تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1171 از 1635 اولاول ... 171671107111211161116711681169117011711172117311741175118112211271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,701 به 11,710 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درود
    سپاس از دو دوست عزیزی که مرا راهنمایی کردند
    یکی بزرگان(السین) گفت کانن مدل A3300 و شما آقا امیر گفتید سونی W570
    من تو دیجی کالا این دو را مقایسه کردم کاملا بهم شبیه هستند البته در بعضی جاها تناقض وجود دارد
    آقا امیر در این مدل سونی که پیشنهاد دادید دو ایراد بزرگ دارد چگونه است که این دوربین پانورما داره؟
    دیجی کالا اینگونه نوشته
    لنز سری G سونی برای این دوربین می توانست یک مزیت محسوب گردد
    امکان عکاسی پانورامای سه بعدی می توانست یک مزیت محسوب گردد
    به نظر شما دوستان عزیز کدام گزینه عالی تر است
    سپاس از یاری
    بدون شک هر چیزی نقصی هم داره
    دیجی کالا رو کلا بزار کنار
    پانورامای سه بعدی نداره دیگه
    فکر کنم بهتره برید بازار هر دو رو دست بگیرید و انتخاب کنید

SX40 شده 730 تومن
    اگه بازم اتفاقات عجیب و غریب رخ نده و یهو مثل دفعه قبل دوربینش نره زیر زمین یک شنبه میخرمش
    موفق باشی

سلام بر دوستان
    تصمیم گرفتم یک دوربین کنون sx_230 hs بخرم.فقط 3 تا سوال داشتم:
    1.پیشنهاد می کنید از کجای تهران این دوربین رو خریداری کنم تا یه وقت ضرری نکنم؟؟
    2.گارانتی های معتبر کنون کدامند و خودتان کدام گارانتی را پیشنهاد می کنید؟؟
    3.برای خرید کارت حافظه ی مناسب جهت استفاده در این دوربین چه برندی را پیشنهاد می کنید؟؟

ممنون می شم پاسخ سوالاتم رو بدهید.
    1 جمهوری
    2 گارانتی معتبر وجود نداره
    3 مثلا سان دیسک با کلاس 6

از جوابتان ممنونم،فقط یه سوال دیگه؟؟
    اخیرآ مشخصات و تعریفات دوربین سونی hx100v نظرمو جلب کرده،ایا ارزش داره 200 تومن بیشتر خرج کنم و این دوربین رو بگیرم؟؟گرچه می دانم که کلاس هر دو دوربین با هم فرق می کنه اما اگر تفاوت فاحشی بین این دو دوربین است بگویید،اگر اشتباه نکنم مشخصات دو دوربین سونی hx9v و hx100v تقریبآ با هم برابر است و از انجایی که hx9v در برابر کنون sx230hs امتیاز پایین تری گرفته،شما کدام را پیشنهاد می کنید؟؟sx230hs از کنون یا hx100v از سونی؟؟

می دانم شاید سوالم عجیب باشه اما جوابش برایم خیلی مهم است
    بستگی به شما داره از اون زوم که مهم ترین فرق این دو دوربینه استفاده ای دارید ؟؟؟

بچه ها من canon sx 150 is خریدم...
    نمیدونم چرا عکس در حالت 100 درصد زوم نویز زیادی داره و عکس های شارپی نداره :(
    خورد تو پرم... شما چی فکر میکنید... من با یه گوشی نوکیا N95 عکسهای شارپ تری میگرفتم :(
    مبارک باشه
    "حالت 100 درصد زوم" یعنی چی ؟؟؟؟
    با زوم دیجیتال منظورتونه ؟؟؟؟

2. 4 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m6120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    دوربین حدود 100 تومان ( نهایت 140 ) با ضبط hd و باتری لیتیومی چی هست و بهترینش کدومه؟؟؟؟
    fuji film jv200 یا jv250 چطورن؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

A2200 کنن هست اما ممکنه بیشتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

اخیرآ مشخصات و تعریفات دوربین سونی hx100v نظرمو جلب کرده،ایا ارزش داره 200 تومن بیشتر خرج کنم و این دوربین رو بگیرم؟؟گرچه می دانم که کلاس هر دو دوربین با هم فرق می کنه اما اگر تفاوت فاحشی بین این دو دوربین است بگویید،اگر اشتباه نکنم مشخصات دو دوربین سونی hx9v و hx100v تقریبآ با هم برابر است و از انجایی که hx9v در برابر کنون sx230hs امتیاز پایین تری گرفته،شما کدام را پیشنهاد می کنید؟؟sx230hs از کنون یا hx100v از سونی؟؟

اصلا شک نکن تو خرید سونی hx100 . من خودم خریدم وحدود 2000 تا عکس گرفتم باهاش.دوربین سوپر زوم فوق العاده با لنز عالی و .............فیلم برداری فوق العاده خفن .فلش بسیار قوی.عکاسی بسیار خوب در شرایط نور کم.متاسفانه ماله من رو هفته قبل ازم یه موتور سوار دزدید!!!! اما احتمالا دوباره بخرم یکی دیگش رو.

6. این کاربر از ali6803 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

سلام دوست عزیز

امکانش هست آدرس و تلفن جایی که این قیمت میداد را برای ما هم بگذارید یا پیام خصوصی بدید . ممنون میشم ...
    من دارم از رشت میگیرم

تو همین شهر کوچیک ما فروشگاه های بزرگ و شیک!! این دوربین رو میگن 800 !!!
    ولی من گشتم تو خیابون معلم شهرمون! یه مغازه کوچولو پیدا کردم که البته 2.3 ساله پیداش کردم!! قراره با 730 بهم برسونه یک شنبه یا دوشنبه
    فقط دعا میکنم این 2.3 روز حادثه عجیبی رخ نده
    بدشانسیم این بوده یه بار که خواستم بخرم یهو سکه افسانه ای رفت بالا و خورد به تحریم بانک مرکزی
    دفعه دوم دلار یهو فاجعه وار رفت بالا
    حالا این دفعه امیدوارم چیزی نشه!!
    Last edited by mohammadirani; 12-01-2012 at 23:51.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اتفاقاً سوال خوبیه.اگه مجموع امتیازات ایندو دوربین رو کنار هم بذاری بدون شک کنون sx230 برتری داره.. فراموش نکن حسگر هر دو 1/2.3" 6.2x4.6mm هست پس فقط لنز hx100v وجه برتریش بر کنونه..
    ضمناً در ص زیر به مقایسه ی تخصصی و دقیق ایندو دوربین پرداخته و sx230 رو با تفاوتی اندک برنده ی رقابت اعلام کرده که اصلاً هم جای تعجب نداره.. ولی وقتی با این اوصاف قیمت hx100 در این بازار بی حساب و کتاب دو برابر sx230 هست!!! دیگه جایی برای فکر کردن باقی میمونه؟!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خورد تو پرم... شما چی فکر میکنید... من با یه گوشی نوکیا N95 عکسهای شارپ تری میگرفتم :(
    دوست من این طبیعیه شما در حداکثر زوم با هر دوربینی قدری نویز بیشتر داشته باشی.. داخل تنظیمات دستی شده و حساسیت رو پایینتر بیار تا مسأله حل شه..
    عکسهای زیر در حالت تنظیمات خودکار و با نهایت زوم اپتیکال sx230 و HX9v گرفته شده! جالبه که 2x زوم بیشتر در HX9v اصلاً در مقابل sx230 به چشم نمیاد ضمن اینکه نویز سونی اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست..

Canon sx230:

Sony HX9v:

9. 4 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلا شک نکن تو خرید سونی hx100 . من خودم خریدم وحدود 2000 تا عکس گرفتم باهاش.دوربین سوپر زوم فوق العاده با لنز عالی و .............فیلم برداری فوق العاده خفن .فلش بسیار قوی.عکاسی بسیار خوب در شرایط نور کم.متاسفانه ماله من رو هفته قبل ازم یه موتور سوار دزدید!!!! اما احتمالا دوباره بخرم یکی دیگش رو.
    ممنون از راهنماییتون و متاسف برای از دست دادن دوربین نازنینتون به خاطر یک مشت ادم پست،اما اخیرآ به خاطر بالا رفتن نرخ ارز قیمت این دوربین به بالای 700 تومن رسیده و باید صبر کنم تا قیمت این دوربین بیاد زیر 650 تومن.
    راستی شما وقتی این دوربین رو خریدی توی جعبه ی دوربین شارژر و کابل HDMI هم بود یا این که جدا تهیه کردید؟؟از چه حافظه ای برای دوربینتون استفاده کردید؟؟

از کاربر Hektor هم به خاطر نظر خوبشون منتشکرم گرچه بیشتر گیج شدم.
    Last edited by mostafa_360; 13-01-2012 at 07:31. دليل: اضافه کردن متن

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام بر اساتید

بین Canon 60D و 600D کدوم انتخاب بهتریه؟

کدومش نویز کمتری تو ایزوهای بالا داره و آیا از نظر نویز در حد Nikon D90 هستند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقاً سوال خوبیه.اگه مجموع امتیازات ایندو دوربین رو کنار هم بذاری بدون شک کنون sx230 برتری داره.. فراموش نکن حسگر هر دو 1/2.3" 6.2x4.6mm هست پس فقط لنز hx100v وجه برتریش بر کنونه..
    ضمناً در ص زیر به مقایسه ی تخصصی و دقیق ایندو دوربین پرداخته و sx230 رو با تفاوتی اندک برنده ی رقابت اعلام کرده که اصلاً هم جای تعجب نداره.. ولی وقتی با این اوصاف قیمت hx100 در این بازار بی حساب و کتاب دو برابر sx230 هست!!! دیگه جایی برای فکر کردن باقی میمونه؟!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست من این طبیعیه شما در حداکثر زوم با هر دوربینی قدری نویز بیشتر داشته باشی.. داخل تنظیمات دستی شده و حساسیت رو پایینتر بیار تا مسأله حل شه..
    عکسهای زیر در حالت تنظیمات خودکار و با نهایت زوم اپتیکال sx230 و HX9v گرفته شده! جالبه که 2x زوم بیشتر در HX9v اصلاً در مقابل sx230 به چشم نمیاد ضمن اینکه نویز سونی اگه بیشتر نباشه کمتر هم نیست..

[/COLOR]
    اینجا که عکس سونی واضحتره؟ isoها یکی بوده؟ چه کار کنیم که با iso بالا نویز کمتری داشته باشیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بر اساس نیازتون انتخاب کنین
    اگه می خواین دوربین کوچک تر و با کیفیت کمی بیشتر بگیرین SX230 بهتره. ولی اگه می خواین دوربین بزرگ با زوم بیشتر داشته باشین HX100v بهتره. اینو هم در نظر داشته باشین که دوربین بزرگ مصیبتیه تو سفر و بیرون رفتن. من یه کامپکت کوچولو دارم که به راحتی می تونم هر جایی ببرمش. درسته کمی ضعیفه. ولی کوچیک بودنش نعتمتیه ...

من اگه جای شما بودم HX100v رو می گرفتم. چون دوربین تره
    ولی گزینه های دیگه رو هم از دست ندین Fuji Hs20 - 30 و panasonic fz150 که دوربین های خوبی هستن ...

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

عکس های موبایل معمولا خیلی سافت تر هستن از عکس های دوربین های دیجیتال
    به نظر من بهتره سعی کنین نور بیشتری داشته باشین تا سرعت شاتر بالا بره و همینطور از سه پایه استفاده کنین و بعد مقایسشون کنین
    من با Sx130 کار کردم. عکس های واقعا خوبی میگیره ...

14. 2 کاربر از lpix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •