تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1171 از 4105 اولاول ... 17167110711121116111671168116911701171117211731174117511811221127116712171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,701 به 11,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مرسی عزیز...
    ولی من حتی به بنیاد شهید و امور ایثار گران هم نامه دادم گفتم با همکاری نظام وظیفه حداقل امتیازی برای فرزند کسانی که بیش از دو سال در جبهه حضور داشتن در نظر بگیرین...
    تنها خبری که میتونم بدم اینه که هنوز ابلاغیه رسمی 21 ماه خدمت بدست هیچ پادگانی نرسیده و فقط در اینترنت و صدا و سیما خبر از 21 ماه خدمت به گوش میرسه ... (این مطلب رو متاسفانه نمیتونم بیشتر بازش کنم پس لطفا لینکی مبنی بر21 ماه خدمت تایید شد و غیره قرار ندید چون خودم بیشتر از همه پیگیرش بودم ...فقط میتونم بگم گرفتن خلاصه پرونده هم کمک کننده هست اما دلیل اصلیش نیست)
    دوست عزیز حودم بخشنامه رو با چشم خودم دیدم فکر کنم اون موقع که بخشنامه اومد شما خدمت نبودید

2. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

چه یه دفعه تاپیک خلوت شد ؟! همه دوستان اعزام شدن ؟! : دی

پارسال 06 یکی از همگروه های خودم معاف از رزم رو کرد ، غیر از اینکه تا آخر دوره دستشویی و توالت تمیز کرد و سلف غذا شست ، آخرش هم افتاد خاش !
    به نظر من معاف از رزم نگیرید بهتره

والا معاف از رزمای پادگان ما که ... پادشاهی میکردن .
    البته پادگان تا پادگان فرق داره جالبه که که معاف از رزم های پادگان شما قائدتا باید افسر هم بودن ولی معاف از رزمای ما که همه هم دیپلم بودن. خدا وکیلی مرتب و منظم میخوابیدن نه کسی بهشون میگفت بیان میدون صبحگاه این بدبخت هایی رو که رژه میرن رو حداقل مشاهده کنن.. نه کسی میگفت برین دست شویی رو بشورن و... الیته این بستگی داره به سیاست طرف... اگر تو سری خور باشه که دست شویی شستن فقط باعث خرد شدن شخصیت میشه اگر نه از خیلی کارای سخت بهتره ... و اگرتا حالا کار سختی انجام داده باشین که نفستون با درد و رنج بیاد بالا (که توی سربازی این گونه موارد زیاده) آرزوی چنین کار شخصیت خورد کنی رو میکنید...

4. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

من از اوایل سال 91 دارم خدمت میکنم در بخش های ... و هنوز با اطمینان بهتون میگم چنین بخش نامه ای نیومده. اگرم اومده توی راه پادگان ما مونده
    ذکر یک نکته دیگه میتونه کمک کنه اونم اینکه : در صورتی که چنین بود توی خلاصه پرونده ما چیز دیگه ای میزد ...
    Last edited by noproblem; 03-12-2012 at 17:43.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزیزم سلام امروز رفتم تو سایت بیت رهبری و متن زیر رو برای رهبر فرستادم لذا از شما خواهشمندم اگر موافق کسر خدمت هستید به ادرس زیر مراجعه نمایید و مستقیم از خود ایشون درخواست کنید که چاره ایی بکنند
    (به نام خداوند بخشنده و مهربان و با ارزوی سلامتی از خداوند متعال برای حضرتعالی بنده به نمایندگی از هزاران سرباز وطن خواستم موضوع مهمی رو مطرح کنم
    مدت دوره ضرورت سربازی با توجه به اوضاع اقتصادی فعلی و نیاز مبرم جونان به اشتغال و تشکیل خانواده بسیار بالاست و با اهداف شما که همیشه میفرمایید ازدواج رو برای جوانان اسان کنیم که خدایی نکرده نا خواسته به سمت و سو های بدی کشیده نشوند سازگار نیست لذا عاجزانه از شما درخواست میکنیم که چاره ایی برای کسر خدمت سربازی بیندیشید که دعای خیر مردم و از همه مهمتر سربازان میهن همچون گذشته پشت سر شماست.)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان نهایتا 5 دقیقه وقتتنو میگیره خواهشا تنبلی نکنید اسم هم الکی بزنید
    دلت خوشه ها رفیق !
    مثل مرد پاشو برا کشورت خدمت کن دستتم جلوی کسی دراز نکن

در ضمن برای کسانی که هنوز فکر میکنن 18 ماهه خدمت باید عرض کنم خدمت 21 ماه شده و خلاص ! حرفهای ضد و نقیض در این مورد زیاد به گوش میرسه ، باور نکنید دوستان

7. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزیز، طبق این خبر تهران فردا و پس فردا تعطیله...
    پادگانا هم جزوش می شن یعنی ؟
    از کجا می شه فهمید ؟

استاندار تهران از تعطیلی تمامی ادارات و دستگاه‌های دولتی، نهادها، مدارس و موسسات وابسته به آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و مهدهای کودک در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (14 و 15 آذرماه) خبر داد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ارگان های نظامی دو قسمت دارن ، یکی قسمت اداری یکی هم قسمت نظامی
    قسمت نظامی تحت هیچ شرایطی تعطیل نمیشه دوست عزیز
    حتی برای اجلاس سران که بود اداره ما یگان آماده و نگهبانها تماما سر پست بودن
    فقط بخش اداری تعطیل شد
    در مورد فردا و پس فردا هم فکر نمیکنم تعطیلی برای بخش اداری در کار باشه ، باید برید

9. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با توجه به پست بالایی که زدم این مراکز به نظرتون چطوریاست ؟

کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز

کد ۳۵ : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی ۰۱

کد ۴۵ : نیروی زمینی ارتش مراغه
    کد ۳۷ : ارتش نیروی زمینی عجب شیر ( ای وای من )

حالا از بین اینا کدوم بهتره ؟ من خودم از بین اینا کد ۱ : مرکز اموزش ولیعصر تبریز رو ترجیح میدم با توجه به نزدیکی به خونه و ... ( البته اگه مربوط به نیروی انتظامی نباشه )
    مرکز آموزشی ولیعصر مربوط به نیروی انتظامی هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من از اوایل سال 91 دارم خدمت میکنم در بخش های ... و هنوز با اطمینان بهتون میگم چنین بخش نامه ای نیومده. اگرم اومده توی راه پادگان ما مونده
    ذکر یک نکته دیگه میتونه کمک کنه اونم اینکه : در صورتی که چنین بود توی خلاصه پرونده ما چیز دیگه ای میزد ...
    من خودم سرباز نظام وظیفه پل چوبی بودم.با اطمینان 100% خدمت 21 ماه هستش برای اعزامی های 1/1/91 به بعد.

12. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام.من میخوام فردا درخواست اعزامو ثبت کنم.با توجه به اینکه فردا و پس فردا ادارات تعطیله این تعطیلی باعث دیر اومدن تاریخ اعزامم میشه؟یعنی من المثنی برگ سبزمو میتونم پنجشنبه بگیرم یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

مرسی عزیز...
    ولی من حتی به بنیاد شهید و امور ایثار گران هم نامه دادم گفتم با همکاری نظام وظیفه حداقل امتیازی برای فرزند کسانی که بیش از دو سال در جبهه حضور داشتن در نظر بگیرین...
    تنها خبری که میتونم بدم اینه که هنوز ابلاغیه رسمی 21 ماه خدمت بدست هیچ پادگانی نرسیده و فقط در اینترنت و صدا و سیما خبر از 21 ماه خدمت به گوش میرسه ... (این مطلب رو متاسفانه نمیتونم بیشتر بازش کنم پس لطفا لینکی مبنی بر21 ماه خدمت تایید شد و غیره قرار ندید چون خودم بیشتر از همه پیگیرش بودم ...فقط میتونم بگم گرفتن خلاصه پرونده هم کمک کننده هست اما دلیل اصلیش نیست)
    سلام، همینطور که میدونید همه جا هنوز این بحث وجود داره. نمی خوام بگم خیلی برش دارم یا خیلی اطلاعاتم خوبه و ادعا کنم. اما تا اونجایی که من میدونم تو پادگان ما (لشکر 77 پ ث (ع) مشهد) خدمت 21 ماه هست واسه اونایی که از 1/1/91 اومدن. من با چشم خودم نامه شو دیدم که به استناد شماره دستور اون نامه، به مسئول صدور کارت گفته میشه که خدمت 21 ماه است. یعنی طرف که میخواد مدارک فایل شمارو ثبت کنه و واستون فایل پر کنه، یعنی واستون تاریخ ترخیص مشخص کنه که همین تاریخ در قالب یک فرم به بخش صدور کارت فرستاده میشه و در سیستم ثبت میشه، بر طبق این دستور خدمت رو 21 ماه محاسبه میکنه. حتی یه ماده دیگه هم از همین دستور میگفت که کسانی که توقف خدمتی داشتند یعنی طی خدمت رفتن دانشگاه و دوباره برگشتن هم بر همین مبنا باید 21 ماه خدمت کنن. دقت کنید که این مطلب ابلاغیه یا چیز دیگه ای نبود که نیاز به تایید داشته باشه، بلکه خودش دستور بود و در حال اعمال شدنه.
    نمیخوام زیر دل کسیو خالی کنم، اما این چیزیه که خودم دیدم. بهر حال خدمتو که باید برین، پس اگه در حال خدمت هستید، بهش فکر نکنید و سعی کنید خدمت واستون زودتر تموم شه و اگه هنوز سر خدمت نرفتین، زودتر اقدام کنید و از شرش خلاص شید.
    یا حق،
    با آرزوی شادی و سلامتی

15. 4 کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

میگن اردو نداره درسته ؟

بعد زده روز اعزام یکدیماه
    یک دی که جمعه هست باید شنبه برم درسته ؟
    مگه میشه اردو نداشته باشه؟!

چرا یادم میاد اون رفیقم اردو رفته بود

جمعه که اعزامی ندارن،شنبه اعزام میکنن

17. این کاربر از masoud05 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •