سرعتم چند روزه پایین اومده.
چیکار کنم ؟؟
افتضاح پایین اومده
سرعتم چند روزه پایین اومده.
چیکار کنم ؟؟
افتضاح پایین اومده
[باشکایت کشی سرعت امگ محدود شده این.....
![]()
Last edited by mohsen_hot20; 09-03-2014 at 17:16.
سلام دوستان
میخواستم بدونم الان اوضاع مخابرات چطوره؟
بهترین سرویسی که قیمت/کیفیت عالی باشه چیه؟
بنظرتون الان مخابرات بهتره یا این دوتا: آسیاتک و های وب؟ (البته خودم الان های وب دارم، خیلی ترافیک مصرف می کنه! یه سرچ ساده متنی انجام میدم 4 مگ میره!!!)
دانلود زیادی ندارم، یه سرویسی میخوام که ترافیکش بطور معقول مصرف بشه و دزدی نشه به قول معروف! و هم چنین روزی 3-4 گیگ دانلود داشته باشه
در روز هم سرعتش برای وبگردی مناسب باشه خلاصه...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن![]()
نامحدود 2048 سرعت 130
یا اگر حجمی میخواهید که شبانه داشته باشه و از نظر مالی مشکلی نداشته باشید همین سروی 2048 حجمی 1 ساله در جشنواره جدید شرکت کنید تا بادریافت مودم رایگان از پزداخت اقساطی هم استفاده کنید هر دوماه بر روی قبض تلفن هزینه سرویستون میاد.
هزینه 5 گیگ 2048 هر ماه با مالیات حدودا 22/000 برات در میاد.
سرعت سرویس ها تغییر نکرده پینگ بالا+تایم اوت بالا+سرعت وبگردی به نسبت افتضاح
به نظر من فقط میتونید دانلود کنید.آسیاتک خوبه ولی در دانلود شبانه حساب نکید چون سرعت واقعی بهتون میده یعنی از واقعی حدودی کمتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
من یه سرویسی میخوام که سرعت وبگردیش عالی باشه، حالا نه اینکه مثل برق سایت ها رو باز کنه، منظورم اینه که آدم اذیت نشه
الان سرعت 2 مگ محدود مخابرات چنده چه ساعات رایگان و چه غیر رایگان؟
آسیاتک یکی از دوستان داره، میگه بعضی شبا تا 8 گیگ هم میگیره!! سرویس 256 محدود داره...
من خودم 2 مگ داشتم دوست عزیز. شب و روز هم فرق نداره بین 280 تا 300 kb/s هست سرعت و هر شب به طور مداوم هم می تونی حدود 5.5 گیگ ( حالا یکم بیشتر و کمتر) دانلود کنی.
وب گردی هم خوب هست ولی عالی نیست بین 512 و 1 مگ و 2 مگ هم فرق چندانی در وب گردی ندیدم. ولی معمولا پینگ بالاست.
همچین چیزی امکان نداره.حتما اون سرویس شبانه نیم بها هست
اونم با 256
اگه طرح کمپین رو با پیش پرداخت کامل بگیرم، ترافیک یک سال رو بهم میدن یا باز ماه بماه شارژ میشه؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
ماه ب ماه تعلق میگیره
دوستان امروز چرا سرعت ها زیاد شده واسه من
256 نامحدود بابل
الان سرعت دانلود 100 یا 130
عجیب نیست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)