در تیررس 3 تا برج هستی . 2 تا بالایی و یکی پایین سمت راست . بازم برو عقبتر کلا از صفحه خارج شی![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
در تیررس 3 تا برج هستی . 2 تا بالایی و یکی پایین سمت راست . بازم برو عقبتر کلا از صفحه خارج شی![]()
من چک کردم اگه طرف خیلی قوی باشه منو میزد چون متمایل به تیره بود نه روش و نه تیره.در تیررس 3 تا برج هستی . 2 تا بالایی و یکی پایین سمت راست . بازم برو عقبتر کلا از صفحه خارج شی![]()
ولی اومدم اینور تر
تو حالا کجا رفتی بودی
بیا پیش ما همون برج رو به رویی رو منهدم کنیم
چاقال راست میگه..در تیر رس سه تا برج هستی!
راستی چاقال یادته یه سوالی کردی گفتی لیبور تو اول کار محاسبه میشه یا آخر کار؟....پس از مشاهدات فراوان فهمیدم که آخر کار محاسبه میشه...دقیقاً دقیقه ی آخر
مطمئنی ؟ منبع ؟راستی چاقال یادته یه سوالی کردی گفتی لیبور تو اول کار محاسبه میشه یا آخر کار؟....پس از مشاهدات فراوان فهمیدم که آخر کار محاسبه میشه...دقیقاً دقیقه ی آخر
اگه اینطوری باشه تا یک دقیقه مونده با لباس دوئل میری بعدش سریع تعویض میکنی !
پیش ما ؟تو حالا کجا رفتی بودی
بیا پیش ما همون برج رو به رویی رو منهدم کنیم
تو که یه 2-3 کیلومتری با این ما که میگی فاصله داری ! بعد من همون برج روبرو شما رو نشانه گرفتم .
اوکی من برج رو به رومونو نفر سمت بالایی رو که جلوی ما هست رو گرفتم
الان باید هماهنگ کنیم جلوی هر 4 تا برج ها آدم جمع بشن بزنند
حاجی و چاقال شما هماهنگی رو بر عهده بگیرید
ببین من یه دفه کاری رو داشتم انجام میدادم که Motivation واسش 99% بود....باید در پایان کار میشد 93%...اما چون در حین اینکه داشتم کار میکردم شد 100%،در پایان شد 94%....پس اگه میخواست ازش کم کنه همون آخر کم کرد....به خاطر همین مثل همیشه پول و تجربه داد...پس حدس میزنم که در آخر حساب میشهمطمئنی ؟ منبع ؟
اگه اینطوری باشه تا یک دقیقه مونده با لباس دوئل میری بعدش سریع تعویض میکنی !
ممنون نکته جالبی بود !ببین من یه دفه کاری رو داشتم انجام میدادم که Motivation واسش 99% بود....باید در پایان کار میشد 93%...اما چون در حین اینکه داشتم کار میکردم شد 100%،در پایان شد 94%....پس اگه میخواست ازش کم کنه همون آخر کم کرد....به خاطر همین مثل همیشه پول و تجربه داد...پس حدس میزنم که در آخر حساب میشه
===
من برگشتم بالا اگه برج رو به اینصورت در نظر بگیریم
1 2 3
4 5 6
7 8 9
من 4 رو نشونه گرفتم .
آرش اون نشون گر قرمزه هدف نيست جاييه كه توي راند بعد ميخواي بري!! هدف گيري و شليك با خودشه!! نشونگر رو بيار پايي نري يه موقع روي برج!!
تعداد ما كمه اونجا! آرش نمي توني از مدافع عكس بزاري؟!
در ضمن جنگ چانگ آن چي شد؟
خواهش میکنم!
من 7 رو نشونه گرفتم....ای خدا هی داره به تعداد مدافعین افزوده میشه!...کل بازیکن ها شدن 207 نفر...از این 207 تا143 تاش مدافعه!
آرش عکس بگزار هم از مدافعان و هم از مهاجمین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)