این بازی کی اومد ما نفهمیدیم
انقدر بازی نمیکنیم همه چیز یادمون رفته
چون میگن مثل مکس پین هست خیلی دوسش دارم
شاید تا حالا ده نفر گفته باشن ولی ببخشید سیستم مورد نظرش چی هست و از کجا میشه تهیه کرد البته سالم !
این بازی کی اومد ما نفهمیدیم
انقدر بازی نمیکنیم همه چیز یادمون رفته
چون میگن مثل مکس پین هست خیلی دوسش دارم
شاید تا حالا ده نفر گفته باشن ولی ببخشید سیستم مورد نظرش چی هست و از کجا میشه تهیه کرد البته سالم !
بازی به صورت انحصاری فقط برای XBOX 360 هست
یه سری میگفتن قراره واسه PC،بیاد ولی شایعه بود،درسته؟؟!
باور کنین که خیلی دلم به حال 360 میسوزه،واقعا بازیهای انحصاریش کمه!حالا نمیخوام باز جر و بحث راه بیفته.
قابل ذکر هست که این اولین بازی بود که در این سبک(یکمی ترسناک) : د ی من بازی کردم!اولش خیلیی یکمی ترسیدم!گفتم یا خدا چه غلطی کردیم اینو گرفتیم،ولی دیگه بعدش خیلی باهاش حال کردم.
این Manscript (درست نوشتم؟) ها به چه دردی میخورد؟!
بازی جالبی بود واقعا....خیلی حالت دلهره ای داره.............. بعضی جاهاش که گیر می کردم یه چند وقتی ول میکردم و بعد میومدم و ادامش میدادم .............خیلییییییییییی هیجانیههههه..........مخصوصا اونجا هایی که همه با هم میریزن رو سرت یا اونجاهیی که تیر نداری و فرار میکنی .......
قرار که بود ولی Microsoft کنسلش کردیه سری میگفتن قراره واسه PC،بیاد ولی شایعه بود،درسته؟؟!
داستان بازی کامل تو اینها گفته میشهاین Manscript (درست نوشتم؟) ها به چه دردی میخورد؟!
و اگه همش رو جمع کنی achieve میده
manuscript ها در اصل همون صفحات کتابی هستند که الن نوشته ولی یادش نیست تصف لذت خوندن بازی به خوندن همین اسکریپت ها و بعدش دیدن همون اتفاقات نوشته شده در اون پیج ها در بازی هستش .
ولی داستانش خیلی اولش برای من گنگ بود. سرو تح نداشت ! ! ! اونجا زنش تو خونه کمک خواست بعد که رفتم خونه سر از جنگل در اورد ! ! !![]()
حیف شد
ولی کاریش نمیشه کرد برای این بازی هم شده باید یک کنسول دیگه هم بگیرم![]()
ManScript ها صفحات كتابي هستند كه Alan داستانش رو توي ذهنش داشته اما هيچ وقت اون رو ننوشت
بعد از مدتي Alan متوجه ميشه كه تمام اين اتفاقات توي ManScript ها توضيح داده شده
به اكثر اين سؤالات پاسخ داده ميشه
آموزش استخراج Sound و Music بازی Alan Wake رو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)