اگه شبانه رو حذف کرد چه میکنی ؟![]()
اگه شبانه رو حذف کرد چه میکنی ؟![]()
درود
رفقا یه مشکلی سر این بسته نامحدود دارم من ، نمیدونم بقیه دوستان هم تجربه کردن یا نه !
از یه ساعتی به بعد سرعت دانلود اتومات میره روی 2 مگولی اگر مودم رو خاموش و روشن کنم ، مشکل برای چند دقیقه حل میشه و باز دوباره برمیگرده به 2 مگ !
خواستم ببینم راهکاری سراغ دارین ؟ چون مشخصات دکل رو که چک میکنم ، تغییری نمیکنه و انتن همون انته ! ولی اتفاقی که می افته اینه که وسط دانلود ، برای چند ثانیه سرعت میاد رو 0 و بعد کلا دور و بر 2 مگ فیکس میشه . که من هی مجبور میشم مودم رو ریستارت کنم (عملا نمیذارن ادم یه خواب راحت داشته باشه !)
Last edited by mobile-1199; 08-08-2019 at 09:07.
شاید خیلی زیاد دانلود کردید و سیستمشون اتوماتیک یه مقدار براست میده بعد فیکس میکنه رو مصرق منصفانه با همون سرعت که گفتی . من قبلا با گوشی استفاده میکردم یعضی وقتها تو کما میرفت باید ریست میکردی تا اوک بشه این مورد اگه عمدی باشه میتونه باعث ریزش کلی مصرف کننده باشه که در خواب ناز هستند . البته شاید با مودم خوب این مورد رو رد کنه دوباره وصل بشه اما کلا من میبینم همه راضی هستند از این شبانه.
فکر کنم تو پست های قبل به همین موضوع اشاره کردم ولی برای من با یکبار ریبوت مودم سر ساعت 1 حل میشه ولی اگر مثلا بالا 50 گیگ دانلود کنم توی یه شب اخرای ساعت 10 صبح دیگه گاهی قطع میکنن که بازم با ریبوت حله و سرعت 10 مگابایت به بالا رو دارم
ببینید دوست عزیز کلا سیستم همینه حتی تا اخرین باری که از ایرانسل بسته شبانه ساعتی میگرفتم دیگه اخرای حجم یا زمان باقی موندش اذیت میکرد و هی قطع میکرد باید مودم رو ریبوت یا باندش عوض میکردم
بازم میگم به ندرته تو همراه اول
در کل برای امثال منی که adsl منطشون رو خطوط مسی قدیمی این بسته های شبانه خیلی با صرفه ترن![]()
نه اقامن بعد چند وقت شروع کردم به دانلود ، امروز هم 30 گیگ دانلود نشده بود که این مطلب یش اومد .
مثل این که چاره ای نیست ! باید تایم خواب رو با امریکا تنظیم کرد ...
ایرانسل که من 3-4 سال پیش استفاده میکردم از بسته های شبانش دیگه وحشتناک شده بود ! یادمه به یه ساعتی میرسید کلا نت قطع میشد ! مودم و گوشی رو خاموش روشن هم میکردم بعد چند ثانیه دوباره به کل انتن میرفت ...
مثل این که چاره ای نیست![]()
میخواستم بدونم دانگل 4G یا مودم همراه اول 4G کدوم بهتره ؟
البته وای فای کاری ندارم چون سینگنالهای وای فای برای مغز میپوشیدند.
فقط کابل کافیه . خب . دانگل 4G یا مودم همراه اول 4G کدوم بهتره ؟
درود
مشخصه مودم همراه
چون دیگه قیمتا در یه حد گرون شده و یهو میبینی وایفای لازم شدی
بعدشم همون مودم واست کار دانگل رو میکنه داداش
یعنی اگر نخواستی وایفای رو خاموش کن با کابل usb خودش بزنش به سیستم مثل همون دانگل یه کارت شبکه مجازی با نهایت سرعت در توان مودم میسازه
البته 99 درصد مودم ها اینجورن و این قابلیت دارن![]()
سلام چرا نت همراه اول روی حالت ترجی اصلا کیفیت نداره ؟
ولی همون نقطه میزنی روی فورجی خوب میشه
این بسته ۱۰ گیگ ۱۰ تومن، روی همه سیمکارتها نیست.
بنده دوتا سیمکارت دائمی و اعتباری دارم، این بسته رو هیچوقت پیشنهاد نداده.
پیشنهادات عموما بستههای ۲۰ و ۲۵ گیگ هست و قیمت هر گیگ هم حدود ۲۵۰۰ در میاد. مثلا بسته ۲۰ گیگی ۴۹ تومن، بدون مالیات.
نمیدونم ارائه پیشنهادات بر چه اساسی هست. مثلا کسی که مصرف کمتری داره بسته ۱۰ گیگی رو بهش میده؟ شانسی هست؟
به نظر من شانسی هست و هیچ سیستم و پلنی وجود نداره. چون اگر بنا به مصرف بود، کسی که این بسته ۱۰ گیگ رو چندین بار خرید میکرد، باید از لیست پیشنهادات خارجش میکرد که ظاهراً این طور نیست.
کسی از دوستان هست بسته ۱۰ گیگ ۱۰ تومن رو قبلاً داشته و الان حذف شده باشه؟
اگر حذف نشده، فکر کنم باید یکی دوتا سیمکارت اعتباری بگیرم و یه تستی بگیریم، احتمالا بده. البته سیمکارتهای من قدیمی هستند و مال ۱۰ سال پیش به بالا هستند. شاید سیمکارتهای جدیدتر این بسته رو میگیرند؟ این رو باید اون کسانی که این بسته رو دارند، اعلام کنند.
Last edited by Behzad83; 13-08-2019 at 16:36.
دوستان قضیه این خبر چیه؟
واقعا سیم کارت رایگان میدن به همه ملت؟
[SPOILER][/SPOILER]در طرح عید تا عید همراه اول، میتوانید با مراجعه به دفاتر امور مشترکین و مراکز مجاز فروش سیم کارت همراه اول، یک سیم کارت اعتباری همراه اول را بطور رایگان دریافت نمایید. لازم به ذکر است به هر شخص یک سیم کارت تعلق میگیرد.
لیست نمایندگیهای همراه اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)