تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1170 از 1291 اولاول ... 170670107011201160116611671168116911701171117211731174118012201270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,691 به 11,700 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سرویس فعلی وایمکس ایرانسل «Fixed Wimax» یا وایمکس ثابت هستش و برای تبدیل به موبایل وایمکس یا وایمکس در حرکت احتمالا باید تجهیزات شون بروزرسانی بشه اما مسأله اصلی اینه که مدیرعامل ایرانسل آبان ماه سال گذشته در مصاحبه ای به مناسبت ششمین سالگرد تأسیس ایرانسل ابتدا گفته بود: امیدواریم بتوانیم سازمان تنظیم مقررات را متقاعد کنیم که دوره انحصار رایتل را کوتاهتر کند. میزان تقاضا برای خدمات دیتا(مانندپیامک ، اینترنت روی موبایل) دو برابر شده است و برای پیاده سازی دولت الکترونیک نیاز به توسعه خدمان نسل سوم تلفن همراه داریم.
    در ادامه هم درباره توقف سرمایه گذاری روی وایمکس تأکید کرده بود: همه اپراتورها که روی وایمکس سرمایه گذاری کرده بودند ، مدتی است که این سرمایه گذاری را متوقف کرده اند و دنبال نسل سوم و چهارم تلفن همراه رفته اند و اگر وزارت ارتباطات کمک کند ما نیز باید به سمت نسل سه و چهار برویم. در حوزه وایمکس، روند دنیا به سمت توسعه این شبکه نیست و ما نیز قصد توسعه شبکه وایمکس را نداریم و در محدوده هفت استان فعلی پوشش خواهیم داشت.
    بنابراین اگر خدمات وایمکس رو متوقف نکنه احتمالا بیشتر از این هم روی توسعه اون سرمایه گذاری نمی کنه. البته با توجه با تغییراتی که در روزهای اخیر در هیأت مدیره ایرانسل اتفاق افتاده شاید سیاست این شرکت دچار تغییراتی بشه.
    صرف نظر از رویکردهای ایرانسل که بیشتر از توجیحات فنی و تکنولوژیک بر پایه منافع تجاری پایه ریزی میشه توجه به این نکته ضروری است که در حوزه فناوری های ارتباطی بیسیم «GPRS» و «EDGE» به ترتیب به نسل های 2.5 و 2.75 ارتباطات موبایل تعلق دارند. پس از اون وارد نسل سوم ارتباطات موبایل می شویم که به ترتیب پیدایش و کاربردی شدن شامل استانداردهای «UMTS» و «W-CDMA» و «HSPA 3.2» و «HSPA 7.2» می شه و پس از اون به «پیش نسل چهارم» می رسیم که به ترتیب ظهور و تجاری شدن عبارتند از: «HSPA 14» و «+HSPA» و «WIMAX» و «LTE» و پس از اون نسل چهارم ارتباطات موبایل را داریم که شامل دو استاندارد اصلی «WIMAX 2» و «LTE ADVANCED» میشه. بنابراین می بینید که وایمکس در واقع بن مایه نسل چهار ارتباطات موبایل هستش و «LTE» بر پایه این استاندارد پایه ریزی شده. وایمکس کاربردهای ویژه ای داره که در بسیاری از کشورها مانند ژاپن و ایالات متحده با وجود فراگیر بودن نسل سه و نیز شروع نسل چهار ارتباطات موبایل هنوز خدمات وایمکس ارائه میشه. به هر صورت در بازار رقابتی، صرفه اقتصادی است که به ماندگاری و توسعه فناوری ها منجر میشه و در ایران به دلیل گرانی خدمات وایمکس و البته بی کیفیتی، از وایمکس استقبال چندانی نشده. هیچ بعید نیست در غیاب فناوری وایمکس بار اون بر دوش نسل سه بیفته که البته به لحاظ سرعت نمی تونه به پای وایمکس در بالاترین سطح خودش برسه.
    من خودم از اردیبهشت 91 مشترک وایمکس ایرانسل هستم و با مودم همراه جاهای مختلفی از اون استفاده کردم و تقریبا همیشه از سرعتم(طرح یک مگابیت نامحدود) راضی بودم. البته چند باری هم اذیتم کرده اما در مقایسه با مدت زمانی که کیفیت سرویس برام قابل قبول بوده زمانی هایی که اذیت شدم خیلی کم بوده.
    ممنون از پاسختون .
    منم دقیقا به خاطز همین از این سرویس استفاده میکنم ۲ مگ دارم ، سزعت واقغی رو میده ِ بزای فعال کزدن در حال حزکت نیاز به تجهیزات اضافی نیست فقط کافیه گزینه HSDPA فعال بشه ِ‌ولی از اونجایی که اینا به اینترنت در حال حزکت چه ۳ جی و ۴ جی به سرعت بالاتر از ۱ مگ مجوز نمیدن شاید به این دلیل فعال نمیشه که امید وارم این محدودیت سرعت هر چه سریعتر برداشته بشه ...

