تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1170 از 2376 اولاول ... 17067010701120116011661167116811691170117111721173117411801220127016702170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,691 به 11,700 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بيك زاده: مشكل روحى روانى ندارم
    هاشم بيك زاده آرام آرام در حال فراموش شدن است. او در ۱۴ بازى گذشته استقلال فقط ۲ بازى انجام داده كه اين آمار نشان مى دهد كادر فنى استقلال به اين بازيكن اعتقاد چندانى ندارد.
    بيك زاده اما اميدوار است به زودى بازى كند: «در بازى مقابل ملوان قرار بود به جاى مجتبى جبارى در تركيب قرار بگيرم و از همه نظر آماده حضور در ميدان بودم. با اين حال نمى دانم چرا اين اتفاق رخ نداد.
    در هر صورت مسأله اى نيست و در اولين بازى كه فرصت حضور در ميدان را پيدا كنم، تمام توانايى هايم را نشان مى دهم.»
    آيا بيك زاده مشكل روحى دارد او به اين سؤال پاسخ مى دهد: «اين موضوع را قبول ندارم. چرا كه از نظر روحى خود را آماده مى كنم و در بازى هايى كه به ميدان رفتم نيز تمام تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام داده ام. در بازى مقابل استقلال اهواز گلزنى كرده ام و در بازى هاى بعدى نيز پيروز بوديم تا آنكه در بازى مقابل پرسپوليس آسيب ديدم.
    در هر صورت قلعه نويى به من گفته است كه از من رضايت دارد و از من خواسته به صحبت هاى ديگران توجه نكنم. همين كه سرمربى تيم از من راضى است، براى من كفايت مى كند و منتظر فرصتى هستم تا به ميدان بروم و براى استقلال بازى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اردوگاه آبى

فرياد قلعه نويى سر اميرآبادى

ايران ورزشى- مهدى اميرآبادى كه از تعطيلات ليگ استفاده كرده و چند روزى به دبى سفر كرده بود بدون اجازه كادر فنى يك روز بيشتر در دبى ماند و تمرينات روز دوشنبه استقلال را از دست داد. روز گذشته وقتى قلعه نويى چشمش در تمرين به اميرآبادى افتاد حسابى سر اين بازيكن داد و بيداد كرد تا اميرآبادى از اين به بعد بيشتر حواسش را جمع كند.

برهانى از دبى برنگشته است

آرش برهانى باز هم روز گذشته غايب تمرينات استقلال بود. برهانى كه براى گذراندن تعطيلات به دبى سفر كرده است، هنوز به تهران بازنگشته و طبق گفته مسؤولان استقلال امروز از دبى بازمى گردد و در تمرينات شركت مى كند. شايد برهانى هم امروز با غضب قلعه نويى مواجه شود.

گوش ميلاد نورى زير تيغ جراحان
    ميلاد نورى كه گوشش را به تيغ جراحان سپرده است، اين روزها نمى تواند در تمرينات شركت كند و به همراه بيژن كوشكى غايب تمرين استقلالى ها است. نورى اميدوار است با بهبودى و رفع اين مشكل به تمرينات برگردد.

برزيلى ها امروز مى آيند
    دو مهاجم برزيلى در راه استقلال هستند. اين برزيلى ها كه مورد تأييد رضا رجبى آناليزور تيم قرار گرفته اند امروز به تهران مى رسند تا در تمرينات استقلال شركت كنند. در صورت رضايت قلعه نويى از عملكرد آنها باشگاه با اين دو مهاجم قرارداد مى بندد.

واعظ دست خالى برگشت
    كمك يك ميلياردى كى به دست استقلالى ها مى رسد واعظ آشتيانى براى اينكه جواب اين سؤال را بگيرد روز گذشته سرى به وزارت صنايع زد اما اين طور كه از شواهد پيدا است واعظ دست خالى برگشته و فعلاً از كمك مالى خبرى نيست. معمولاً وقتى بودجه اى براى يك باشگاه تصويب مى شود چند ماهى طول مى كشد تا اين پول به دست مديران برسد. شايد استقلال هم مجبور شود چند ماهى صبر كند، مگر آنكه وزارت صنايع خود براى تحويل دادن كمك رييس جمهور عجله به خرج دهد !

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به دليل شرايط نامناسب در ليگ
    داماش از ديدار برابر استقلال تهران انصراف داد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال داماش گيلان از رويارويي با استقلال تهران در جام حذفي انصراف داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، داماش گيلان كه اكنون به عنوان آخرين تيم ليگ برتر در جدول حضور دارد، از حضور در جام حذفي كناره‌گيري كرد.
    مسئولان اين باشگاه دليل اين مسئله را مصدومان زياد تيم، فشردگي بازي‌ها و شرايط نامناسب اين تيم در جدول عنوان كردند.
    داماش بايد در اولين مرحله جام حذفي به ديدار استقلال تهران مي‌رفت كه به اين ترتيب، استقلال در دور اول جام حذفي، به راحتي به دور بعد صعود كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیدوارم مسئولین باشگاه تلاش کنند و رحمتی را به تیم برگرودنند!
    بازگشتش هم به نفع استقلال هست و هم به نفع طالبلو!!!
    تو اسیا به رحمتی خیلی نیاز داریم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpg[/IMG]

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    علیزاده: تعطیلی لیگ باعث افت استقلال خواهد شد

تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: در شرایط خیلی خوبی قرار داشتیم که بدون شک تعطیلی لیگ باعث افت ما می شود.
    علی علیزاده روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز خاطر نشان ساخت: پس از کسب نتایج بسیار خوب در 8 بازی گذشته روند مطلوب را در پیش گرفته بودیم که مطمئناً این روند با مشکل روبرو خواهد شد.
    وی افزود: در حال حاضر نیز دو نوبت در روز تمرین می کنیم تا بتوانیم شرایط تیم را در حد مطلوب نگاه داریم.
    وی ادامه داد: مربیان تیم نیز سعی دارند با برگزاری دیدارهای تدارکاتی در این مدت شرایط فنی تیم را حفظ کنند.
    علیزاده در خصوص غایبان استقلال در تمرینات این تیم به ایسکانیوز گفت: نیمی از این بازیکنان افراد دعوت شده به تیم ملی هستند و سایر افراد نیز با صلاح دید کادر فنی و با کسب اجازه از قلعه نویی در تمرینات حضور پیدا نمی کنند و بازیکنان مصدوم استقلال نظیر جباری نیز در حال انجام تمرینات سبک هستند.
    وی افرود: به اعتقاد من این عدم حضور بازیکنان در تمرینات تیم باعث ناهماهنگی نخواهد شد.
    مهاجم استقلال در خصوص پیوستن دو بازیکن برزیلی به این تیم اظهار داشت: این موضوع بهع من هیچ ربطی نخواهد داشت و کادر فنی در این مورد تصمیم خواهند گرفت وحنتما در صورتی که احساس کنند تیم به لحاظ فنی احتیاج به جذب نیرو دارد این کار را خواهند کرد.
    وی تصریح کرد: من نیز به شخصه از رقابت با هر بازیکنی لذت می برم و این رقابت و بالا رفتن شرایط فنی بازیکنان در نهایت باعث ارتقا استقلال خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان کجایید

در گفتگو با ایسکانیوز
    مرفاوی: به ناچار تابع دستورات سازمان لیگ هستیم!
    تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: مربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: با موجود تعطیلی اجباری که پیش آمده چاره ای نداریم که تابع دستورات سازمان لیگ باشیم.
    "صمد مرفاوی" روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: در حال حاضر در شرایط بسیار خوبی قرار داریم و بعد از تعطیلی های اجباری که پیش آمده هر روز در دونوبت صبح و بعد از ظهر برای حفظ آمادگی تیمی به تمرین می پردازیم.
    وی افزود: به اعتقاد من این تعطیلی به هیچ وجه برای استقلال مفید نیست اما به ناچار مجبور هستم که به این تعطیلی تن دهیم.
    وی تصریح کرد: بازیکنان استقلال در شرایط بسیار خوبی قرار دارند و ما تمام تلاشمان را می کنیم
    تا بتوانیم آنها را در فرم مطلوبشان حفظ کنیم اما امیدورام کیفیت استقلال در این مدت پایین نیاید.
    وی در خصوص بازی های تدارکاتی استقلال در این مدت به ایسکانیوز گفت: معتقدم بازی های تدارکاتی می تواند زمینه ای بسیار خوبی باشد تا شرایط مطلوب بازیکنان حفظ شود اما طبیعتاً شرایط این دیدار ها و کیفیت آن در حد و اندازه های دیدارهای رسمی و رقابتها لیگ برتر نخواهد بود.
    مرفاوی همچنین اظهار داشت: روند رو به رشد و موفقیت آمیزی را در پیش گرفته بودیم اما این تعطیلی تمام برمنامه ها و اهداف مان را به تعویق انداخت اما با وجود این تعطیلی امیدوارم در آینده با مشکل مواجه نشویم.
    مربی استقلال در خصوص بازیکنان برزیلی که در آستانه پیوستن به استقلال هستند گفت: خوشبختانه باشگاه با وسواس خاصی دست به جذب بازیکنان خارجی می زند. کادر فنی نیز فیلم بازی های این دو بازیکن را دیده و نظر مساعدی در مورد کیفیت آنها دارد.
    وی افزود: با حضور این دو بازیکن در تمرین استقلال و انجام تست های لازم، کادر فنی نظر نهاییش را در خصوص جذب یا رد این دو برزیلی اعلام خواهد کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    شکوری: برای استقلال سرم را هم می دهم!

تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم فوتبال استقلال تهران گفت: برای موفقیت استقلال از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد و اگر لازم باشد بخاطر این تیم سرم را هم می دهم.
    "هادی شکوری" روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: متأسفانه در تمرین بعد از ظهر شنبه در برخوردی از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت کوچکی شدم که در حال حاضر با تمرینات سبک در حال بهبودی است.
    وی افزود:اما این موضوع به هیچ وجه برایم اهمیت ندارد و برای موفقیت استقلال تمام تلاشم را خواهم کرد.
    شکوری در خصوص وضعیت تیمش به ایسکانیوز گفت: استقلال پس از کسب نتایج خوب در چند هفته اخیر که در مقابل مدعیان قهرمانی بدست آورد، در حال حاضر شرایط بسیار خوبی دارد و بازیکنان تیم از آمادگی مطلوبی برخوردار هستند.
    وی ادامه داد: اما با وجود تعطیلی بد موقعی که به تیم ها تحمیل شد، بازیکنان با انجام دونوبت تمرین در روز سعی در حفظ آمادگی خود دارند و خوشبختانه نیز در شرایط آرمانیشان به سر می برند البته امیدورام این تعطیلی به روند رو به رشد استقلال لطمه وارد نکند.
    وی تصریح کرد: در این مدت نیز مربیان سعی دارند با برگزاری چند دیدار دوستانه آمادگی بازیکنان را از نظر روحی و جسمانی حفظ کنند تا بتوانیم در ادامه رقابتها با کیفیت مطلوب به کارمان ادامه دهیم.
    وی در پایان گفت: تنها دغدغه قلعه نویی حفظ شرایط فنی استقلال است و من به شخصه دعا میکنم که این تعطیلی درنهایت گریبان استقلال نگیرد و به ضرر این تیم تمام نشود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •