تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1171 از 2014 اولاول ... 1716711071112111611167116811691170117111721173117411751181122112711671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,701 به 11,710 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

حقیقی ( 3) باقری ها (1 ) سپهر حیدری ( 2) محمد ( 3) نوری ( 3) مجتبی شیری ( 2) مازیار زارع ( 3) باقری ( 1) علی نیکبخت ( 5) کریمی ( 4) پترویچ (3 ) منصوری (2 ) خیرخواه ( 1) دی کارمو (0)

کادر فنی (1 ) داور ( 3)

بهترین بازیکن -> نیکبخت
    بد ترین بازیکن -> کریم باقری و دی کارمو و خیر خواه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوشنبه باپیکان تو قزوین بازی داریم
    خدا بخیر کنه
    مگه بازي تو تهران نيست ؟ پس چرا استقلال پيكان با اينكه پيكان ميزبان بود تو تهران برگزار شد ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه بازي تو تهران نيست ؟ پس چرا استقلال پيكان با اينكه پيكان ميزبان بود تو تهران برگزار شد ؟
    نه.تو قزوینه بازی
    تا جایی که من میدونم اون بازی هم استقلال میزبان بود.آخه گفتن مشکلی برای برگزاری بازی تو قزوین نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبي: ليدرهاي پرسپوليس تمركز ما را برهم زدند

کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: وقتي كه در دقايق پاياني ديدار مقابل صباباتري ديدم به طرفم دو شي پرتاب شد، بسيار متعجب شدم و اين مسئله برايم قابل هضم نبود.
    وي افزود: اتفاقات روز گذشته يكي از تلخ ترين خاطرات فوتبالي را برايم رقم زد. از تلاش و تمركز بازيكنانم اصلا راضي نبودم و ده ها بار به آنها گفتم يك گل برتري نمي‌تواند پيروزي ما را تضمين كند.
    سرمربي پرسپوليس با بيان اين مطلب كه احساسات در تصميم گيري ها نقش پررنگي ايفا مي كند، تاكيد كرد: بعد از به ثمر رساندن گل اول، استرس داشتيم و به عقب رفتيم و نتيجه عقب نشيني خودمان را با تساوي گرفتيم و اين همان موردي كه به بازيكنانم گوشزد كرده بودم.
    وي تصريح كرد: گل دوم صبا باطري به دليل مصدوميت مجتبي شيري وارد دروازه ما شد.

آنها از فضاي پشت او كه به بيرون آمده بود به خوبي استفاده كردند و در نيمه دوم كه بسيار بد بوديم ما را غافلگير كردند. گل اول صبا نيز واقعا يك فاجعه بود. تمركز نداشتيم و اشتباه بازيكنان در آن دخيل بود.
    قطبي افزود: هواداران نبايد خيلي زود نااميد و ناراحت شوند. مي‌توانستيم پيروز شويم؛ اما شعارهاي خطي روي سكوها تمركز من و تمام بازيكنان را از دقيقه 75 به بعد بهم ريخت، البته در اين باره نمي‌خواهم تماشاگران را مقصر بدانم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به بروز مشكلاتي قبل از بازي گفت: اتوبوس ما براي ديدار مقابل صبا باطري يك ساعت ديرتر آمد و اين مسئل نيز در كار ما تاثير گذار بود. اينها همه موضوعاتي است كه استرس آور است و باعث مي‌شود بيش از پيش اطمينان پيدا كنيم كه دست هايي در كار است تا ما نتيجه نگيريم.
    وي ادامه داد: سال گذشته در 10 بازي كه با نتيجه تساوي به پايان رسيد در دقيقه 90 فريادهاي هواداران را مي‌شنيدم؛ اما ديروز فقط متوجه شدم كه پرسپوليس دشمنان زيادي پيدا كرده است.
    قطبي با انتقاد از ليدرهاي باشگاه ياد آور شد: مدير عامل فصل قبل و دنيزلي را تشويق كردند در حالي كه من و بازيكنان بايد به بازي تمركز مي كرديم؛ اما اجازه ندادند. اين تصميم ليدرها منطقي نبود.
    وي تاكيد كرد: افشين قطبي در تيم پرسپوليس ماندگار خواهد شد. خيلي ها نمي خواهند موفقيت من دو سال پياپي صورت بگيرد؛ اما مطمئن باشند به هدف خود نمي رسند چون با انگيزه دو برابر به كار خودم ادامه مي‌دهم.
    سرمربي تيم پرسپوليس با ياري خواستن از اصحاب رسانه گفت: از رسانه ها درخواست مي‌كنم بستري را آماده كنند كه فوتبال ايران حرفه اي تر شود نه اينكه آنها نيز مانند برخي مغرضان به دنبال ضربه زدن به ما باشند. البته تا به امروز چنين چيزي را نديدم و اميدوارم نبينم.
    قطبي در خصوص مديريت باشگاه پرسپوليس گفت: مصطفوي و هدايتي از من حمايت مي كنند و هرگز دوست ندارم با آنها اختلافي داشته باشم. ديروز تماشاگران قلب مصطفوي را به درد آوردند و يادشان رفت كه او يك موسپيد در فوتبال ايران است.
    قطبي در پايان خاطر نشان كرد: در صورت پيروزي تعطيلات پرسپوليس از امروز شروع مي‌شد؛ اما طبق آخرين تصميم پس از جلسه با كادر فني به احتمال فراوان تعطيلات ما روزهاي دوشنبه و سه شنبه خواهد بود و بازيكنان مي‌توانند استراحت كنند؛ اما امكان تغيير آن نيز وجود دارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاج رضایی : در توانایی های قطبی دچار تردید شده ام / بازیکنان خط دفاع باید درک بالاتری داشته باشند

