگه بالاست، مخصوصا اگه سرویس 16 مگابیت دریافت کنید
    همینطور بطور سرخود دائم بعضی از پورت ها رو می بندن که باعث میشه بازی های آنلاین از کار بیفته و مجبور به خرید سرویس کاهش پینگ روی این ای اس پی شدم.
    به هرحال من تخلیه و جمع آوری کردم و مشغول دریافت سرویس از یک آی اس پی دیگه هستم بلکه وضعیت گیم ، حداقل قابل استفاده باشه

12. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تعداد داده ها و بسته هایی که خراب به مقصد میرسن، اگه در مدت زمان چند روز زیاد بشه ایرادی نداره، اما اگه در همون لحظه اتصال به سرعت تعدادشون بالا بره معلومه که مشکلی وجود داره. من کیفیت خطم خوبه و 16 مگابیت هست و معمولا در سه روز حدود 700 تا دریافت میکنم که میشه گفت طبیعیه

===
    پینگ شاتل نسبت به آی اس پی های دیگه بالاست، مخصوصا اگه سرویس 16 مگابیت دریافت کنید
    همینطور بطور سرخود دائم بعضی از پورت ها رو می بندن که باعث میشه بازی های آنلاین از کار بیفته و مجبور به خرید سرویس کاهش پینگ روی این ای اس پی شدم.
    به هرحال من تخلیه و جمع آوری کردم و مشغول دریافت سرویس از یک آی اس پی دیگه هستم بلکه وضعیت گیم ، حداقل قابل استفاده باشه
    من ارورها گاهی وقتا در حین اتصال 2ساعته جدیدا به 20یا 30هزارتا هم میرسه که مجبور میشم مودم خاموش روشن کنم و قبلا این مشکل نبود . جدیدا بوجود امده ، یکسری افراد میگن بخاطر نویز هست که مگه این نویز چقدر شدیده؟؟ وقتی snr من روی 11 قرار داره و ماکزیمم خط روی 8100 و پهنا باند گرفته شده بروی 6 مگ فیکس شده

پینگ شاتل برای من خوبه انصافا ولی جدیدا این مشکلات که بخاطر بستر تخمی تخیلی مخابرات تا منزل ما کشیده شده ، هیچوقت حل نمیشه
    میخواستم سوییچ کنم بروی مبین نت که اونم اوضاعش جالب نیست و از چاله میفتم تو چاه ،برای یک سری کیفیت خوبی داره برای یک سری مشخص نیست
    و اینکه مشکلات فنی هم گهگداری براش بوجود میاد
    والا ته تهش اگه همراه اول بسته های معقول تری داشت یک دانگل رومیزی ازش خرید میکردم و با بسته های همراه اول کانکت میشدم ولی بسته هاش به قیمت شون نمیخوره و گرو در میاد

14. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

من ارورها گاهی وقتا در حین اتصال 2ساعته جدیدا به 20یا 30هزارتا هم میرسه که مجبور میشم مودم خاموش روشن کنم و قبلا این مشکل نبود . جدیدا بوجود امده ، یکسری افراد میگن بخاطر نویز هست که مگه این نویز چقدر شدیده؟؟ وقتی snr من روی 11 قرار داره و ماکزیمم خط روی 8100 و پهنا باند گرفته شده بروی 6 مگ فیکس شده

پینگ شاتل برای من خوبه انصافا ولی جدیدا این مشکلات که بخاطر بستر تخمی تخیلی مخابرات تا منزل ما کشیده شده ، هیچوقت حل نمیشه
    میخواستم سوییچ کنم بروی مبین نت که اونم اوضاعش جالب نیست و از چاله میفتم تو چاه ،برای یک سری کیفیت خوبی داره برای یک سری مشخص نیست
    و اینکه مشکلات فنی هم گهگداری براش بوجود میاد
    والا ته تهش اگه همراه اول بسته های معقول تری داشت یک دانگل رومیزی ازش خرید میکردم و با بسته های همراه اول کانکت میشدم ولی بسته هاش به قیمت شون نمیخوره و گرو در میاد
    نمیشه گفت فقط به خاطر نویزه این ارور crc ...احتمالا مشکل از isp شاتل باشه

16. 2 کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •