تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1171 از 1320 اولاول ... 171671107111211161116711681169117011711172117311741175118112211271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,701 به 11,710 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه شبانه رو حذف کرد چه میکنی ؟

2. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

درود
    رفقا یه مشکلی سر این بسته نامحدود دارم من ، نمیدونم بقیه دوستان هم تجربه کردن یا نه !
    از یه ساعتی به بعد سرعت دانلود اتومات میره روی 2 مگ ولی اگر مودم رو خاموش و روشن کنم ، مشکل برای چند دقیقه حل میشه و باز دوباره برمیگرده به 2 مگ !
    خواستم ببینم راهکاری سراغ دارین ؟ چون مشخصات دکل رو که چک میکنم ، تغییری نمیکنه و انتن همون انته ! ولی اتفاقی که می افته اینه که وسط دانلود ، برای چند ثانیه سرعت میاد رو 0 و بعد کلا دور و بر 2 مگ فیکس میشه . که من هی مجبور میشم مودم رو ریستارت کنم (عملا نمیذارن ادم یه خواب راحت داشته باشه !
    )
    Last edited by mobile-1199; 08-08-2019 at 09:07.

4. 2 کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

درود
    رفقا یه مشکلی سر این بسته نامحدود دارم من ، نمیدونم بقیه دوستان هم تجربه کردن یا نه !
    از یه ساعتی به بعد سرعت دانلود اتومات میره روی 2 مگ ولی اگر مودم رو خاموش و روشن کنم ، مشکل برای چند دقیقه حل میشه و باز دوباره برمیگرده به 2 مگ !
    خواستم ببینم راهکاری سراغ دارین ؟ چون مشخصات دکل رو که چک میکنم ، تغییری نمیکنه و انتن همون انته ! ولی اتفاقی که می افته اینه که وسط دانلود ، برای چند ثانیه سرعت میاد رو 0 و بعد کلا دور و بر 2 مگ فیکس میشه . که من هی مجبور میشم مودم رو ریستارت کنم (عملا نمیذارن ادم یه خواب راحت داشته باشه !
    )
    شاید خیلی زیاد دانلود کردید و سیستمشون اتوماتیک یه مقدار براست میده بعد فیکس میکنه رو مصرق منصفانه با همون سرعت که گفتی . من قبلا با گوشی استفاده میکردم یعضی وقتها تو کما میرفت باید ریست میکردی تا اوک بشه این مورد اگه عمدی باشه میتونه باعث ریزش کلی مصرف کننده باشه که در خواب ناز هستند . البته شاید با مودم خوب این مورد رو رد کنه دوباره وصل بشه اما کلا من میبینم همه راضی هستند از این شبانه.

6. 4 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nima-ZF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

درود
    )
    فکر کنم تو پست های قبل به همین موضوع اشاره کردم ولی برای من با یکبار ریبوت مودم سر ساعت 1 حل میشه ولی اگر مثلا بالا 50 گیگ دانلود کنم توی یه شب اخرای ساعت 10 صبح دیگه گاهی قطع میکنن که بازم با ریبوت حله و سرعت 10 مگابایت به بالا رو دارم
    ببینید دوست عزیز کلا سیستم همینه حتی تا اخرین باری که از ایرانسل بسته شبانه ساعتی میگرفتم دیگه اخرای حجم یا زمان باقی موندش اذیت میکرد و هی قطع میکرد باید مودم رو ریبوت یا باندش عوض میکردم
    بازم میگم به ندرته تو همراه اول
    در کل برای امثال منی که adsl منطشون رو خطوط مسی قدیمی این بسته های شبانه خیلی با صرفه ترن

8. 2 کاربر از Nima-ZF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

شاید خیلی زیاد دانلود کردید و سیستمشون اتوماتیک یه مقدار براست میده بعد فیکس میکنه رو مصرق منصفانه با همون سرعت که گفتی . من قبلا با گوشی استفاده میکردم یعضی وقتها تو کما میرفت باید ریست میکردی تا اوک بشه این مورد اگه عمدی باشه میتونه باعث ریزش کلی مصرف کننده باشه که در خواب ناز هستند . البته شاید با مودم خوب این مورد رو رد کنه دوباره وصل بشه اما کلا من میبینم همه راضی هستند از این شبانه.
    نه اقا من بعد چند وقت شروع کردم به دانلود ، امروز هم 30 گیگ دانلود نشده بود که این مطلب یش اومد .
    مثل این که چاره ای نیست ! باید تایم خواب رو با امریکا تنظیم کرد ...

فکر کنم تو پست های قبل به همین موضوع اشاره کردم ولی برای من با یکبار ریبوت مودم سر ساعت 1 حل میشه ولی اگر مثلا بالا 50 گیگ دانلود کنم توی یه شب اخرای ساعت 10 صبح دیگه گاهی قطع میکنن که بازم با ریبوت حله و سرعت 10 مگابایت به بالا رو دارم
    ببینید دوست عزیز کلا سیستم همینه حتی تا اخرین باری که از ایرانسل بسته شبانه ساعتی میگرفتم دیگه اخرای حجم یا زمان باقی موندش اذیت میکرد و هی قطع میکرد باید مودم رو ریبوت یا باندش عوض میکردم
    بازم میگم به ندرته تو همراه اول
    در کل برای امثال منی که adsl منطشون رو خطوط مسی قدیمی این بسته های شبانه خیلی با صرفه ترن

ایرانسل که من 3-4 سال پیش استفاده میکردم از بسته های شبانش دیگه وحشتناک شده بود ! یادمه به یه ساعتی میرسید کلا نت قطع میشد ! مودم و گوشی رو خاموش روشن هم میکردم بعد چند ثانیه دوباره به کل انتن میرفت ...
    مثل این که چاره ای نیست

