تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 827 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

هر جمعی اگه میخواد در راه صحیح قدم برداره باید دارای قانون باشه و قوانینش رعایت بشه
    هدف از قفل کردن این 2 تا تاپیک فقط این بود که عزیزانی که اینجا زحمت میکشن و مطلب مینویسن ، کار خودشون رو با کلک های پیش پا افتاده و ابتدائی خراب نکنن . خوشبختانه من هیچوقت سعی نمیکنم که عجولانه قضاوت کنم و با برخوردهای ضربتی سعی در فهموندن اشتباه دیگران بکنم . همیشه قسمتی رو هم برای اشتباه خودم در نظر میگیرم اما اینو دوستانمون ( البته شخص و یا اشخاص مورد نظر میدونن که من چی دارم میگم و راجع به چه موضوعی دارم حرف میزنم ) بدونن که هدف اینجا فقط آموزش و اطلاع رسانی هست ، پس سعی نکنید از هدف اصلی خارج بشید که قطعا چیزی نه به دست شما میاد نه سودی برای دیگران داره ، از راههای حاشیه ای وارد نشید ... پیام تشکر بیخودی نفرستید .. برای کاری که در توان شما نیست تلاش بیهوده نکنید و .... بماند
    پس در صورتی که تکرار بشه دیگه قفل کردن تاپیک در کار نخواهد بود و اینبار موضوع به صورت علنی مطرح میشه و تصمیم گیری میشه در موردش

پروفشنال Iranian_sports's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اینجا که قفل نیست :shock:

چهار گل‌ تقديم‌ به‌ تيم‌ هفتاد و پنجم‌ دنيا انتقام‌ ژاپن‌ را از ليبى‌ گرفتيم‌
    ايران‌ -4 ليبى‌ صفر
    گل‌ها: سيدمحمد علوى‌ (11)، جواد نکونام‌ (42) و على‌ دايى‌ (75) و برهانى‌ (91)
    اخطار: على‌ دايى‌ و ادموند بزيک‌
    بازيکنان‌ ايران: ابراهيم‌ ميرزاپور، يحيى‌ گل‌محمدي، محمد نصرتي، حسين‌ کعبى‌ (هادى‌ شکوري)، ستار زارع، جواد نکونام، جواد کاظميان‌ (-26 آرش‌ برهاني)، عليرضا نيکبخت‌واحدى‌ (-46 مجتبى‌ جباري)، ايمان‌ مبعلى‌ (-46 آندرانيک‌ تيموريان)، سيدمحمد علوى‌ (-78 ميثم‌ منيعي) و على‌ دايى‌ (-75 ادموند بزيک)
    سرمربي: برانکو ايوانکوويچ‌
    بازيکنان‌ ليبي: عبود، شعباني، شوشان، جلالي، وليد عثمان، قليفي، اسناني، بوبکر، عبدالصادق، کارا و عثمان‌
    داور: دلاور، کمکها: صفرى‌ و کريمي، داور چهارم: مظفري، ورزشگاه: آزادى‌
    تماشاگر: سه‌ هزار نفر
    نماى‌ کلى‌
    انتقام‌ ژاپن‌ را از ليبى‌ گرفتيم. براى‌ آنکه‌ کارنامه‌ برانکو بهتر از گذشته‌ شود، اين‌ بار تيم‌ هفتاد و پنجم‌ جهان‌ قربانى‌ شد! درست‌ است‌ که‌ بازى‌ نه‌ خوب‌ بود و نه‌ دل‌پسند، درست‌ است‌ که‌ ليبى‌ حريفى‌ دست‌ و پا بسته‌ بود و از خيلى‌ تيمهاى‌ آسيايى‌ ضعيف‌تر نشان‌ داد اما به‌ هر حال‌ تيم‌ملى‌ برد. خوب‌ هم‌ برد، سه‌ گل‌ تقديم‌ تيم‌ ليبى‌ کرديم؛ شايد قدرى‌ از انتقادها کم‌ شود، آيا مى‌شود؟
    دقايق‌ حساس
    دقيقه‌ 11: سانتر زيباى‌ ايمان‌ مبعلى‌ روى‌ خطايى‌ که‌ در جناح‌ چپ‌ زمين‌ رخ‌ داد، با ضربه‌ سر محمد علوى‌ گل‌ اول‌ بازى‌ را رقم‌ زد.
    دقيقه‌ 42: شوت‌ زيباى‌ جواد نکونام‌ از پشت‌ محوطه‌ جريمه‌ به‌ تور دروازه‌ ليبى‌ چسبيد تا ايران‌ دو گل‌ پيش‌ بيفتد.
    دقيقه‌ 75: سانتر زيباى‌ مجتبى‌ جبارى‌ روى‌ سر على‌ دايى‌ نشست‌ و کاپيتان‌ تيم‌ملى‌ صدو ششمين‌ گل‌ خود را به‌ ثمر رساند.
    دقيقه‌ 91: حرکت‌ آرش‌ برهانى‌ و تأثير بازيکن‌ ليبى‌ را داور پاس‌ به‌ عقب‌ تشخيص‌ داد و سوت‌ خود را به‌ علامت‌ يک‌ کاشته‌ دوضرب‌ به‌ صدا درآورد. ضربه‌ خطا را جواد نکونام‌ به‌ زيبايى‌ به‌ گوشه‌ دروازه‌ حريف‌ زد.
    اتفاقات‌ ويژه‌
    * تماشاگران‌ ايرانى‌ حاضر در ورزشگاه‌ آزادى‌ در دقايقى‌ از مسابقه‌ در اعتراض‌ به‌ اظهارات‌ مضحک‌ مسئولان‌ آمريکايى‌ فرياد «مرگ‌ بر آمريکا» سردادند.
    * در ابتداى‌ نيمه‌ دوم‌ در صحنه‌اى‌ سر يحيى‌ گل‌محمدى‌ به‌ سر يکى‌ از بازيکنان‌ ليبى‌ برخورد کرد. البته‌ مشکل‌ پيش‌ آمده‌ چندان‌ جدى‌ نبود.
    * يک‌ اتفاق‌ ويژه‌ و البته‌ نادر. على‌ دايى‌ در اين‌ بازى‌ تعويض‌ شد و جاى‌ خود را به‌ ادموند بزيک‌ داد.

موفق باشید
    فعلا

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    درخشش‌ يک‌ نيمه‌اى‌ مهدوى‌کيا صعود به‌ جام‌ يوفا ديوار لج‌بازى‌ "دال" ترک‌ برداشت‌
    تيم‌ فوتبال‌ هامبورگ‌ روز سه‌شنبه‌ با کسب‌ نتيجه‌ مساوى‌ مقابل‌ والنسيا در ورزشگاه‌ مستاياى‌ اسپانيا، جواز حضور در جام‌ يوفا را به‌ دست‌ آورد. اين‌ بازى‌ با حضور چهل‌ و چهار هزار تماشاگر برگزار شد. توماس‌ دال‌ در اين‌ بازى‌ با تقويت‌ خط‌ دفاعى‌ پاتريک‌ کلايورت‌ مهاجم‌ هلندى‌ را مهار کرد.
    مهدى‌ مهدوى‌کيا در ابتداى‌ دقيقه‌ 46 جايگزين‌ باينليش‌ شد و در اين‌ فرصت‌ يک‌ نيمه‌اى‌ بسيار خوش‌ درخشيد و طلسم‌ نيمکت‌نشينى‌هاى‌ خود را در رقابت‌هاى‌ اروپايى‌ شکست، توماس‌ دال‌ بسيار نرم‌تر از گذشته‌ شده‌ و ديوار لج‌بازى‌ او ترک‌ برداشت. مهدى‌ نشان‌ داد که‌ با درخشش‌ در تمرين‌ و تمرکز داشتن‌ و البته‌ استفاده‌ بردن‌ از فرصتهاى‌ کوتاه‌ مى‌توان‌ تمام‌ ناکامى‌ها را پشت‌ سر گذاشت، قابل‌ توجه‌ تمام‌ نيمکت‌نشين‌هاى‌ داخلی

موفق باشید
    فعلا

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مورينيو و پاسخ‌ دندان‌شکن‌ به‌ رانيه‌رى‌
    خوسه‌ مورينيو سرمربى‌ چلسى‌ در تازه‌ترين‌ اظهار نظر خود از خريدهاى‌ کلوديو رانيه‌رى‌ مربى‌ سابق‌ اين‌ تيم‌ به‌ شدت‌ انتقاد کرد.
    مورينيو پس‌ از اينکه‌ رانيه‌رى‌ از او به‌ خاطر جذب‌ فيليپس، دل‌ اورنو و اسين‌ در ازاى‌ مبلغ‌ 53/4 ميليون‌ پوند انتقاد کرد، گفت: آرى‌ ما براى‌ خريد سه‌ بازيکن‌ 53/4 ميليون‌ پول‌ داده‌ايم، اما آيا مهره‌هايى‌ که‌ رانيه‌رى‌ با 21 ميليون‌ پوند جذب‌ کرد هيچ‌ سودى‌ براى‌ استمفوردبريج‌ داشتند؟
    پارکر، کژمان، فورسل، تياگو و موتو مهره‌هايى‌ بودند که‌ رانيه‌رى‌ اقدام‌ به‌ جذب‌ آنها کرده‌ بود، ولى‌ آيا اين‌ مهره‌ها به‌ درد چلسى‌ خوردند؟
    ورون‌ در زمان‌ رانيه‌رى‌ هفته‌ اى‌ 100 هزار پوند در چلسى‌ حقوق‌ دريافت‌ مى‌کرد، اما حالا مهره‌اى‌ بهتر از او چون‌ اسين‌ فقطر 40 هزار پوند مى‌گيرد.
    در حال‌ حاضر ما در ازاى‌ انتقال‌ تياگو به‌ ليون‌ پول‌ زيادى‌ خواهيم‌ گرفت‌ در حالى‌ که‌ از بابت‌ انتقال‌ ورون‌ هيچ‌ سودى‌ عايد چلسى‌ نشد. پس‌ چگونه‌ رانيه‌رى‌ اعتقاد دارد که‌ من‌ با هزينه‌هاى‌ بالا باعث‌ ايجاد مشکلات‌ در چلسى‌ شده‌ام؟!

موفق باشید
    فعلا

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مارادونا پس‌ از 20 سال‌ اعتراف‌ کرد
    ديه‌ گو آرماندو مارادونا اسطوره‌ فوتبال‌ جهان‌ در برنامه‌ تلويزيونى‌ خود، اعتراف‌ کرد گلى‌ که‌ در جام‌جهانى‌ 1986 به‌ انگلستان‌ زده‌ را با دست‌ به‌ ثمر رسانده‌ است.
    مارادونا در برنامه‌ تلويزيونى‌ خود که‌ از تلويزيون‌ آرژانتين‌ پخش‌ مى‌شود، براى‌ نخستين‌ مرتبه‌ اعتراف‌ کرد که‌ گل‌ دوم‌ وى‌ به‌ تيم‌ ملى‌ انگلستان‌ در مرحله‌ يک‌ چهارم‌ نهايى‌ جام‌جهانى‌ 1986 مکزيک‌ را با دست‌ به‌ ثمر رسانده‌ است!
    اگرچه‌ تصاوير تلويزيونى‌ و عکس‌هاى‌ چاپ‌ شده‌ در مطبوعات‌ اين‌ موضوع‌ را کاملاً‌ مشخص‌ نموده‌ بود، اما نکته‌ جالب‌ اين‌ است‌ که‌ مارادونا تاکنون‌ به‌ اين‌ حرکت‌ اعتراف‌ نکرده‌ بود.
    آرژانتين‌ با پيروزى‌ 2 بر يک‌ برابر انگلستان‌ به‌ مرحله‌ نيمه‌ نهايى‌ جام‌ 86 رفت‌ و سرانجام‌ قهرمان‌ اين‌ جام‌ شد.

موفق باشید
    فعلا

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ميثاقيان: امسال‌ بهتر نتيجه‌ مى‌گيريم‌ توقع‌ از ابومسلم‌ بالارفته‌ است‌
    تمرينات‌ ابومسلم‌ به‌ صورت‌ مرتب‌ پيگيرى‌ مى‌شود. اين‌ تيم‌ قبل‌ از آغاز پنجمين‌ دوره‌ رقابتهاى‌ ليگ‌ برتر دو بازى‌ تدارکاتى‌ را در دستور کار خود قرار داده‌ است.
    در اين‌ ارتباط‌ اکبر ميثاقيان‌ گفت: شرايط‌ ما نسبت‌ به‌ گذشته‌ بهتر شده‌ و بازيکنان‌ هماهنگ‌تر هستند البته‌ اين‌ نکته‌ را هم‌ مى‌دانم‌ امسال‌ رقابتها سخت‌تر شده‌ و بايد با تدارک‌ بهترى‌ در اين‌ پيکارها حضور پيدا کنيم.
    ميثاقيان‌ گفت: در دوره‌ گذشته‌ همه‌ تلاش‌ ما با توجه‌ به‌ انتقادات‌ موجود اين‌ بود که‌ سقوط‌ نکنيم‌ براى‌ فصل‌ آينده‌ چنانچه‌ روند رو به‌ رشد خود را ادامه‌ بدهيم‌ نتايج‌ بسيار خوبى‌ را خواهيم‌ گرفت.
    اين‌ را هم‌ مى‌دانم‌ که‌ سطح‌ توقع‌ هواداران‌ از ما بالا رفته‌ است.
    ميثاقيان‌ در پايان‌ راجع‌ به‌ رضا جبارى‌ گفت: قطعاً‌ حضور بازيکنى‌ مثل‌ جبارى‌ در کنار ساير نفرات‌ مى‌تواند تأثير مثبت‌ زيادى‌ داشته‌ باشد.

