یک به بعد. دانلود بستگی به منطقه ای که داری استفاده میکنی داره اگر شلوغ باشه سرعت کمتره. من 512 دارم با سرعت 5-20 در نوسان هست افتضاحه والا . تو شاید شانست 130 باشه یا بیشتر .
یک به بعد. دانلود بستگی به منطقه ای که داری استفاده میکنی داره اگر شلوغ باشه سرعت کمتره. من 512 دارم با سرعت 5-20 در نوسان هست افتضاحه والا . تو شاید شانست 130 باشه یا بیشتر .
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید! مودم رو ک وصل میکنم اول یه چیزی شبیه فلش میاد ک درایور رو نصب میکنی اما وقتی ک wimax connection manager رو اجرا میکنم مینویسه ، no device found!
موضوع اینه که در منطقه پوشش نیستم! اما نباید فقط آنتن رو 0 نشون بده؟ آخرین بار از مودم در منطقه تحت پوشش استفاده کردم مشکلی نداشت!
رنگ چراغ فرمز و زرد و سبز مودم usb چه معنی داره؟/؟ WCM رو اچرا میکردم اول قرمز بود اما حالا اصلا روشن نمیشه
ایرانسل تعرفه های وایمکسش در مقایسه با ISP های دیگه هیچ توجیهی نداره!
ای کاش حداقل سرعتی که روی سیم کارت میده رو برای وایمکس بده!
سرویس 1مگ نامحدود رو برای تهران حذف کرده!
ما به سرویس حجمی(مثلا 2گیگ ماهی 10تومن) و ترافیک اضافه 100گیگ حدود 200 تومن و سرعت بالای 2مگ راضی هستم ولی اصلا خبری نیست
ایرانسل اگر اینجوری بخواد سرویس بده خودش با دست خودش همه مشترک هاشو فراری میده ! از اول سال خراب شد چون داشتن رو 3g و 4g کار و سرمایه گذاری میکردن !
چرا ایرانسل تو سرویس هاش تنوع ایجاد نمی کنه؟!
به جای این که مسیج بده که شما برنده 5 مگابایت!!! اینترنت موبایل شدی یه دستی روی این وایمکس بکشه.
تو قسمت وایمکس پهنای باند خیلی کم دارن خصوصا تو خوزستان و تهران . میبنی که خوزستان و تهران چون مشنرک زیاد داره طرح گرون تری دارن . ولی شهرهای دیگه واسه جذب مشترک طرح ارزوتری وارن
100% شکایت کنید و پیگیر باشید شما دو برابر دارید پول میدید 2 مگ ماهی 29 هزار تومان رو شما 66 هزار تومان هزینه میکنید بعد سرعت اسمی دانلود باید 256 باشه اگر نه چرا دوبرابر پول بدید و پیشرفته بگیرید بعد با این بودجه تغییر تعرفه بدید 1 مگ نامحدود بگیرید لذت ببرید همه ساعت ها رایگانه!!!
راستی سرعت شبانت بهتر نشد ؟؟ واسه من رسیده به 7-12 کیلو بایت
واقعا همه شرکت ها 12 مگ دارن و 16 مگ دارن راه اندازی میکنن ولی ایرانسل یک منطقه خلوت باشی! کاربر نباشه ! با 2 مگ 256 اسمی سرعت داری که اصلا سرعت قابل مقایسه با 3g ایرانسل نیست حالا هر 1 گیگ 8 تومان پول میگیره نمیدونم چرا سرعت بالا نمیبره که هی حجم تموم بشه گیگ بخری
خونه و منطقعه عوض شد 123 کیلو ثابت هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)