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض ف روش وایمکس در حد نو

سلام دوستانیک عدد وایمکس wixfmm-130 در حد نو به ف ر و ش میرسدمن این مودم رو سه ماهه خریداری کردم و فقط دوبار شارژش کردم.ضمنا 15000تومن هم تو حساب وایمکسم شارژ دارم.الانم به دلیل جا به جابه جایی و عدم تحت پوشش وایمکس در منطقه ما دیگه نیازی به وایمکس ندارم.هرکی خواست بخره پیام خصوصی بده و یا بهم ایمیل بزنه:3aman021@gmail.com

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض ف روش وایمکس در حد نو

سلام دوستانیک عدد وایمکس wixfmm-130 در حد نو به ف ر و ش میرسدمن این مودم رو سه ماهه خریداری کردم و فقط دوبار شارژش کردم.ضمنا 15000تومن هم تو حساب وایمکسم شارژ دارم.الانم به دلیل جا به جابه جایی و عدم تحت پوشش وایمکس در منطقه ما دیگه نیازی به وایمکس ندارم.هرکی خواست بخره پیام خصوصی بده و یا بهم ایمیل بزنه:3aman021@gmail.com

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

ممنون از پاسختون .
    منم دقیقا به خاطز همین از این سرویس استفاده میکنم ۲ مگ دارم ، سزعت واقغی رو میده ِ بزای فعال کزدن در حال حزکت نیاز به تجهیزات اضافی نیست فقط کافیه گزینه HSDPA فعال بشه ِ‌ولی از اونجایی که اینا به اینترنت در حال حزکت چه ۳ جی و ۴ جی به سرعت بالاتر از ۱ مگ مجوز نمیدن شاید به این دلیل فعال نمیشه که امید وارم این محدودیت سرعت هر چه سریعتر برداشته بشه ...
    دوست عزیز
    اشتباه شما اینه که فکر می کنید HSDPA یه گزینه است که با فعال شدن اون وایمکس ثابت به وایمکس موبایل تبدیل میشه. HSDPA و WIMAX هر دو پروتکل های ارتباطی بیسیم هستند که اولی در حقیقت نسل 3.5 ارتباطات موبایل را در زیر چتر خود دارد و دومی یا همان وایمکس پیشقراول نسل چهارم ارتباطات موبایل است که در دو گونه وایمکس ثابت و در حرکت عرضه شده. تفاوت عمده پروتکل های ارتباطی HSDPA و WIMAX در فرکانس و بیشینه سرعتی است که در اختیار می گذارند که طبیعتا بیشینه سرعت در وایمکس و وایمکس 2 از HSDPA بیشتر است و در نسلی جداگانه با عنوان نسل چهارم قرار گرفته اند. تبدیل وایمکس ثابت به موبایل، تغییر پروتکل و نیز بروزرسانی برخی تجهیزات ارسال یا دریافت را طلب می کند که با آغاز فعالیت خدمات LTE یا نسل چهارم ارتباطات موبایل احتمالا از آن بهره مند می شویم که البته باز هم تابعی از صرفه اقتصادی این سرویس ها و میزان استقبال مشتریان خواهد بود.

5. 2 کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سرعت شبانه چقدر داغونه . 45 دقیقه با idm تونستم 60 مگ رو دانلود کنم . واقعا مسخره است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان پینگ ایرانسل تو مشهد چطوره با 4.2.2.4؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی می تونه راهنمایی کنه.
    تو دیدن بعضی ویدئوها یا برنامه های زنده تلویزیون به مشکل خوردم و مثل این که دارم از دیال آپ استفاده می کنم که قبلا این جوری نبود ولی برای دانلود کم و بیش مشکلی نیست.

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

[QUOTE=hesam 63;8366164]کسی می تونه راهنمایی کنه.
    تو دیدن بعضی ویدئوها یا برنامه های زنده تلویزیون به مشکل خوردم و مثل این که دارم از دیال آپ استفاده می کنم که قبلا این جوری نبود ولی برای دانلود کم و بیش مشکلی نیست.[/QUOTE سرعت تک کانکشنت حتما پایینه؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ایرانسل پشتیبانی خوبی داره ولی هیچوقت چیزی رو قبول یا درست نمی کنه. سرعت دانلود من تو ساعت رایگان 6-7 کیلو بایت هست . بعد میگه پیگیری نمیشه کرد چون تو اون ساعت یوزر ها همه دانلود میکنن. گفتم بابا چطور یه نفر 500 مگ دانلود میکنه با بهترین سرعت بعد من نمی تونم 50 مگ دانلود کنم؟؟ ظرفیت شبکه باید بیشتر بشه که شبکه افت نکنه ! واقعا اینا فقط پول مردم رو میخورن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان من الان دو سه روزی هستش که تعرفه رو به 2مگ پیشرفته تغییر دادم
    ساعت دانلود رایگتن دقیقا چه ساعاتی هستش؟؟؟؟
    با این تعرفه ی من تو ساعت مفتی مجانی با چه سرعتی میشه دانلود کرد؟؟؟؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •