من دوباره میخوام یه سوپر زوم بخرم .اولیش رو که سونی HX100 رو که ازم دزدین.الان دوباره برای خرید دوباره بین hx100 سونی با دوربین جدید کنن SX40 موندم؟ نظر شما اساتید چیه .قیمت الان چنده دو دوربین؟ کدوم در کل بهتره؟
من دوباره میخوام یه سوپر زوم بخرم .اولیش رو که سونی HX100 رو که ازم دزدین.الان دوباره برای خرید دوباره بین hx100 سونی با دوربین جدید کنن SX40 موندم؟ نظر شما اساتید چیه .قیمت الان چنده دو دوربین؟ کدوم در کل بهتره؟
من میگم همونو بگیر هرچند 40 هم عالیه
با این وضع دلار بالا رفته در حد بنز
Last edited by ELSIN; 12-01-2012 at 00:17.
سونی سایبر شات مدل W570 الان با قیمت 200 به پایین موجوده با گارانتی 18 ماهه رسمی
مشخصاتشم همه جا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خرید اینترنتی هم سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل قیمت رو داشت
مدل های پایین تر هم میشه با قیمت های پایین تهیه کرد
W510=100
w530=150
Last edited by AMIRHJ; 12-01-2012 at 04:28.
درود
سپاس از دو دوست عزیزی که مرا راهنمایی کردند
یکی بزرگان(السین) گفت کانن مدل A3300 و شما آقا امیر گفتید سونی W570
من تو دیجی کالا این دو را مقایسه کردم کاملا بهم شبیه هستند البته در بعضی جاها تناقض وجود دارد
آقا امیر در این مدل سونی که پیشنهاد دادید دو ایراد بزرگ دارد چگونه است که این دوربین پانورما داره؟
دیجی کالا اینگونه نوشته
لنز سری G سونی برای این دوربین می توانست یک مزیت محسوب گردد
امکان عکاسی پانورامای سه بعدی می توانست یک مزیت محسوب گردد
به نظر شما دوستان عزیز کدام گزینه عالی تر است
سپاس از یاری![]()
SX40 شده 730 تومن
اگه بازم اتفاقات عجیب و غریب رخ نده و یهو مثل دفعه قبل دوربینش نره زیر زمین یک شنبه میخرمش
سلام بر دوستان
تصمیم گرفتم یک دوربین کنون sx_230 hs بخرم.فقط 3 تا سوال داشتم:
1.پیشنهاد می کنید از کجای تهران این دوربین رو خریداری کنم تا یه وقت ضرری نکنم؟؟
2.گارانتی های معتبر کنون کدامند و خودتان کدام گارانتی را پیشنهاد می کنید؟؟
3.برای خرید کارت حافظه ی مناسب جهت استفاده در این دوربین چه برندی را پیشنهاد می کنید؟؟
ممنون می شم پاسخ سوالاتم رو بدهید.![]()
با سلام
در مورد محل خرید نظری ندارم
اما گارانتی معتبرترین آفوماره که بیش از اندازه گرونه. ایده آل ارزونتر و مناسب تره
کارت حافظه هم مراقب باشین تقلبی نباشه و کلاس 10 بگیرین. مارکش چندان مهم نیست
سلام دوست عزیز
امکانش هست آدرس و تلفن جایی که این قیمت میداد را برای ما هم بگذارید یا پیام خصوصی بدید . ممنون میشم ...![]()
از جوابتان ممنونم،فقط یه سوال دیگه؟؟
اخیرآ مشخصات و تعریفات دوربین سونی hx100v نظرمو جلب کرده،ایا ارزش داره 200 تومن بیشتر خرج کنم و این دوربین رو بگیرم؟؟گرچه می دانم که کلاس هر دو دوربین با هم فرق می کنه اما اگر تفاوت فاحشی بین این دو دوربین است بگویید،اگر اشتباه نکنم مشخصات دو دوربین سونی hx9v و hx100v تقریبآ با هم برابر است و از انجایی که hx9v در برابر کنون sx230hs امتیاز پایین تری گرفته،شما کدام را پیشنهاد می کنید؟؟sx230hs از کنون یا hx100v از سونی؟؟
می دانم شاید سوالم عجیب باشه اما جوابش برایم خیلی مهم است![]()
بچه ها من canon sx 150 is خریدم...
نمیدونم چرا عکس در حالت 100 درصد زوم نویز زیادی داره و عکس های شارپی نداره :(
خورد تو پرم... شما چی فکر میکنید... من با یه گوشی نوکیا N95 عکسهای شارپ تری میگرفتم :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)