اتفاقا اگه اتصال درست شکل بگیره مودم اون لحظه نباید روشن شه
شما یه بار دیگه ترتیب سیم هارو چک کن درست لحیم کرده باشی دوباره اتصال رو بگیر و مودم رو به برق وصل کن باید همون موقع درایورش بیاد بالا
اتفاقا اگه اتصال درست شکل بگیره مودم اون لحظه نباید روشن شه
شما یه بار دیگه ترتیب سیم هارو چک کن درست لحیم کرده باشی دوباره اتصال رو بگیر و مودم رو به برق وصل کن باید همون موقع درایورش بیاد بالا
صدای اتصال به کامپیوتر هم میاد ولی پورتو نمیشناسه.با لپ تاپ ۳۲بیت هم تست کردم اصلا درایو منجر پورت نداره
لودر و هم که اجرا میکنم یه لحظه میاد و میره
سلام دوستان. بهترین فریمور برای این مودم چیه. من ۱۹۵ نصب کردم. خوبه؟
شما لطف کن یه عکس از بورد مودم و Device Manager بفرست تا راهنماییت کنیم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خدمت داداش گلم.یه لپ تاپ هم دارم ویندوز 7 32 بیتی اون اصلا قسمت port نداره
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
وقتی اتصال برقرار میکنم این علامت میاد
دوست عزیز طی تجربه اخیر انلاک اصلا روی ویندوز ده حساب نکنید و فقط از ویندوز 7 نسخه 32 بیتی استفاد کند فقط درایو زیر رو برای شناسایی پورت هنگام اتصال مودم نصب کنید تا سخت افزار شناسایی بشه و مراحل انلاک رو طبق اموزش پیش ببرید بعد از انلاک هم فقط فریمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 را برای بهبود بهتر انتن دهی نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر پایدارترین فریمور و تاثیر محسوس انتن دهی نصب فریمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 هستنوشته شده توسط water_engineer_m_s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)