تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1171 از 2376 اولاول ... 17167110711121116111671168116911701171117211731174117511811221127116712171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,701 به 11,710 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در پي شايعه پارگي مينسيك پاي هافبك استقلال؛
    دكتر نوروزي: مينسيك پاي جباري پاره نشده است

پزشك تيم فوتبال استقلال تهران، شايعه مصدوميت مجتبي جباري از ناحيه مينيسك را تكذيب كرد.

نوروزي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: تمرينات تيم از ديروز آغاز شد كه در اين تمرينات شش نفر از بازيكنان به دلايل شخصي و خاص حضور نداشتند كه در بين آنها مجتبي جباري نيز بود كه وي به دليل مصدوميت از ناحيه مچ پا مصدوم است و پارگي مينيسك پاي وي را تكذيب مي كنم.

وي گفت: جباري در حال فيزيوتراپي است كه به احتمال فراوان تا بازي فولاد مي رسد و مشكل وي نيز تا آن زمان به احتمال فراوان حل خواهد شد.

نوروزي درباره مصدوميت نقي پور بیان کرد: نقي پور در تمرينات تيم حضور دارد و زانوي وي نيز بهبودي كامل يافته و مي تواند استقلال را از بازي با فولاد همراهي كند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عباسفرد:
    از حضورم در استقلال پشيمان نيستم
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به هيچ وجه از نيمكت نشيني در استقلال ناراحت نيستم و بايد تلاش كنم تا با جلب نظر كادر فني در تركيب استقلال حضور پيدا كنم.

عليرضا عباسفرد، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال در اين فصل در سه جام رقابت هاي حساي و دشواري دارد كه مهمترين آن جام باشگاه هاي آسياست و مطمئناً نياز به نفرات زيادي از بازيكن دارد تا در تمام پست ها از آمادگي كامل برخوردار باشد.

وي تصريح كرد:‌ در چند وقت اخير در تركيب استقلال نبودم، حرف و حديث هاي زيادي مبني بر جدايي من از استقلال مطرح شد، ولي به هيچ وجه اين طور نيست، من دست از تلاش و تمرين برنمي دارم و با انگيزه بالا به تمرينات خود ادامه خواهم داد.

اميدوارم كه استقلال همانند چند هفته اخير با كسب نتايج خوب به كار خود ادامه دهد و به اهداف خود يعني موفقيت در جام پيش رو برسد و هواداران خود را خوشحال كند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در پي شايعه جذب مهاجم ايراني توسط باشگاه الهلال عربستان؛
    آرش برهاني: رفتنم به الهلال صحت ندارد
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران شايعه حضو خود در باشگاه الهلال و پيوستن به اين تيم را تكذيب كرد.

آرش برهاني، مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تيم در وضعيت بسيار خوبي است و تعطيلات ليگ به خاطر تيم ملي باعث هماهنگ تر شدن تيم شده است و به جز مجتبي جباري به دليل مصدوميت و بازيكنان ملي پوش استقلال، همگي در سلامت كامل و در اردوي تيم قرار دارند.

وي در مورد شايعه پيوستن به الهلال عربستان افزود: واقعا چنين چيزي صحت ندارد و من اين گفته ها را در نشريات و از شما مي شنوم و دوست ندارم با اين صحبت ها براي استقلال حاشيه درست شود چون تيم در وضعيت بسيار خوبي است و اين مسائل و صحبت ها تنها براي تيم مشكل ساز خواهد شد.

برهاني در مورد قهرماني در نيم فصل خاطرنشان کرد: خيلي زود است كه بخواهيم در اين مورد صحبت كنيم زيرا امتيازات پنج تيم بالاي جدول خيلي به هم نزديك است ولي فكر مي كنم با نتيجه هاي كه استقلال در سه هفته قبل گرفته در اوج آمادگي است و تيم ما قهرمان نيم فصل می شود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سياوش اکبرپور:
    کادر فني تيم ملي به بازي من علاقه اي ندارد
    بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: من براي استقلال بازيکن تأثيرگذاري هستم اما حتماً مناسب بازي در تيم ملي نيستم.

سياوش اکبرپور، بازيکن تيم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: من به همراه برهاني از شروع فصل توانستم مشکل استقلال را از لحاظ گلزني برطرف کنيم اما هيچ کدام به تيم ملي دعوت نشديم.

وي تأکيد کرد: بدون شک کادر فني تيم ملي به نوع بازي من و برهاني علاقه اي ندارد و گرنه صددرصد ما را به تيم ملي دعوت مي کردند.

اکبرپور در ادامه خاطرنشان کرد: من هيچ وقت قصد ندارم خود را به تيم ملي تحميل کنم اما مطمئن هستم از لحاظ فني و فيزيکي در شرايط بسيار مطلوبي قرار دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مجتبي جباري:
    روزهاي سختي را گذراندم
    هافبك تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به اينكه وي رباط صليبي پاره نكرده است، اعلام کرد روزهاي سختي را گذراندم. چون از مصدوميت دوباره و اينكه براي مدت زيادي دور ازميادين باشم نگران بودم اما اكنون خوشحالم كه به زودي به ميادين باز خواهم گشت.

مجتبي جباري به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تصور اينكه دوباره براي مدت زيادي بخواهم دور از ميادين باشم برايم دردناك بود. اميدوار بودم كه دچار مصدوميت حادي نشده باشم و اكنون كه نتيجه MRI و پاره نشدن رباط صليبي ام مشخص شده است، خوشحالم. اميدوارم هر چه سريعتر شرايط حضور در ميدان را پيدا كنم.

وی درباره تيم ملي و شرايط آن اظهار داشت: براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي كنم و اميدوارم كه اين تيم بتواند در مقابل امارات موفق باشد و به جام جهاني صعود كنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ميثم منيعي:
    اوج رقابت و رفاقت در استقلال برقرار است
    هافبك چپ پاي تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است با وجود حضور بازيكنان مطرح در تيم استقلال اوج رقابت و رفاقت در اين تيم موج مي زند.

ميثم منيعي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: حضور بازيكنان مطرح در استقلال باعث شده بازيكنان انگيزه بالايي داشته باشند و اين رقابت باعث بالا رفتن كيفيت تيم مي شود و مطمئن باشيد استقلال قهرمان اين فصل خواهد بود.

منيعي ادامه داد: سطح عملكرد يكسان بازيكنان در استقلال مشخص است و اگر كسي بيرون از تركيب است دليل ضعف او نسبت به ساير بازيكنان نيست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدري: انتظار دعوت به تيم ملي را داشتم
    هافبك تيم فوتبال استقلال گفت:‌با بازي هاي خوبي كه دراين فصل ليگ برتر در استقلال انجام دادم توقع دعوت به تيم ملي از سوي كادر فني را داشتم.

خسرو حيدري هافبك راست تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: احترام زيادي براي علي دايي قائل ام، وي سرمربي تيم ملي است و بايد خود نفرات مورد نظرش را انتخاب كند از دعوت نشدن به تيم ملي ناراحت نيستم و با بيشتركردن تمرينات خود اميدوارم پس از اثبات شايستگي هاي خود در مرحله بعد اردوها تيم ملي شركت كنم.
    وي ادامه داد: استقلال در اوايل فصل يارگيري زيادي انجام داد و اين نفرات احتياج به هماهنگي داشتند و پس از گذشت چند هفته ما توانستيم به وحدت تاكتيكي خوبي دست پيدا كنيم و پس از بحران ابتدايي درحال حاضر به نتايج خوبي رسيدیم و خود را بعنوان يك مدعي قهرمان نشان می دهيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دكتر نوروزي:
    جباري رباط پاره نكرده است

پزشك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: معاينات بر روي پاي جباري ادامه دارد و در حال حاضر تصميم به آب درماني گرفتيم تا نتيجه نهايي را اعلام كنيم.

دكتر نوروزي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: به هيج وجه پارگي در رباط صليبي جباري مشاهده نشده، اين بازيكن از ناحيه زانو احساس ناراحتي مي كند و در حال حاضر نيز به دنبال آزمايشات و تست هاي بيشتر هستيم تا بهتر تصميم گيري كنيم.

وي تصريح كرد: از پاي جباري "ام آر اي" و عكس هاي فيزيوتراپي گرفتيم و اين موضوع را با پزشكان متخصص نيز در ميان گذاشتم و در حال حاضر بهترين كار براي جباري آب درماني است تا روز شنبه كه معاينات مجدد شكل گيرد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رضا حسن زاده:
    استقلال احتياجي به مهاجم خارجي ندارد

بازيکن اسبق استقلال تهران با اشاره به قصد کادر فني اين تيم براي جذب دو مهاجم خارجي، افزود: استقلال در حال حاضر احتياجي به مهاجم خارجي ندارد زيرا مهاجمان اين تيم عملکرد خوبي تاکنون داشته اند و يکي از مهاجمان اين تيم در حال حاضر در صدر جدول گلزنان قرار دارد.

رضا حسن زاده، بازيکن اسبق استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: واقعا نمي دانم چرا کادر فني استقلال به دنبال مهاجم خارجي است، در حالي که همين افراد به علي دايي معترض هستند که چرا مهاجمان اين تیم به تيم ملي دعوت نمي شوند و آدم مي ماند که قسم حضرت عباس را باور کند يا دم خروس را.

وي افزود: به عقيده من اگر در شرايط کنوني، استقلال قصد دارد تيمش را ترميم کند و بازيکن خارجي به خدمت بگيرد، بهتر است براي خط دفاعش فکري بکند که در هر مسابقه با کمترين فشار تيم حريف، به راحتي دروازه اين تيم باز می شود و مدافعان اين تيم کم تحرک هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

واعظ آشتياني: براي بازيكني كه نمي شناسيم پول نمي‌فرستيم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: وقتي هنوز بازيكني را نشناخته‌ايم، دليلي ندارد براي آن پول بفرستيم.

امير واعظ آشتياني در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره حرف‌هايي كه در ارتباط با سفر رضا رجبي به برزيل به وجود آمده و گفته مي شود از اين سفر و حضور بازيكنان برزيلي قرار است سودهايي به اشخاصي خاص برسد، اظهار داشت: قطعا براي جذب اين بازيكنان مسائلي را رعايت مي كنيم. همينطوري نيست كه اين بازيكنان را جذب كنيم.
    وي افزود: اگر من مدير و عالي‌ترين مقام باشگاه هستم، مي دانم چطور جلوي اين مسائل را بگيرم. وقتي هنوز اتفاقي نيفتاده كه نمي‌توانم در مورد آن حرفي بزنم.
    مديرعامل استقلال درباره اينكه اين بازيكنان برزيلي مورد تست فني قرار مي گيرند، عنوان كرد: در مسائل فني دخالت نمي‌كنم؛ اما قطعا اين بازيكنان زماني جذب خواهند شد كه سرمربي آنها را تاييد كند و سپس ما با هم تصميم نهايي را مي‌گيريم.
    واعظ در مورد اينكه چطور شركت وب ساكر حاضر شده خرج سفر رجبي را متحمل شود و اين در حاليست كه شايد بازيكني را انتخاب نمي كرد، گفت: اين را بايد از اين شركت بپرسيد و نمي توانم جاي آنها پاسخ دهد. فقط اين را بگويم كه خرج اين سفر بر عهده استقلال نبوده است.
    وي در پاسخ به اينكه استقلال است كه بايد براي حضور اين دو بازيكن پول بليت ارسال كند، اظهار داشت: براي كسي پول نمي فرستيم. هنوز بازيكني را انتخاب نكرديم كه هزينه كنيم. حضور اين بازيكنان بر عهده همان شركت است. تا زماني كه اين بازيكنان را نديده ايم كه نمي توانيم براي آنها خرج كنيم.
    واعظ آشتياني در مورد اظهارات اخير علي فتح ا...زاده گفت: برايم بيان اين حرف ها مهم نيست. از جزييات اين حرف ها هم خبر ندارم و خودشان مي دانند چرا اين حرف‌ها را زده اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •