خوشبختانه پیام ترابرد حذف شده
الان فقط دو بار بوق میزنه و پیغام صوتی نداره
من از همراه اپل به رایتل ترابرد کردم
خوشبختانه پیام ترابرد حذف شده
الان فقط دو بار بوق میزنه و پیغام صوتی نداره
من از همراه اپل به رایتل ترابرد کردم
شما به ۱۹۵ هم شکایت کن شاید جواب داد . بعضی وقتا باید یه گوشمالی داد به این اپراتورهای زورگو [emoji16]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام.
واسه من بوق هم نمیزنه،
ولی پیام بانک لغو شد فعلا
sent from my tapatalk
من از همراه اول دائمی بعد از 4ماه تونستم ترابرد کنم به ایرانسل
همراه اول 4 ماه احراز هویت من رو تایید نمیکرد تا آخر رفت به شکایت و دوتا تجدید نظر و......
الان از همه ی راضیم فقط پیامک از بانک ملت نمیاد
باید چیکار کنم؟
منم دقیقا ۴ ماهه مشکل شما رو دارم چطور حل کردید؟
به ۱۹۵ هم شکایت کردم همینطور شکایت بازه به هیچ جایی هم نرسید!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سر شماره پیامک بانک ملت چنده؟
من هر وقت میام این تایپیک ببینم مشکل پیامک حل شده ترابرد کنم از همراه اول به ایرانسل میبینم مشکلات حل که نمیشه بدترم میشه!
اول که چندبار شفاهی زنگ زدن از همراه اول گفتن درست شده و نشد بعد از شکایت در سامانه 195 و بعد از اون من فرستادمش تجدید نظر اول و بازهم جوابهای بی ربط و کاری نکردن
وقتی رفت تجدید نظر دوم از همراه اول زنگ زدن که چرا شکایت کردی!!!به ما امتیاز منفی دادی خلاصه اینبار هم گفتن یه سبمکارت تو رایتل یا ایرانسل داری که مشکل مشخصات داره برو اونها رو درست کن مشکلت حل میشه بعد گفتن اجازه بدید شکایت رو ببندیم و من هم نزاشتم. خلاصه رفتم رایتل و ایرانسل بهم خندین و گفتن اصلا هیچ ربطی نداره مشکل از خود همراه نکبت هست
بعد از 195 زنگ زدن که مشکل حل شده یا نه کلی توپیدم بهشون که با همراه نکبت همدست هستید
دیگه مدتی زنگ نزدن منم بیخیال شدم تا اینکه یه روز ساعت 12ظهر زنگ زدم 195 و بعد از کلی بحث گفتن پیگیری میشه.
خلاصه باز از همراه اول زنگیدن و گفتن چرا دست از شکایت نمیکشی ترابرد رو ول کن و من هم کلی جوابشون دادم
خلاصه کاری رو که باید 4 ماه قبل میکردن اون روز کردن
شماره رو از شبکه پاک کردن و دوباره ثبت کردن و مشکل حل شد.
فقط بکشونشون به تجدید نظر دوم تا منفی بخورن شکایتت هم نبند.
فقط اگه کارت شد تا اس تایید رو فرستادی میاندوره بنداز جلو همراه نکبت که فورا درخواستت رو رد میکنه
ایشالا کار شما هم بشه
سرشماره 20000
این سرشماره اکثر بانکهاست ، معنی نداره سرشماره به این مهمی مشکل داشته باشه، من فکر میکنم عمدا این مشکل حل نمی کنن چون میدونن همه ترابرد می کنن
آقا دمت گرم [emoji23] [emoji23] با اینا باید اینطوری رفتار کرد و متاسفانه زبون آدمیزاد حالیشون نیست . کلا مالکیت همراه اول و مخابرات به دست کسایی افتاده که اصلا براشون رضایت مشتری مهم نیست و فقط میخوان انحصار خودشون رو حفظ کنن ؛ نمونش همین قطع سرویس شاتل تاک که کاملا نشون داد مخابرات تحمل رقیب رو نداره [emoji19]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)