دوست عزیز حودم بخشنامه رو با چشم خودم دیدم فکر کنم اون موقع که بخشنامه اومد شما خدمت نبودید
دوست عزیز حودم بخشنامه رو با چشم خودم دیدم فکر کنم اون موقع که بخشنامه اومد شما خدمت نبودید
والا معاف از رزمای پادگان ما که ... پادشاهی میکردن .
البته پادگان تا پادگان فرق داره جالبه که که معاف از رزم های پادگان شما قائدتا باید افسر هم بودن ولی معاف از رزمای ما که همه هم دیپلم بودن. خدا وکیلی مرتب و منظم میخوابیدن نه کسی بهشون میگفت بیان میدون صبحگاه این بدبخت هایی رو که رژه میرن رو حداقل مشاهده کنن.. نه کسی میگفت برین دست شویی رو بشورن و... الیته این بستگی داره به سیاست طرف... اگر تو سری خور باشه که دست شویی شستن فقط باعث خرد شدن شخصیت میشه اگر نه از خیلی کارای سخت بهتره ... و اگرتا حالا کار سختی انجام داده باشین که نفستون با درد و رنج بیاد بالا (که توی سربازی این گونه موارد زیاده) آرزوی چنین کار شخصیت خورد کنی رو میکنید...
من از اوایل سال 91 دارم خدمت میکنم در بخش های ... و هنوز با اطمینان بهتون میگم چنین بخش نامه ای نیومده. اگرم اومده توی راه پادگان ما مونده
ذکر یک نکته دیگه میتونه کمک کنه اونم اینکه : در صورتی که چنین بود توی خلاصه پرونده ما چیز دیگه ای میزد ...
Last edited by noproblem; 03-12-2012 at 17:43.
دلت خوشه ها رفیق !
مثل مرد پاشو برا کشورت خدمت کن دستتم جلوی کسی دراز نکن
در ضمن برای کسانی که هنوز فکر میکنن 18 ماهه خدمت باید عرض کنم خدمت 21 ماه شده و خلاص ! حرفهای ضد و نقیض در این مورد زیاد به گوش میرسه ، باور نکنید دوستان
ارگان های نظامی دو قسمت دارن ، یکی قسمت اداری یکی هم قسمت نظامی
قسمت نظامی تحت هیچ شرایطی تعطیل نمیشه دوست عزیز
حتی برای اجلاس سران که بود اداره ما یگان آماده و نگهبانها تماما سر پست بودن
فقط بخش اداری تعطیل شد
در مورد فردا و پس فردا هم فکر نمیکنم تعطیلی برای بخش اداری در کار باشه ، باید برید![]()
مرکز آموزشی ولیعصر مربوط به نیروی انتظامی هست.
من خودم سرباز نظام وظیفه پل چوبی بودم.با اطمینان 100% خدمت 21 ماه هستش برای اعزامی های 1/1/91 به بعد.
سلام.من میخوام فردا درخواست اعزامو ثبت کنم.با توجه به اینکه فردا و پس فردا ادارات تعطیله این تعطیلی باعث دیر اومدن تاریخ اعزامم میشه؟یعنی من المثنی برگ سبزمو میتونم پنجشنبه بگیرم یا نه؟
سلام، همینطور که میدونید همه جا هنوز این بحث وجود داره. نمی خوام بگم خیلی برش دارم یا خیلی اطلاعاتم خوبه و ادعا کنم. اما تا اونجایی که من میدونم تو پادگان ما (لشکر 77 پ ث (ع) مشهد) خدمت 21 ماه هست واسه اونایی که از 1/1/91 اومدن. من با چشم خودم نامه شو دیدم که به استناد شماره دستور اون نامه، به مسئول صدور کارت گفته میشه که خدمت 21 ماه است. یعنی طرف که میخواد مدارک فایل شمارو ثبت کنه و واستون فایل پر کنه، یعنی واستون تاریخ ترخیص مشخص کنه که همین تاریخ در قالب یک فرم به بخش صدور کارت فرستاده میشه و در سیستم ثبت میشه، بر طبق این دستور خدمت رو 21 ماه محاسبه میکنه. حتی یه ماده دیگه هم از همین دستور میگفت که کسانی که توقف خدمتی داشتند یعنی طی خدمت رفتن دانشگاه و دوباره برگشتن هم بر همین مبنا باید 21 ماه خدمت کنن. دقت کنید که این مطلب ابلاغیه یا چیز دیگه ای نبود که نیاز به تایید داشته باشه، بلکه خودش دستور بود و در حال اعمال شدنه.
نمیخوام زیر دل کسیو خالی کنم، اما این چیزیه که خودم دیدم. بهر حال خدمتو که باید برین، پس اگه در حال خدمت هستید، بهش فکر نکنید و سعی کنید خدمت واستون زودتر تموم شه و اگه هنوز سر خدمت نرفتین، زودتر اقدام کنید و از شرش خلاص شید.
یا حق،
با آرزوی شادی و سلامتی
مگه میشه اردو نداشته باشه؟!
چرا یادم میاد اون رفیقم اردو رفته بود
جمعه که اعزامی ندارن،شنبه اعزام میکنن
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)