تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 942 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tabriz

5

مدير عامل ايرانسل اعلام كرد: حداكثر تا چهارشنبه آينده در شهرهاي قم، اردبيل، كرمانشاه و مشكين‌شهر سيم كارت ايرانسل عرضه مي‌شود.

"عليرضا دزفولي" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: شبكه‌داخلي و "bts"هاي ايرانسل در اين شهرها آماده است و درانتظار اتصال به سوئيچ ايرانسل از طريق زيرساخت طي يك يا دوروز آينده هستيم.

به‌گفته وي، شبكه‌هاي شهرهاي استان‌هاي مازنداران، گلستان وخراسان شمالي نيز آماده است و در صورت ارتباط به سوييچ طي هفته آينده، دربسياري ازاين شهرها از حدود دو هفته آينده سيم‌كارت توزيع خواهدشد.

وي همچنين گفت: سرويس‌هاي ‪ Gprs‬و اينترنت ايرانسل در شبكه اين اپراتور مورد آزمايش قرار گرفته و از نيمه دوم بهمن و يا اسفند به مشتركان ارائه خواهد شد.

دزفولي همچنين از امضاي قرارداد رومينگ بين‌الملل ايرانسل با ‪ ۲۰۰‬كشور خبرداد وگفت كه اين سرويس در نيمه دوم بهمن و يا اسفند در اختيار مشتركان قرار مي‌گيرد.

به گفته وي، دو صفر ايرانسل نيز باز شده و مشتركان مي‌توانند با خارج تماس بگيرند.

ايرانسل روزگذشته اعلام كرد: فروش سيم كارت‌هاي اعتباري اين شركت همزمان با ايام مبارك دهه فجر و پس از واگذاري سيم‌كارت‌هاي دايمي از ‪ ۱۱‬بهمن آغاز و با بهاي ‪ ۲۹۰‬هزار ريال عرضه مي‌شود.

دزفولي گفت كه اين نوع سيم‌كارت بلافاصله پس از واريز وجه آن فعال خواهد شد و مانند سيم كارت دائمي براي سرويسهاي ارزش افزوده آن وجهي دريافت نمي‌شود، ضمن اينكه قابليت تبديل به سيم‌كارت دائمي را با حفظ شماره دارد.
    این که دو شهر ده شهر یا اصلا راحت بگم کل کشور تحت پوشش قرار گرفتند آخه بچه اگه تحت پوشش باشه که دیگه فردا نمی یان بگن که چرا آنتن نی ده که.... به نظر من تا 3 دیگه به سختی مشتری برای ایرانسل گیر میار

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

عزیز منم از اصفهانم.تو اصفهان هنوز پوشش کامل نیست سوییچ های مخابراتم هنوز آماده اتصال به ایرنسل نیستن.نگران نباش.
    من خودم قم هستم یه چند روزی از عید اومدیم اصفهان.خداییش خوب خط میداد از دانشگاه اصفهان که فکر کنم تو هزارجریب باشه تا منارجنبان و از اون طرف تا پل فکرکنم شهرستان و خلاصه تا دروازه تهران هم آنتن داشتم هم تماس داشتم هم از اینترنت استفاده کردم.به نظرم اومد پوشش شبکه از قم ضعیفتر باشه اما خوب زیاد اذیت نشدم.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اخه سه ماه میگن داره ازمایشی کار میکنه راستی شما کجای اصفهانی؟
    من محدوده خیابان بزرگهر هستم که آنتن دهی اصلا تعریف نداره . مثلا الان آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم فقط یک خط آنتن باقی می مونه . طرف های خیابان کاوه خیلی خوبه ولی جنوب شهر و طرفای دروازه شیراز و میر و نظر و آپادانا که اصلا آنتن دهی نداره . از تلفن ثابت هم که به سختی میشه به ایرانسل زنگ زد و بار اول و چندم که شماره می گیری بوق اشغال می زنه و دیگه چی بشه بگیره تازه صدای بوق آزاد بسیار کم هست که همه فکر می کنند اشغال هست و ایراد دیگه اینکه با تلفن ثابت به ایرانسل اصلا از هیچ کدام مناطق مخابراتی شماره نمی اندازه ولی خوب همه این ها را من به حساب آزمایشی بودن می ذارم ولی وقتی رسمی شد اگر وضعش این باشه که واقعا افتضاح هست .

حـــــرفـه ای x_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    p30world

9 در خواست اموزش کامل تنظیمات Gprsایرانسل برای گوشیهای نوکیا سونی اریکسون وسامسونگ

سلام دوستان اگر کسی اموزش کامل تنظیماتgprs ایرانسل رو برای گوشیهای که گفتم داره لطف کنه ودر این تایپک بذاره ممنون میشم . خواهشا کامل باشه .خیلی ممنون

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

سلام دوستان اگر کسی اموزش کامل تنظیماتgprs ایرانسل رو برای گوشیهای که گفتم داره لطف کنه ودر این تایپک بذاره ممنون میشم . خواهشا کامل باشه .خیلی ممنون
    چند بار گفته شده ، از روش زیر استفاده کنید
    متن زیر رو به 2225 با SMS بفرستید
    S Brand Model
    مثلا :
    S Nokia 6680
    یا
    S Sony Ericsson k750i