10. 4 کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

میخواستم بدونم دانگل 4G یا مودم همراه اول 4G کدوم بهتره ؟
    البته وای فای کاری ندارم چون سینگنالهای وای فای برای مغز میپوشیدند .
    فقط کابل کافیه . خب . دانگل 4G یا مودم همراه اول 4G کدوم بهتره ؟

12. 2 کاربر از yazd33c بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nima-ZF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

میخواستم بدونم دانگل 4G یا مودم همراه اول 4G کدوم بهتره ؟
    البته وای فای کاری ندارم چون سینگنالهای وای فای برای مغز میپوشیدند .
    فقط کابل کافیه . خب . دانگل 4G یا مودم همراه اول 4G کدوم بهتره ؟
    درود
    مشخصه مودم همراه
    چون دیگه قیمتا در یه حد گرون شده و یهو میبینی وایفای لازم شدی
    بعدشم همون مودم واست کار دانگل رو میکنه داداش
    یعنی اگر نخواستی وایفای رو خاموش کن با کابل usb خودش بزنش به سیستم مثل همون دانگل یه کارت شبکه مجازی با نهایت سرعت در توان مودم میسازه
    البته 99 درصد مودم ها اینجورن و این قابلیت دارن

14. این کاربر از Nima-ZF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام چرا نت همراه اول روی حالت ترجی اصلا کیفیت نداره ؟
    ولی همون نقطه میزنی روی فورجی خوب میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا بسته ها گرون شدن همه ی اپراتور ها
    یه زمانی شاتل موبایل 100 گیگ میداد با سیم کارت و اشتراک نماوا 40 تومن ماهی یکی میخردیم
    ببینید دوست عزیز برای من در 1000 این پیشنهاد رو میده

10 گیگ یکماه حدود 11 هزار تومان
    من تا ماه پیش adsl شاتل بودم سرویس 4 یا 8 مگ میگرفتم بعد مثلا 80 گیگ بین الملل اول ماه میزدم دانلود تا اخر ماه باز ترافیک اضاف می آوردم چون سرعت 512 تا 768 کیلوبایت بسته به سرویس بود بعد ماهی مثلا 55 تومن تا 65 تومن قیمت سرویس بود الانم که همه گرون شدن به بهونه vdsl که اصلا اینجا نداریم

الان دیگه کلا جمعش کردم و تخلیه زدم

یه سیم همراه اول گذاشتم رو مودم i60 انلاکم
    بسته شبانه ماهیانه میخرم 22 هزارتومان نامحدود 1 شب تا 11 صبح
    به علاوه بسته ای که بالا نشون دادم رو 5 بار میخرم برای یکماه یعنی 50 گیگ میشه 55 تومن
    سر جمع میشه ماهی 77 تومن برای خودم و اعضای خانواده
    سرعت هم که عالی از 8 مگابایت تا 10-12 مگابایت بر ثانیه
    اگر میخوای پیشنهاد بهتر بده فکر کنم باید بسته بخری از همون *1000

قصد خرید سیم های وب رو داشتم که 50 گیگ رو میده 50 تومن
    ولی خوب الانم همونه دیگه با پوشش بهتره همراه اول بسته شبانه نامحدود رو هم که دارم
    این بود تجربه ی من با همراه اول فعلا راضیم تا ببینم کی حذف میکنه 10 گیگ رو بعد سیم های وب میگیرم
    این بسته ۱۰ گیگ ۱۰ تومن، روی همه سیمکارت‌ها نیست.
    بنده دوتا سیمکارت دائمی و اعتباری دارم، این بسته رو هیچوقت پیشنهاد نداده.
    پیشنهادات عموما بسته‌های ۲۰ و ۲۵ گیگ هست و قیمت هر گیگ هم حدود ۲۵۰۰ در میاد. مثلا بسته ۲۰ گیگی ۴۹ تومن، بدون مالیات.

نمی‌دونم ارائه پیشنهادات بر چه اساسی هست. مثلا کسی که مصرف کمتری داره بسته ۱۰ گیگی رو بهش میده؟ شانسی هست؟
    به نظر من شانسی هست و هیچ سیستم و پلنی وجود نداره. چون اگر بنا به مصرف بود، کسی که این بسته ۱۰ گیگ رو چندین بار خرید میکرد، باید از لیست پیشنهادات خارجش میکرد که ظاهراً این طور نیست.

کسی از دوستان هست بسته ۱۰ گیگ ۱۰ تومن رو قبلاً داشته و الان حذف شده باشه؟
    اگر حذف نشده، فکر کنم باید یکی دوتا سیمکارت اعتباری بگیرم و یه تستی بگیریم، احتمالا بده. البته سیم‌کارت‌های من قدیمی هستند و مال ۱۰ سال پیش به بالا هستند. شاید سیم‌کارت‌های جدیدتر این بسته رو می‌گیرند؟ این رو باید اون کسانی که این بسته رو دارند، اعلام کنند.
    Last edited by Behzad83; 13-08-2019 at 16:36.

17. 2 کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان قضیه این خبر چیه؟
    واقعا سیم کارت رایگان میدن به همه ملت؟

[SPOILER]
    در طرح عید تا عید همراه اول، می‌توانید با مراجعه به دفاتر امور مشترکین و مراکز مجاز فروش سیم کارت همراه اول، یک سیم کارت اعتباری همراه اول را بطور رایگان دریافت نمایید. لازم به ذکر است به هر شخص یک سیم کارت تعلق می‌گیرد.

لیست نمایندگی‌های همراه اول:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[/SPOILER]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •