من چند روز پیش رفتم مخابرات برای تمدید طرح کمپین ولی آخرش طرح شباهنگ گرفتم.مثل اینکه میشه تمدید کرد
من چند روز پیش رفتم مخابرات برای تمدید طرح کمپین ولی آخرش طرح شباهنگ گرفتم.مثل اینکه میشه تمدید کرد
طرف نگفت قابل تمدید هست یا نه؟؟؟ مخصوصآ با همون قیمت قبلی چون طرح کمپین خیلی ارزونتره طرح های فعلیه من الان کمپین 2 مگ دارم 5 گیگ ماهی 14 تومن رو قبض پولش میاد از ساعت 1 تا 7 رایگان کامله تازه سرعتمم تا یه مگابایت بر ثانیه بازه.
کمیپن منم دو مگ بود اخر شهریور تموم شد رفتم تمدید کردم هیچی گیری هم نبود شمارم رو نوشت و گفت تا ظهر اوکی هست و اوکی هم شد
فقط من اون طرحی رو داشتم که مودم رایگان داشت و گفت تو تمدید اون مودم رو دیگه نمیدیم
حالا میخوام ببینم اونایی که به جای مودم دو گیگ ترافیک رو میگیرن توی تمدید دو گیگ رو بهشون میدن یا نه اگه دو گیگ رو مجدد بدن خیلی تو تمدید به نفعشون میشه
اتفاقا یه بار پرسیدم اینجا که کسی هست که طرحش با دو گیگ ترافیک اضافه باشه و تمدید کرده باشه کسی جواب نداد حالا خود شما این مدلی هستی برو تمدید کن معلوم میشه
یه سوال ماهانه که شارژ رو اضافه میکنن اون دو گیگتشویقی رو جدا اضافه میکنن و یه باره 5 گیگ شارژ میکنن حسابت رو؟
چرا پس سرعت من باز نیست ؟ :|
من تازه علاوه بر 5 گیگ 2 گیگ هم ماهیانه دارم . 17ت ماهی 7گیگ . چون مصرف شبانم فقط آپدیت سیستم و ... است و چهارتار سریال و بعضا تو روز هم دانلود میکنم . همین کمپین رو تمدید کردم .
من حالا یه شنبه معلوم میشه ، دو گیگ رو بهم میده یا نه !
ولی بنظرم میده . + اینک سرعت دانلودم همون 256 تاست .
کاش 512 بود
من 4 شنبه تمدید کردم و بی دردسر میشه . فقط باید کسی که سرویس و اینترنت بنامشه با کارت ملی بره ! کلا دو دیقه وقت نمیگیره .
مسئولش به من گفت میشه تمدید کرد
بله سر ماه یه باره 5 گیگ شارژ میشه وقتی هم رو ترافیک کلیک کنم دو تا جدوله یکی باسه 3 گیگ یکی هم باسه 2 گیگ تشویقی. اگه بشه تمدید کرد حتی بدون 2 گیگ بازم میصرفه ولی خوب نگرانیم از اینه که ممکنه سرعتم رو به 2 مگ کاهش بدن اونوقت نمیدونم اگه بخوام انصراف بدم یه طرح دیگه بردارم خسارت ازم میگیرن یا نه.
Last edited by mamad24; 21-11-2015 at 00:50.
منم اول زیر 2 مگ بود سرعتم بعد چند ماه پیش که مخابرات خودشو یکم اپدیت کرد سرعت خطمو تا 9 مگ باز گذاشت و سرعت دانلودمم بالا برد تقریبآ تا 8 مگ. الان شما خططون روی چند بسته شده؟؟؟ و ایا دی ال سیه خططون؟؟؟ در مورد طرحتون هم که گفتین یکشنیه معلوم میشه 2 گیگ رو میدن یا نه حتما خبرشو بدید منم همون طرحو دارم. ممنون
Last edited by mamad24; 21-11-2015 at 00:46.
شانس شما هست که سرعتت باز هست میشه بگی چه شهری هستی؟
قبلا برا منم با اینکه 2 مگ بودم تا سه مگ باز بود ولی چند ماه پیش که کلا سرعتا رو کم کردن برا من همون دو مگ واقعی شد و خوب چیزی هم نمیتونم بگم چون الان سرعتم همون چیزی که باید باشه هست
در مورد جریمه من یه بار به این مورد بر خوردم برا سال دوم جریمه ای در کار نیست چون اون قرارداد برا سال اول هست من خودم کمیپن دو سال قبل رو داشتم بعد رفتم تمدید کردم بعد از چند رز کمین جدید گذاشتن که مودم میدادن من رفتم به مسولش گفتم بهم گفت مشکلی نداره انصراف بده کمیپن جدید رو ثبت نام کن همینکار رو کردم و مشکل نبود
با این حال قبلش سوال کن شاید قوانینشون فرق کرده باشه مخصوصا شما که اون دو مگ تشویقی رو داری چون برا من با مودم بوده و الان مودم رو ندادن چیزی نمیتون بگن
با تشکر
- - - Updated - - -
شانس شما هست که سرعتت باز هست میشه بگی چه شهری هستی؟
قبلا برا منم با اینکه 2 مگ بودم تا سه مگ باز بود ولی چند ماه پیش که کلا سرعتا رو کم کردن برا من همون دو مگ واقعی شد و خوب چیزی هم نمیتونم بگم چون الان سرعتم همون چیزی که باید باشه هست
در مورد جریمه من یه بار به این مورد بر خوردم برا سال دوم جریمه ای در کار نیست چون اون قرارداد برا سال اول هست من خودم کمیپن دو سال قبل رو داشتم بعد رفتم تمدید کردم بعد از چند رز کمین جدید گذاشتن که مودم میدادن من رفتم به مسولش گفتم بهم گفت مشکلی نداره انصراف بده کمیپن جدید رو ثبت نام کن همینکار رو کردم و مشکل نبود
با این حال قبلش سوال کن شاید قوانینشون فرق کرده باشه مخصوصا شما که اون دو مگ تشویقی رو داری چون برا من با مودم بوده و الان مودم رو ندادن چیزی نمیتون بگن
با تشکر
ممنون.من تو خود اصفهانم منطقه مخابراتیمم چمران میشه.راستی خط شما مسی بود یا دی ال سی؟؟؟؟ و ایا الان خططون روی 2 مگ بسته شده یا فقط سرعت دانلودی که بهتون میدن تا 2 مگه؟؟؟
Last edited by mamad24; 21-11-2015 at 19:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)