فایل تورنتی رو که از ترکر گرفتین پاک کردین؟؟ اگه آره اون دوباره بگیرید و برش گردونید به جای اولش
فایل تورنتی رو که از ترکر گرفتین پاک کردین؟؟ اگه آره اون دوباره بگیرید و برش گردونید به جای اولش
این کارو کردم ولی نشد؟!فایل تورنتی رو که از ترکر گرفتین پاک کردین؟؟ اگه آره اون دوباره بگیرید و برش گردونید به جای اولش
سلام.
خودش نوشته که دوباره چک کنید که؟ ننوشتید که این کار رو کردید یا نه؟ اگه نه ؛ امتحان کنید. روی فایلش توی یوتورنت رایت کلیک کنید ؛ Force Re-Check رو انتخاب کنید.
اگه نشد ، بگید آیا مسیر دانلود یا اسم فایل های دانلودی رو در حین دانلود تغییری دادید؟
Last edited by iran_torrent; 01-11-2007 at 20:59.
سلام دوستان
چند روزه پيش فيلم Heat.WS.AC3.DVDRip.Xvid.BeefStew.avi
رو از تورنت گرفتم ولي امروز وقت كردم ببينمش كه يهو حالم رو گرفت
حدود 1.5 گيگ دانلود كردم الكي
كيفيت صداي ديالوگ ها خيلي پايينه
در صورتي كه صداي افكت ها يا هم همه ها و برخودها خوبه
وفقط صداي افراد ضعيفه كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
سلامسلام دوستان
چند روزه پيش فيلم Heat.WS.AC3.DVDRip.Xvid.BeefStew.avi
رو از تورنت گرفتم ولي امروز وقت كردم ببينمش كه يهو حالم رو گرفت
حدود 1.5 گيگ دانلود كردم الكي
كيفيت صداي ديالوگ ها خيلي پايينه
در صورتي كه صداي افكت ها يا هم همه ها و برخودها خوبه
وفقط صداي افراد ضعيفه كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
این مشکل زیاد مربوط به تورنت و دانلود اون نمیشه هرچی هست مربوط به فایل فرمت و کدکی هست که استفاده شده
با پلیر های مختلف امتحان کن شاید درست میشه من vlc رو پيشنهاد میکنم
سلام.
Torrent-Damage سه ساله شد!
TD به مناسبت سه سالگیش کادوی تولد بزرگی رو به کاربرانش داده و اون اینه که هر چقدر که دانلود کنی تو ratio تاثیری نداره و در عوض upload ها محسوب میشند.
چند روز پیش هم به خاطر هالوون 75 درصد دانلود و 150 درصد آپلود رو در ratio تاثیر میداد این امتیازات تا 2 نوامبر اعتبار دارند پس این یه روز باقی مونده رو از دست ندید
سلام دوستان با توجه به مشكلات بچه ها براي پيدا كردن تورنتهاي خوب وسرعت بالا مي خوام يه نرم افزار بهتون معرفي كنم كه براي سرچ كردن تورنت بكار ميره اين نرم افزار قادره از بين 88 سايت معروف تورنتي كه ميخوايين رو پيدا كنه شما ميتونين با sort كردن تورنتها به ترتيبseeds يا peers بهترين و سرعت بالاترين تورنت رو پيدا كنين و لينك دانلودشو رو بدست بيارين حتي براي بعضي از تورنت ها ميتونه لينك مورد نظرو مستقيما وارد برنامه مخصوص دانلود كنه وشروع به دانلود كنه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by siolishe; 02-11-2007 at 15:57.
سلام - آقا من یه فیلم دانلود کردم 100% دانلود شد - 1 بار هم اجرا شد اما فردای اون روز دیگه باز نشد - باید چی کار کنم - از نرم افزار های Jetaudio - winamp - windows media player هم استفاده کردم اما نشد....
سلام دوستان من تازه به جمع شما پیوستم.
می خواستم چند سوال شاید تکراری بپرسم .
من نمی تونم از تورنت دانلود کنم .
فکر کنم بنا به دلیایل زیر :
1. شاید کشور من (من در ایران زندگی نمی کنم) بلاک شده .
2. من تا حالا براشون چیزی آپلود نکردم
و................................................ ...................
دوستان لطفا کمکم کنید می خواهم بازی دانلود کنم.
شما اولا از کدوم سایت تورنت ها رو برمیدارید دوما همین اول که شروع نمی کنه به دانلود که.......باید وصل بشه بهطرف بعدش seeder بگیره بعد دانلود.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)