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من محدوده خیابان بزرگهر هستم که آنتن دهی اصلا تعریف نداره . مثلا الان آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم فقط یک خط آنتن باقی می مونه . طرف های خیابان کاوه خیلی خوبه ولی جنوب شهر و طرفای دروازه شیراز و میر و نظر و آپادانا که اصلا آنتن دهی نداره . از تلفن ثابت هم که به سختی میشه به ایرانسل زنگ زد و بار اول و چندم که شماره می گیری بوق اشغال می زنه و دیگه چی بشه بگیره تازه صدای بوق آزاد بسیار کم هست که همه فکر می کنند اشغال هست و ایراد دیگه اینکه با تلفن ثابت به ایرانسل اصلا از هیچ کدام مناطق مخابراتی شماره نمی اندازه ولی خوب همه این ها را من به حساب آزمایشی بودن می ذارم ولی وقتی رسمی شد اگر وضعش این باشه که واقعا افتضاح هست .
    ای ایهناسی که جاهای دیگه ایرانسل دارید ایرانسل واقعاً اینطوریه؟

پروفشنال emp-ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یک سوال آیا سیم کارت ها اعتباری ایرانسل هم مکالماتشون بر حسب ثانیه شده؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام تورو خدا اینقدر تبلیغ منفی و بیخود از ایرانسل نکنید تا یه بنده خدایی که از هیچی خبر نداره و میخواد سیم کارت بخره پولش رو دود هوا نکنه (خط دولتی نخره) . آخه این مخابرات دیگه چند میلیارد (!!!!!) میخواد سیم کارت بفروشه؟ به خدا بعضی از شماها قبل از اینکه ایرانسل بیاد نمیدونستین Gprs و Mms چیه!!! حالا که همه ی دانلودهاتون تموم شده به تعرفه اش اعتراض میکنید؟ آخه مگه اینترنت موبایل برای دانلوده؟ اینترنت موبایل فقط برای کارهای ضروری مثل چک کردن ایمیل در مواقعی هست که کامپیوتر در دسترس نباشه. آخه اونایی که 13 سال پیش یه خط 912 خریدن تا امروز چه تغییری توش حس میکنن؟ هیچی !!! هنوز هم در دسترس نیستند!!! ولی ایرانسل تو حدود 6 ماه تقریبآ60 شهر رو پوشش داده ولی تالیا تو 2 سال تازه به 30 یا35 شهر رسیده !!!! البته تالیا هم تو یه مواردی از مخابرات بهتره. باور کنید وظیفه ی ما اطلاع رسانیه نه تخریب یک اپراتور به دلیل تعصب شخصی. خواهشآ اگر حرفام نامربوطه بگید. با تشکر

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

3

سلام تورو خدا اینقدر تبلیغ منفی و بیخود از ایرانسل نکنید تا یه بنده خدایی که از هیچی خبر نداره و میخواد سیم کارت بخره پولش رو دود هوا نکنه (خط دولتی نخره) . آخه این مخابرات دیگه چند میلیارد (!!!!!) میخواد سیم کارت بفروشه؟ به خدا بعضی از شماها قبل از اینکه ایرانسل بیاد نمیدونستین Gprs و Mms چیه!!! حالا که همه ی دانلودهاتون تموم شده به تعرفه اش اعتراض میکنید؟ آخه مگه اینترنت موبایل برای دانلوده؟ اینترنت موبایل فقط برای کارهای ضروری مثل چک کردن ایمیل در مواقعی هست که کامپیوتر در دسترس نباشه. آخه اونایی که 13 سال پیش یه خط 912 خریدن تا امروز چه تغییری توش حس میکنن؟ هیچی !!! هنوز هم در دسترس نیستند!!! ولی ایرانسل تو حدود 6 ماه تقریبآ60 شهر رو پوشش داده ولی تالیا تو 2 سال تازه به 30 یا35 شهر رسیده !!!! البته تالیا هم تو یه مواردی از مخابرات بهتره. باور کنید وظیفه ی ما اطلاع رسانیه نه تخریب یک اپراتور به دلیل تعصب شخصی. خواهشآ اگر حرفام نامربوطه بگید. با تشکر
    نه دوست من حرفات بی ربط نیست اما یه جوری میگی پول نریزیم برا دولتیا که انگار این ایرانسل مال دولت نیس! بابا بندازین دور این حرفا که ایرانسل دولتی نیس ! یه نیگا به طرف ایرانیش کنین تا ببینین و بفهمین تو مملکت ما خصوصی معنا نداره ته همه چیز به خودشون می رسه ! بعدشم درسته اینترنت موبایل برا دانلود نیس اما می دونی برا همون میل چکیدنت باید حداقل 1000 تومن پول بدی؟ انصافا 3 تومن گرونه عزیز ! حالا خودت بگو منم نا مربوط میگم؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اي بابا من زنگ زدم 130 گفتم که خطم رو يک طرفه کنن اما اونا حاضر به اين کار نبودن
    خوب برو نماینگی ایرانسل ... من هم می تونم زنگ بزنم 130 بگم خط تو رو قطع کنن !!! .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •