این که دو شهر ده شهر یا اصلا راحت بگم کل کشور تحت پوشش قرار گرفتند آخه بچه اگه تحت پوشش باشه که دیگه فردا نمی یان بگن که چرا آنتن نی ده که.... به نظر من تا 3 دیگه به سختی مشتری برای ایرانسل گیر میار
این که دو شهر ده شهر یا اصلا راحت بگم کل کشور تحت پوشش قرار گرفتند آخه بچه اگه تحت پوشش باشه که دیگه فردا نمی یان بگن که چرا آنتن نی ده که.... به نظر من تا 3 دیگه به سختی مشتری برای ایرانسل گیر میار
من خودم قم هستم یه چند روزی از عید اومدیم اصفهان.خداییش خوب خط میداد از دانشگاه اصفهان که فکر کنم تو هزارجریب باشه تا منارجنبان و از اون طرف تا پل فکرکنم شهرستان و خلاصه تا دروازه تهران هم آنتن داشتم هم تماس داشتم هم از اینترنت استفاده کردم.به نظرم اومد پوشش شبکه از قم ضعیفتر باشه اما خوب زیاد اذیت نشدم.
من محدوده خیابان بزرگهر هستم که آنتن دهی اصلا تعریف نداره . مثلا الان آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم فقط یک خط آنتن باقی می مونه . طرف های خیابان کاوه خیلی خوبه ولی جنوب شهر و طرفای دروازه شیراز و میر و نظر و آپادانا که اصلا آنتن دهی نداره . از تلفن ثابت هم که به سختی میشه به ایرانسل زنگ زد و بار اول و چندم که شماره می گیری بوق اشغال می زنه و دیگه چی بشه بگیره تازه صدای بوق آزاد بسیار کم هست که همه فکر می کنند اشغال هست و ایراد دیگه اینکه با تلفن ثابت به ایرانسل اصلا از هیچ کدام مناطق مخابراتی شماره نمی اندازه ولی خوب همه این ها را من به حساب آزمایشی بودن می ذارم ولی وقتی رسمی شد اگر وضعش این باشه که واقعا افتضاح هست .
سلام دوستان اگر کسی اموزش کامل تنظیماتgprs ایرانسل رو برای گوشیهای که گفتم داره لطف کنه ودر این تایپک بذاره ممنون میشم . خواهشا کامل باشه .خیلی ممنون![]()
![]()
![]()
![]()
چند بار گفته شده ، از روش زیر استفاده کنید
متن زیر رو به 2225 با SMS بفرستید
S Brand Model
مثلا :
S Nokia 6680
یا
S Sony Ericsson k750i
ای ایهناسی که جاهای دیگه ایرانسل دارید ایرانسل واقعاً اینطوریه؟
یک سوال آیا سیم کارت ها اعتباری ایرانسل هم مکالماتشون بر حسب ثانیه شده؟
سلام تورو خدا اینقدر تبلیغ منفی و بیخود از ایرانسل نکنید تا یه بنده خدایی که از هیچی خبر نداره و میخواد سیم کارت بخره پولش رو دود هوا نکنه (خط دولتی نخره) . آخه این مخابرات دیگه چند میلیارد (!!!!!) میخواد سیم کارت بفروشه؟ به خدا بعضی از شماها قبل از اینکه ایرانسل بیاد نمیدونستین Gprs و Mms چیه!!! حالا که همه ی دانلودهاتون تموم شده به تعرفه اش اعتراض میکنید؟ آخه مگه اینترنت موبایل برای دانلوده؟ اینترنت موبایل فقط برای کارهای ضروری مثل چک کردن ایمیل در مواقعی هست که کامپیوتر در دسترس نباشه. آخه اونایی که 13 سال پیش یه خط 912 خریدن تا امروز چه تغییری توش حس میکنن؟ هیچی !!! هنوز هم در دسترس نیستند!!! ولی ایرانسل تو حدود 6 ماه تقریبآ60 شهر رو پوشش داده ولی تالیا تو 2 سال تازه به 30 یا35 شهر رسیده !!!! البته تالیا هم تو یه مواردی از مخابرات بهتره. باور کنید وظیفه ی ما اطلاع رسانیه نه تخریب یک اپراتور به دلیل تعصب شخصی. خواهشآ اگر حرفام نامربوطه بگید. با تشکر
نه دوست من حرفات بی ربط نیست اما یه جوری میگی پول نریزیم برا دولتیا که انگار این ایرانسل مال دولت نیس! بابا بندازین دور این حرفا که ایرانسل دولتی نیس ! یه نیگا به طرف ایرانیش کنین تا ببینین و بفهمین تو مملکت ما خصوصی معنا نداره ته همه چیز به خودشون می رسه ! بعدشم درسته اینترنت موبایل برا دانلود نیس اما می دونی برا همون میل چکیدنت باید حداقل 1000 تومن پول بدی؟ انصافا 3 تومن گرونه عزیز ! حالا خودت بگو منم نا مربوط میگم؟نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب برو نماینگی ایرانسل ... من هم می تونم زنگ بزنم 130 بگم خط تو رو قطع کنن !!! .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)