------- سلام![]()
------- سلام![]()
سلام ما سیستم وایرلس نصب کردیم و شرکت ارائه دهنده سیم کشی کرد و یه قطعه بالای پریز نصب کرد که سیم لن رو باید مستقیم به اون وصل کرد حالا سوالم این هست که چطوری میتونم مودم wi-fi رو به این قطعه وصل کنم تا اینترنت wi-fi داشته باشم ؟ تنظیمات ؟
سلام
یه مودم وایرلس عالی که بشه داخلش تنظیمات v*p*n هم ست کرد کسی سراغ داره که اینجا هم بفروشن؟
من 2 کارت شبکه دارم تو کامپیوتر یکی به وایرلس وسله میتونم اون یکی رو به ----- وصل کنم وغیر مستقیم از اینترنت داخل کامپیوتر استفاده کنم اگه کامپیوترم هم همزمان روشن باشه اشکال نداره اگه میشه نحوه تنظیمات و شیر کردن اینترنت رو با کارت شبکه دوم روی ----- میگید؟
من سرویس 256 Kb دارم و سرعت دانم 65 kb بالا تر نمیره ول در همین منطقه 2 تا از دوستانم سرویس 128 kb دارن سرعت دانشون از 120 kb پایین تر نمیاد که هیچ بیشتر اوقات با 170 180 kb دان میکنن !!!
من
line attenuation : ( down : 37 ) ( up : 22)
( up steram : 9) و ( snr marjin : ( down : 36 db
مشکل از کجاس ؟ و چه جوری حلش کنم ؟
اینو من نمیدونم ، متاسفم! فقط جواب دادم که دلخور نشید .
---------- Post added at 08:02 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
مودم فقط کافیه به یک اسپیلیتر وصل بشه و خط تلفن . شما باید وارد تنظیمات مودم بشید . با وارد کردن آی پی 192.168.1.1 در صفحه مرورگرتون . مودم رو در حالت PPPOE کانفینگ کنید تا بتونید از wifi استفاده کنید .
---------- Post added at 08:05 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------
مودم که زیاده ! ولی اینکه بشه تنظیمات --- رو داخلش ست کرد ، من سراغ ندارم . معمولا برای این کار یا از تنظیمات کانکشن V P N استفاده میشه یا از نرم افزارهای جانبی استفاده میشه .
---------- Post added at 08:08 AM ---------- Previous post was at 08:05 AM ----------
سرعت دانلود شما با سرویس 256 باید حداکثر تا 30 - 35 کیلوبایت باشه ! الانم که اینجوریه ، عالیه !
سرعت دوستاتون فوق العادست ! البته یکی از دوستای من توی اصفهان سرعت دانلود شبانش 200 کیلوبایته تازه با اکانت 128 !
معمولا سرعت دانلود اینجوری به دست میاد :
هر سرویسی که دارید رو بر 8 تقسیم کنید و سرعت دانلود به دست میاد .
نه دوست عزیز خط 256 باید حداقل 32 باشه به بالا نه حداکثر 30 تا 35 باشه
اینترنت شیر میشه یعنی اگه همه داشتند استفاده میکردند 32 اگه نه میتونه بالاترم باشه اصلا adsl یعنی همین
اگه سرویسشون پارس آنلاینه سرعتشون خیلییی کمه و باید روی 1536 بسته شده باشه و سرعت 190 باشه
معمولا شرکتا اینجوری سرویس میدن . مثلا دوستانی که از آسیاتک سرویس دارن ، سرعت دانلود 256 روی 32 تا حداکثر 35 هست . در مورد پارس آنلاین فکر میکنم توی شهرستان ها سرعت دانلود بالاتر باشه . من که توی تهران یا کرج نشنیدم اینو که شما میگی !
این قانون تقسیم بر 8 رو میدونم مشکل من نویز موجود رو خطم که درست از شب عید 2 برابر شده و سرعتم 10KB بالا تر نمیره
تصمیم گرفتم از این پنل اصلی داخل کوچه مستقیم خط بگیرم ! و از 2 تا نویز گیر استفاده کنم .
راجع به سرعت تحقیق کردم قابل توجه دستان ساکن تهران از سرویس های 256kb استفاده ننکند چون سرویس 256 و 512 محدودیت د.و.ل.ت.ی داره اما سرعت 128 محدودیت نداره و شانس بیارید خط تلفنتون جدید باشه تضمین میکنم در صورت نبود نویز و دور نبودن بیش از 3km از مرکز مخابراتی زیر 80 kb دانلود نکنید . من به شخص سرویسم رو میخوام عوض کنم و به دوستان ساکن منطقه 5 شهراد و صبا رو پیشنهاد میکنم البته اگه گیر بیاد![]()
مودم tplink td w810g
رو چطوری میشه دو تا لپ تاپ همزمان با وایرلس اون به نت وصل باشند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)