حقیقی سر گل دوم یکی از مقصرای اصلی بودش به نظر من
باز صد رحمت به واعظی که اینجور مواقع شیرجه میره توی پای طرف
حقیقی وایمیسه نگاه میکنه،یه کم جرئت به خودش نمیده
سر بیاتی نیا هم شانس آوردیم که توپ خورد به تیرک
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
حقیقی سر گل دوم یکی از مقصرای اصلی بودش به نظر من
باز صد رحمت به واعظی که اینجور مواقع شیرجه میره توی پای طرف
حقیقی وایمیسه نگاه میکنه،یه کم جرئت به خودش نمیده
سر بیاتی نیا هم شانس آوردیم که توپ خورد به تیرک
و شما بقیه حرفاشو سانسور کردیمن استناد میکنم به Vcd مردان پرسپولیس که قطبی توی رختکن بازی مقابل پگاه ( همونجا که عصبانی شد و با کف دست کوبید به وایت برد) میگه کاری که ما میکنیم اینه که توپا رو میبریم گوش برای شیث و پژمان و اونا بلند میکشن روی دروازه . این اسمش بازی مستقیمه ( همون علی اصغری سابق ) یا فوتبال بین المللی ؟؟؟
و بقیش این بود که پژمان و شیث توپ رو سانتر میکنن و وقتی اونا دفع توپ میکنن ما میریم برای استفاده از توپای دوم
این به نظرت فرق نداره با سیستم علی اصغری؟
آقاي قطبي ممنون از تيم بين اللملي كه ساختي !
نوشته شده توسط سعید قاسمی
کانون هواداران پرسپولیس : هفته گذشته بعد از باخت به فجر در مطلبي با عنوان بردهاي استقلال نوش جان داوران انتقادي به صورت جزئي از افشين قطبي سرمربي پرسپوليس داشتيم اما متاسفانه عده اي از هواداران و كاربران اين سايت بنده را مورد لطف قرار داده و اقدام به فحاشي نمودند و عنوان كردند من كسي نيستم كه از قطبي ايرادي بگيرم.
امروز بعد از گذشته يك هفته پرسپوليس در تهران و مقابل تيمي به اسم صباباتري كه يكي از بدترين سالهاي خودش را طي مي كند و از نظر فني چندان حرفي براي گفتن ندارد حتي تا آستانه شكست نيز پيش رفت كه با خوش شانسي ضربه بياتي نيا به تير دروازه پرسپوليس خورد اما بازهم من مدعي نيستم كه از تاكتيك مطلع هستم و علم و دانشي دارم اما به عنوان يك هوادار و فوتبالدوست وقتي به بازيهاي ضعيف پرسپوليس در فصل جاري نگاه ميكنم متوجه ميشوم اين تيم از نظر بازيكن و امكانات هيچ كم از ساير تيم ها ندارد و اگر افشين قطبي آن مربي بزرگي كه بتواند به وعده هايش عمل كند مي بود در حال حاضر پرسپوليس با اختلاف زيادي به نسبت ساير تيم ها در صدر جدول قرار داشت.
افشين قطبي را به عنوان دستيار هيدينگ و ادووكات و به عنوان يك آناليزور بزرگ در سطح جهان مي شناسيم. مسلما كسي كه به عنوان آناليزور در كنار چنين مربياني كاركرده و سابقه جام جهاني نيز دارد ! مي بايست از نظر بازيخواني از حداقل نيمي از مربيان ليگ برتري بالاتر باشد اما در عين ناباوري ميبينيم آقاي قطبي نه تنها از آنها بالاتر نيست بلكه خيلي از بازيها را در نيمه هاي دوم باخته است !
ذوب آهن - مس - فولاد - فجر - ابومسلم و صباباتري بازيهاي است كه مربيانشان براحتي دست قطبي را خوانده و يا قطبي با لجبازي هايش به آنها باخته است.
كمي منصفانه نگاه كنيم. هدف ما هم حمايت از پرسپوليس و اعتلاي پرچم سرخ آن در سراسر آسيا و حتي جهان است و از اين راه نيز هزينه مالي عايدمان نميشود اما براستي نمي توانيم چشم خود را ببنديم و ضعف هاي تيم را بگوييم اتفاقي است ويا داور مقصر است. در اينكه داوران در اين فصل تا حدود بسيار زيادي با پرسپوليس نامهربان بودند هيچ شكي نيست و به موقعه اش درباره آن نيز نوشتيم و گفتيم اما تمام ايراد پرسپوليس و قطبي اين مسائل نيست.
هفته گذشته در بين دونيمه مجتبي شيري جاي خود را به محمد منصوري داد و نتيجه آن شكست مقابل فجر بود و البته از دست دادن ميانه زمين. اما متاسفانه و هزاران افسوس بارديگر جناب امپراطور ! همين تعويض را انجام داد و عملا باعث شد هافبك هاي خلاق صبا مهاجمان اين تيم را تغذيه كنند وگرنه هنوزهم در عجبيم صبا با اين وضعيت تاكتيكي چگونه از پرسپوليس در تهران امتياز گرفت !
آقاي قطبي در كوران مسابقات ليگ و بازيهاي حساس پرسپوليس تيم را رها كرده و به سفرهاي دوبي مي رود از بازيكني حمايت ميكند كه در حد ليگ دسته سوم هم نيست. سنگ مربي دلال نمايي را به سينه ميزند كه هيچ كارايي در تيم نداشته است. براستي آيا آقاي قطبي خوش شانس نيست كه بازهم اين عده هواداران تمامي اين ضعف ها را ديده و ميگويند كسي حق انتقاد ندارد ويا آقاي مصطفوي برچه مبنا و اصولي مورد فحاشي قرار ميگيرد ؟؟ چون از قطبي حمايت ميكند ؟؟
بزرگترين اشتباه داريوش مصطفوي كه شايد بزرگترين ظلم او در حق خودش - پرسپوليس - قطبي و ميليون ها هوادار بود اين است كه پيش از فصل وقتي عنوان كرد از بين دنيزلي و قطبي يكي مربي ميشود دست روي دومي گذاشت.درتاريخ ليگ برتر معمولا تمامي مربيان تيم هاي قهرمان فصل بعد در اواسط آن اخراج شدند و بهتر بود داريوش مصطفوي همان موقع دست روي گزينه اول ميگذاشت و مطمئنا اوضاع امروز پرسپوليس بسيار بهتر بود.
براي قطبي احترام زيادي قائل هستيم و همچنان او را دوست داريم اما حمايت كردن بي مورد و ناديده گرفتن ضعف هاي فني او كه كم كم عيار واقعي اش مشخص ميشود نه تنها دردي ازپرسپوليس دوا نميكند بلكه اين زخم را ريشه دارتر و خطرناكتر ميكند.
آقاي قطبي وعده تيم بين المللي دادند اما تيم او در طول بازي شايد 3 موقعيت بيشتر خلق نكند. تيم او جز سانتر از جناحين هيچ تاكتيك تمرين شده ي ديگري ندارد. تيم او نمي تواند 10 دقيقه يك گل را نگه دارد.
آقاي قطبي ما هواداران تيم بين المللي نخواستيم و آن حرفها و شعارهاي زيباي بدون عمل را اما شما نميتوانيد با بهانه آوردن و مقايسه پرسپوليس با تيم هاي مختلف هر ناكامي و ضعف هاي خودتان را توجيه كنيد. بازيكنان تيم شما از ردو بدل كردن 4 پاس سالم عاجز هستند !
آقاي قطبي كدام مربي بزرگي در آستانه چنين بازي حساسي يكي از بهترين مهاجمان حداقل فصل گذشته ليگ را به خاطر بازي دادن به امثال خيرخواه و ديكارمو حتي در ليست 18 نفره قرار نمي دهد ؟ آقاي قطبي منكر انگيزه بالاي تيم هاي ديگر مقابل پرسپوليس نيستيم اما به اعتقاد نگارنده پرسپوليس به شما و لجبازي هاي شمااست كه مي بازد. آقاي قطبي جنتلمن بزرگ ! هنوزهم محبوب هستي و هنوزهم خود من به شما علاقه مند پس بهتره تا دير نشده و ناكامي ها ادامه پيدا نكرده بايك عذرخواهي از هواداران و جامعه فوتبال حداقل از نقش سرمربيگري در تيم پرسپوليس خداحافظي كنيد و عرصه را به مربيان بزرگ ديگر باز كنيد. آقاي قطبي امروز مصطفوي و بازيكنان مورد اهانت قرار گرفته اند و فردا معلوم نيست چه شعارهايي به شما وارد كنند.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرچی تحمل کردم چیزی نگم نشد
آخه یکی نیست بگه آقای قطبی کدوم مربی دیوانه ای بازیساز تیمشو میکشه بیرون بعد روانخواه رو میاره بازی
بعد میگیره دفاع میکشه بیرون و دیکارمو بی خاصیت رو میاره تو میدون
تو که میخوای تیم هجومی کار کنه دیگه چیکار به بازیساز تیمت داری
چه فایده وقتی چهار تا مهاجم بیاری مثل :نیکی و کریمی و دیکارمو و خیرخواه....پس چه کسی برای اینا توپسازی کنه
جالبه الان پامیشه میره دبی دنبال کیفش و اعصاب ما طرفدارا و کنایه های رغیب میمونه برای ما
ببخشید که تند صحبت کردم
روانخواه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مجید جان حتما منظوره شما خیرخواهه.
Last edited by sentimental; 07-11-2008 at 11:52.
اقا مجید فکر کنم منظور شما خیر خواه بود نه روانخواه
احتمالا مثل تمام پرسپولیسی ها به خاطر نتایج ضعیف حسابی اعصابت به هم ریخته
اره درسته اشتباه نوشتم.... خودم هم قاطی کردم خیرخواه درسته
پائینش درست نوشته بودم ....
از اون بدتر
ما دروازبان شیش دنگ نداریم
واعظی که یکی در میوم مصدومه
حقیقی هم در حد و اندازه این تیم نیست متاسفانه
نمیدونم رو چه حسابی رودباریان رو نخواستن
آی امین جون گفتی...
خداییش درست وقتی بازی تموم شد همین جمله رو گفتم.
حیف از اون تیم دنیزلی که به خاطر فقط 2 امتیاز تو لیگ و اون پنالتی که جلوی سپاهان گرفته نشد تو جام حذفی از دست رفت و رفت... حیف!
روی حساب معمارزادهنمیدونم رو چه حسابی رودباریان رو نخواستن
حقیقی هنوز جوونه
توی مصافای تک به تک مشکل داره و نمیدونه باید چیکار بکنه
دوشنبه باپیکان تو قزوین بازی داریم
خدا بخیر کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)