کانون هواداران پرسپولیس : کارشناسفوتبال کشور عملکرد تیم پرسپولیس را ضعیف خواند و گفت :دفاع پرسپولیس هنوزهم مشکل دارد و من در توانایی های قطبی دچار تردید شده ام.
    امیرحاج رضایی روز جمعه در گفتگویی خاطرنشان کرد: اکنون معضلی که تمام فوتبال ما را دچارمشکل کرده خطوط دفاعی تیم هاست که تیم پرسپولیس هم از این قائده مستثنینیست .
    وی ادامه داد : کادر فنی پرسپولیس در این فصل بارها و بارها خبراز بهبود وضعیت دفاعی این تیم داد در حالی که خط دفاع این تیم روز به روزبدتر می شود .این صحبت را من نمی گویم بلکه با نگاهی گذرا به جدول و دیدنگل های خورده پرسپولیس براحتی می توان به این موضوع پی برد.
    کارشناسفوتبال کشور در این رابطه افزود : روی گل اول بازی با صبا با اینکه اکثربازیکنان پرسپولیس در محوطه جریمه خود بودند به راحتی اجازه گلزنی دادند وروی گل دوم پس از آنکه فضا را در اختیار حریف گذاشتند یکی از بازیکنان میخواست با دست مانع گلزنی تیم شود.
    حاج رضایی درباره این حرکت از سویمدافع پرسپولیس بیان کرد: بازیکنان این تیم باید درک بالاتری از دفاعداشته باشند چرا که این مدافع با این کار هم خودش اخراج می شد و هم یکپنالتی را به حریف تقدیم می کرد که این عمل از یک تیم بین المللی و حرفهای بعید است.
    وی خاطرنشان کرد: قطبی نباید ضعف درخط دفاع را انکار کند و بگوید دفاع ایراد ندارد.درست است که مردم برایتماشای گل از تیم محبوب خود بلیت می خرند اما این را باید بدانیم که ابتداباید گل نخوریم سپس به فکر گل زدن باشیم.
    حاج رضایی بیان کرد : بهاعتقاد من قطبی باید از مهره های خود به خوبی استفاده کند و در مقاطعی کهنیاز به تعویض است این عمل را انجام دهد . اگر ضربه بیاتی نیا وارد دروازهمی شد اکنون باید در مورد باخت این تیم صحبت می کردیم .
    وی اضهار داشت : پرسپولیس اکنون دچار مشکل است اما اگر همین روند را در پیش بگیرد قطعادچار بحران خواهد شد . آن وقت است که نیاز به مدیریت بحران دارد که کار رابرای کادر فنی بسیار دشوار می سازد.
    کارشناس فوتبال کشور در پایان گفت : بهتر است واقعیت را به مردم بگوییم چرا که آنان حق دارندوقتی در سرما و گرما تیم محبوب خود را تشویق می کنند، دوست دارند تا تیمخود برنده از زمین خارج شود

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درخشان:پرسپولیس بهترین مهره ها را دارد / قطبی باید وظایف بازیکنان را به آنان یادآوری کند

کانون هواداران پرسپولیس :حمیددرخشان روز جمعه در گفتگویی خاطرنشان کرد : مشکل پرسپولیس در خط دفاع این تیم است وکادر فنی این تیم باید بداند که ابتدا نباید گل بخورند و بعد از آن برایگلزنی تلاش کنند.
    وی در این رابطه اضافه کرد: تعویض در خط دفاعی مشکلیرا حل نمی کند چرا که مشکل از بازیکن تیم نیست و در حال حاضر بهترینبازیکنان در پرسپولیس هستند مشکل اینجاست که این بازیکنان باید وظایف خودرا در زمین بدانند و آن را اجرا کنند .
    بازیکن اسبق پرسپولیس ادامهداد: گل اول را در حالی خوردیم که اکثر بازیکنان خودی در محوطه جریمهپرسپولیس بودند و براحتی گذاشتند تا بازیکنان صبا گل بزنند واین وظیفهسرمربی تیم است که این مشکل را برطرف سازد و فضاهای موجد در دفاع را بایدجمع کند.
    وی عنوان کرد: این مشکل براحتی قابل حل است و با یک سریتمرینات خاص می توان نتیجه مطلوب را کسب کرد . پیروانی که خود سالها در خطدفاع این تیم بازی کرده می تواند کمک مفیدی را برای این تیم باشد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باقری:برای بازگشت به تیم ملی آماده ام

کانون هواداران پرسپولیس : كريم باقري در گفت و گویی اظهار داشت: در روزهاي گذشته در مورد بازگشت به تيم ملي فكر كردم و به تصميم نهايي خود را اتخاذ كردم.
    وي ادامه داد: فكر مي كنم مي‌توانم به تيم ملي كشورم خدمت كنم و به همين دليل آماده بازگشت هستم.
    كاپيتان پرسپوليس تصريح كرد: در صورتي كه اسامي تيم ملي فردا اعلام شود و نام من نيز بين دعوت شدگان باشد، به اردو خواهم رفت.
    باقري خاطرنشان كرد: اميدوارم همانطور كه در پرسپوليس موثر بودم در تيم ملي هم بتوانم فردي تاثير گذار باشم تا مربيان تيم ملي از انتخاب من ناراحت نشوند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دي كارمو: در واسكودوگاما با روماريو همبازي بودم

کانون هواداران پرسپولیس : پائولو روبرتو دي‌كارمو در گفت و گویی، در مورد ابهام در وضعيت دو باشگاه قبلي خود گفت: در قرار داد من با باشگاه‌هاي قبلي هيچ مشكلي وجود ندارد. در برنامه 90 حقيقت گفته نشد و مجري اين برنامه مطالبي را سند تلقي مي‌كرد كه اطلاعات كافي در مورد آنها نداشت. سه سال در واسكودوگاما بازي كردم تيمي كه در آن روماريو هم حضور داشت و همه چيز واضح و روشن است.
    وي افزود: در تيم خود بهترين بازيكن بوده و كسي نمي‌تواند بگويد كه من بازيكن حرفه اي نيستم. از 18 تا 20 سالگي عضو اين تيم بوده ام، سپس با تيم سنه قرار داد بستم. اين تيم نيز از تيم ‌هاي بزرگ و حرفه اي برزيل است و در دسته اول اين كشور حضور دارد.
    وي ادامه داد: در واسكودوگاما مربي من سرژيو كازمي يكي از حرفه اي ترين و مشهور ترين مربيان برزيل بود و آنها كه فوتبال اين كشور بزرگ را مي‌شناسند به اين مربي احترام مي‌گذارند. 5 گل در آن تيم به ثمر رساندم و هميشه در اوج بودم.
    اين بازيكن در مورد وكيل كره اي خود گفت: من توسط اين وكيل به پرسپوليس نيامدم و باشگاه پرسپوليس مرا به صورت مستقيم از تيم سنه قرض گرفت. در ثاني تاكيد مي‌كنم كه ارتباط خاصي بين افشين قطبي و وكيل كره اي من وجود ندارد. وكيل من قصد داشت مقدمات انتقالم را به كره در يك باشگاه بسيار خوب و معروف كه لزومي ندارد جزئيات آن را افشا كنم فراهم كند؛ اما همزمان به نظرم پيشنهاد پرسپوليس بهتر آمد و راهي ايران شدم. ارتباطي در اين ميان وجود نداشت تا كساني نقش دلال را بازي كنند. من خود انتخاب كردم و از انتخاب خود نيز هرگز پشيمان نيستم.
    وي در خصوص فقدان مدارك كافي براي اثبات ادعاهاي خود گفت: چرا تصور مي‌كنيد يك بازيكن بايد همه مدارك زندگيش را با خود حمل كند؟ من به صورت قرضي به اينجا آمده ام و قرار نيست بيوگرافي من به صورت پرونده در باشگاه پرسپوليس بايگاني شود. اگر مي‌خواهيد همه چيز را بدانيد مي‌توانيد با باشگاه سنه در برزيل تماس بگيرد و اگر آنها صلاح بدانند كليه مدارك را براي شما ارسال خواهند كرد. چيزي براي پنهان كاري وجود ندارد.
    دي كارمو در خصوص مشكل گل نزدن خود گفت: وقتي گل نمي‌زني همه فشارها روي دوش تو است. مشكل اصلي من با يك گل حل مي‌شود. بايد با شرايط سازگار شوم من به گذشت زمان احتياج دارم؛ اما اين زمان يك سال نيست. بلكه چند بازي كافي است تا من خود را در فوتبال ايران پيدا كنم. تصور مي‌كنم بازي بعدي روز من باشد و بتوانم در آن بازي خود را به همه هواداران اثبات كنم.
    وي افزود: تمام تلاشم را به كار مي گيرم تا با گلزني در ديدار مقابل پيكان هواداران را شاد كنم. به آرامش در كمپ تمرين تيم احتياج دارم. همبازي‌هاي من نيز اين را مي‌دانند و انصافا كمك زيادي به من مي‌كنند. ما همه با هم مهربان و متحد هستيم.
    وي در خصوص ارتباطش با ماركو هموطن برزيلش گفت: اينكه ماركو مرا به ايران آورده به نوعي درست است؛ اما بدين معنا نيست كه وكيل من باشد. به برزيل رفته و اين نمي‌تواند تاثيري در كار من بگذارد. نمي‌دانم اين شايعات توسط چه كساني و به چه منظوري منتشر مي‌شود.
    دي كارمو تاكيد كرد: من در گذرنامه و رواديد خود هيچ مشكلي ندارم. اگر براي بودن در ايران مشكل اقامت دارم چگونه هتل گذرنامه مرا قبول كرده است؟ هيچ مشكلي قانوني در اقامت و كار در ايران وجود ندارد.
    وي در مورد حضور 90 دقيقه اي خود در تركيب پرسپوليس گفت: وقتي مربي دستوري مي‌دهد بايد اجرا شود. اينكه من بازيكن ثابت باشم ربطي به رابطه ام با قطبي ندارد. همه بازيكنان از نظر قطبي يكسان هستند، مگر اينكه لياقت بازي در تيم داشته باشند. مشكل گلزني فقط براي من نيست، آدريانو هم 5 بازي گل نزد؛ اما آيا همه رسانه ها به او حمله كردند؟ مي‌دانم كه با يك گل همه چيز حل مي‌شود و آنوقت من مي‌شوم همان برزيلي كه مردم مي‌خواهند.
    مهاجم برزيلي پرسپوليس در پايان در مورد آمار ارائه شده از عملكرد وي در برنامه 90 گفت: در برزيل فوتبال به صورت ايالتي برگزار مي شود و وجود مناطق A، B و C ربطي به درجه بندي سطح بازي ها ندارد. به عنوان مثال يك تيم مي تواند از ايالت پالميراس به مراحل پاياني صعود كند و يك تيم از ايالت سائوپائولو. اين بدان معني نيست كه يك ايالت فوتبال سطح پايين تري دارد.

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها به تیم وقت بدین درست میشه ، ما هنوز هم تو کورسه قهرمانی هستیم ، استقلال هفدهم شد رو یادتون رفته؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کریمی:از عملکردم ناراضی هستم

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت : از عملكرد خود در بازي مقابل صبا ي قم راضي نيستم و از هواداران پرسپوليس به همين خاطر عذرخواهي مي‌كنم. علي كريمي افزود: متاسفانه بازيكنان پرسپوليس در ديدار مقابل صباي قن نتوانستند توانايي‌هاي خود را به نمايش بگذارند. وي با بيان اينكه بازيكنان پرسپوليس براي كسب سه امتياز برابر صبا وارد ميدان شده بودند، اظهار داشت : بر روي دو صحنه غافلگير شديم و به تساوي رضايت داديم. كريمي درمورد اعتراض تماشاگران در پايان ديدار تيم‌هاي پرسپوليس مقابل صبا باتري گفت : آنان حق دارند كه از شرايط كنوني تيم ناراحت باشند. هافبك تيم پرسپوليس خاطر نشان كرد : تساوي در خانه براي اين تيم حكم شكست را دارد اما هواداران مطمئن باشند كه در ديدارهاي آينده ناكامي‌هاي اخير خود را در ليگ برتر جبران خواهيم كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •