wpn نمیخواد وقتی اشوک36 فیلتر شده
ادرس بعدی یعنی اشوک 37 فعال میشه
تو همون لینک جدید رو پیدا کن
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
wpn نمیخواد وقتی اشوک36 فیلتر شده
ادرس بعدی یعنی اشوک 37 فعال میشه
تو همون لینک جدید رو پیدا کن
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
یعنی سایت پیدا کردم خدا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال سایت و لینک تازه و دست اول هستی اینجا معرفی میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو روزه معلوم نیس دارن چه غلطی می کنند من اصن نمی تونم پیج کنم .. یا پینگ ندارم یا میرسه به 500 600 ! سیگنال هم تغییر نکرده .. یه مدت بود خوب شده بود داشتم راحت ازش استفاده می کردم باز دوباره گند زدن توش ... کاش یه فرجی می شد می تونستیم از دست این شرکت لعنتی رها شیم ...
نه خواستم سایتو معرفی کنم.خیلی خوبه.دیشبم با 100 ازش دان کردم.بعد چن روز یه فیلمی دیدم.
من زاهدانم
آنتن هم سه تا روشن ولی احساس میکنم دایلاپ استفاده میکنم
دقیقا از اوایل مهر وضعیت اینجوری شد و با مسائل پیش اومده اینترنت مل ی و د-ل-ا-ر وضعیت بدتر شد
روزا که اصلا نمیشه چیزی دانلود کرد خیلی سرعت وحشتناک شده
به مبین نت زنگ زدم ولی میگه 6 نفر تو نوبتن و باید 3 دقیقه منتظر باشی منم منتظر شدم ولی یه دفعه بعد از 3 دقیقه انتظار سر کاری و خوردن شارژ پولی موبایلم قطع میشه دو سه باری تماس گرفتم ولی همینطوری شد
یکی نیست بگه شما حتی عرضه ندارید 6 نفر رو پاسخگو باشید اونوقت اگه کل ملت بهتون زنگ بزنن چی......
تو این 1 سالو 7-8 ماه که مشترک مبین نت بودم اینجوری نشده بود که کلا 10 15 روز قطع باشه کلی دانلود میکردم
الانم تکلیف خودمو نمیدونم باید بشینم خود به خود درست بشه؟
تا جایی که میدونم آپی باید با خاموش روشن کردن مودم باید عوض بشه یا بعد از ساعت 24 نه اینکه هر وقت دلشون خواست اونم دست گذاشتن رو ساعات حساس مشتریاش
اگه یه خورده عقل داشتن با این ساعات بازی نمیکردن چون باعث میشه ضرر مالی شدیدی ببینن از سمت مشتری ها
این ماهم قصد دارم شارژ نکنم با این مسخره بازیاشون
Last edited by *Forgotten*; 09-10-2012 at 22:06.
حالا که اینطوره حداقل فریمور مودم رو اپدیت کن شاید افاقه کرد
اونايي كه دانلودهاشون با لينك درست حسابي تو نت گير نمياد, شريكي يه vps بگيرن حال كنن . من يه مدت از ماله رفيقم استفاده ميكردم , كيلويي از تورنت دانلود ميكردمو روي مديافاير آپلود ميكردم توي روز , شب هم با خيال راحت ميذاشتم دانلود شن
جان بچه هاتون به اين چيزي كه ميگم توجه كنين امشب ببنيد سرعتتشون خوب نميشه :
شبا وقتي يه فايل ميزارم دانلود شه از بهترين سرور سرعت كمي ميده , در حد 30-40 ولي وقتي مثلا 5 تا فايل همزمان ميزارم , 130 تا فيكس ميده . از اول مهر تا الان هم هرشب بالاي دو گيگ رو دانلود دارم , فعلا مبين نت داره روي خوشش رو نشون ميده
من این کار رو کردم سرعت فرقی نکرد
کلا مشکل من تو 2 ساعت وسط هست اول واخرش خوبه
امشب لینک هام رو مستقیم کردم ببینم بهتر میشه
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)