بعد از اينکهmp3رو تو user files زدم چيکار بايد بکنم تا تو بازي هم اجراش کنه؟
ايا محدوديت داره؟من که imageزدم ولي همون راديوها رو مياره.از اهنگ خبري نيست؟
بعد از اينکهmp3رو تو user files زدم چيکار بايد بکنم تا تو بازي هم اجراش کنه؟
ايا محدوديت داره؟من که imageزدم ولي همون راديوها رو مياره.از اهنگ خبري نيست؟
سلامنوشته شده توسط hasan007
شمابايدهمه افرادداخل هواپيماروبدون اسلحه (سلاح سردمثل چاقوياپنجه بوكس)بكشيدبعدچتروبرداريدو زهواپيمابپريدپايين...همين.
عليكنوشته شده توسط ali_md
چه گيري داديا!ازشوخي گذشته من بلدنيستم ....يكي كه بلده بياداين بنده خداروازتوكف دربياره!!!
علي جان شمابايدهمه موزيك هايي روكه مي خواييدبه صورت همون فايل مديانه ايميج داخل پوشه user tracks بريزيد.نوشته شده توسط ali_md
بعدداخل بازي كه شديداستپ بزنيدبريدبه option وازاونجابهaudio واون پايين نوشته user tracks ازاونجاscan user tracks رومي زنيد.حالامي ريدداخل بازي وراديوروروي همون يوزرتركس مي زاريد...حالادرست شد.
كسي اون مرحله كه خانها اتيش گرفته داخل شهر شورش شده ماشينهاي پليس ميتركه بايد چه كار كرد
بابا پس ما چي شديم؟
اقا من يه مشكل دارم.
من بازي رو نصب كردم وقتي وارد بازي شدم همه جا رو قهوه اي نشون ميده .
فقط ماسين ها رو خوب نشون ميده.
مشكل از منه يا بازي؟
شمابايدچندتاازدوستاتون روباخودتون سوارماشين كنيد(همونايي كه لباس سبزدارن)...بعدببريدبه جاهايي كه شورش شده(تونقشه به رنگ قرمزه)واوناروبه رنگ سبزيعني رنگ گروه خودتون دربياريدتامرحله تموم بشه.نوشته شده توسط kaveh volf
من جواب شمارونمي دونستم به خاطرهمين جواب نمي دادمنوشته شده توسط mohammadagha
....ولي حالاكه اسرارداريدفكركنم ازكارت گرافيكتون باشه...
به نظرم بهتره مشكلتون رو توتاپيك حل مشكلات بازي ها مطرح كنيدتااميدجان كه تواين چيزااستادن راهنماييتون كنن.
باي
ممنون از crazy nfs ولي قضيه بيشتر كنجكاويه تا تو كف بودن.برا اونكارا ديگه كمي دير شده.در ضمن فايل صوتي به صورتmp3 بايد زده بشه يا با فورمتاي ديگه.ممنون ميشم.
سلامنوشته شده توسط ali_md
ببخشيدقصدتوهين نداشتم .براي من كه همش بافرمت mp3 هسته بيد![]()
ما مخلصيم مهرشاد جان.ممنون از راهنمايت.
حاج آقا برو به لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه های وصطشو بخون
صفحه های اولش چیزی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)