همین لینکی که گرفتی رو بذار روی تک کانکشن تست کن.
چطوری حرف زدم مگه ؟
منم میخواستم شنبه تخلیه کنم مثل اینکه زودتر خودشون حدس زدن میخوام چیکار کنم از امروز لینک پریدهدستشون درد نکنه
همین لینکی که گرفتی رو بذار روی تک کانکشن تست کن.
چطوری حرف زدم مگه ؟
منم میخواستم شنبه تخلیه کنم مثل اینکه زودتر خودشون حدس زدن میخوام چیکار کنم از امروز لینک پریدهدستشون درد نکنه
درود
با های وب این سرعت را دارید یا با پارس انلاین ؟
همونجور که میبینین از عصر به بعد خیلی وضع خرابه ! این وضع تایم اوت هست
اینم تک کانکشن : ( این تست هم الکی میزنه ! الان nod32 من فقط 2 مگ فایل آپدیت داره 5 دقیقه داره میگیره هنوز تموم نشده !!! )
اینم speedtest ( نمیدونم چرا بین المان و انگلیس اینقدر تفاوت سرعت هست ! )
![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 02-12-2015 at 18:38.
سلام
فکر کنم تایپیک های وب هست اینجا نه پارس انلاین
اره دادشی های وب هست من 1 ساله همین سرعت رو دارم از های وب و واقعا هم راضی هستم
منم دیشب مشکل تایم اوت داشتم !!!
توی ایسنتا کامنت گذاشتم براشون ! طرف یوزرم رو گرفت گفت به واحد فنی ارجاع و به زودی مشکل شما رفع خواهد شد در کمال تعجب خیلی خوب شد !!!
اینو دیشب حدود ساعات 10-10.5 گرفتم !
محتوای مخفی: Ping
Last edited by k1ozil; 03-12-2015 at 09:29.
سلام.من اینترنت مخابرات دارم این اواخر دیگه خیلی داره اذیت میکنه. تو روز سرعش خوبه ولی برای شب که برای دانلود میزارمش سرعتش میاد بین ده تا بیست کیلوبایت جالب اینجاست که وقتی ف ی ل ت ر ش ک ن روشن میکنی سرعش میره بین 160 تا 200 کلیبایت بر ثانیه .حالا میخوام از های وب اینترنت بگیرم به نظرتون کیفیت های چجوره ؟ سرعت با دانلود رایگان شبانش خوبه؟
درود من 8 مگ 1 ساله دارم اما بین 20 تا 40 بود فقط با پارس انلاین 300 تا 400 بود
من با این که نویز خطمم بالاس ولی سرعتم خیلی خوبه و بالاس و جالبه اصلا قطعی ندارم زیاد
سلام
دلیل اینکه با چیز پ ب ان سرعت میره بالا بخاطر افتخار ملی یعنی اینترانت هست یعنی کمبود پهنای باند خارجی. در مورد کیفیت های وب هم کافیه فقط سه چهار صفحه اخر تایپیک مطالعه فرمایدد تا متوجه شوید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)