موق باشید
    فعلا

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

باروش‌ به‌ ويلا پيوست!
    استون‌ ويلا با 6/5 ميليون‌ پوند (11/7 ميليون‌ دلار) ميلان‌ باروش‌ را از ليورپول‌ جدا کرد.
    مهاجم‌ بيست‌ و سه‌ ساله‌ جمهورى‌ چک‌ تلاش‌ مى‌کرد نخستين‌ فصل‌ حضورش‌ را در آنفيلد تجربه‌ کند اما، اکنون‌ بايد در کنار کوين‌ فيليپس‌ يا خوان‌ پابلو آنگل‌ بازى‌ کند. باروش‌ پس‌ از انجام‌ موفقيت‌آميز آزمايش‌هاى‌ پزشکي، بعد از ظهر سه‌شنبه‌ در ويلا پارک‌ قراردادى‌ چهار ساله‌ بست‌ و انتظار مى‌رود در ديدار شنبه‌ برابر بلکبرن‌ نخستين‌ گام‌هايش‌ را در تيم‌ جديد بردارد.
    باروش‌ که‌ در ديدار نهايى‌ ليگ‌ قهرمانان‌ اروپا برابر ميلان، هشتاد و پنج‌ دقيقه‌ براى‌ ليورپول‌ دويد، در يورو 2004 با پنج‌ گل، بهترين‌ گلزن‌ جام‌ شد. ديويد اولرى‌ سرمربى‌ ويلا پس‌ از فروش‌ داريوش‌ واسل‌ به‌ منچستر سيتى‌ براى‌ گرفتن‌ مهاجم‌ چک‌ مصمم‌ بود. ليون‌ هم‌ با مربيگرى‌ جرارد هوليه‌ سرمربى‌ پيشين‌ مردان‌ آنفيلد پيشنهادى‌ هشت‌ ميليون‌ پوندى‌ (14/4 ميليون‌ دلاري) پيش‌ روى‌ باروش‌ گذاشته‌ بود اما با وجود علاقه‌اش‌ به‌ شالکه‌ 04 تصميم‌ گرفت‌ در انگلستان‌ بماند. او در 2001 از بانيک‌ استراوا به‌ ليورپول‌ آمد.
    او پس‌ از آنگل‌ با 9/5، استن‌ کاليمور با هفت‌ و پال‌ مرسن‌ 6/75 ميليون‌ پوند، چهارمين‌ قرارداد گران‌ قيمت‌ استون‌ ويلا را امضا کرد.

موفق باشید
    فعلا

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

رودررو باPele... پله: هيچ‌وقت‌ نفهميدم‌ چرا به‌ من‌ مى‌گفتند "پله"
    مجله‌ پرهوادار 4-4-2 در آخرين‌ شماره‌ خود و به‌ عنوان‌ اصلى‌ترين‌ مطلب، مصاحبه‌اى‌ خواندنى‌ با پله، اسطوره‌ فوتبال‌ جهان‌ ترتيب‌ داده‌ است‌ که‌ از نظرشما مى‌گذرد. دانيل‌رويتر، خبرنگار قديمى‌ اين‌ مجله‌ چنين‌ افتخار بزرگى‌ نصيبش‌ شده‌ است‌ و در اين‌ گفتگوى‌ رودررو سوالهايى‌ از جام‌جهاني، دوچرخه‌ قديمي، رونالدينيو، رونالدو و... مطرح‌ مى‌کند.
    بزرگترين‌ بازيکن‌ تمام‌ دوران‌ در ابتداى‌ کار خاطره‌ نخستين‌ شماره‌ مجله‌ را زنده‌ کرده‌ و مى‌گويد: «جورج‌ چطور است؟» او را در يک‌ عکس‌ از مستى‌ ديدم. به‌ نظر مريض‌ و فرسوده‌ مى‌آمد. چيزى‌ شبيه‌ به‌ مارادونا! اين‌ خيلى‌ ناراحت‌کننده‌ است‌ که‌ دو ستاره‌ بزرگ‌ فوتبال‌ جهان‌ اينگونه‌ حقير شوند. دليل‌ چنين‌ حقارتى‌ نيز مشخص‌ است. آنها شراب‌ و داروهاى‌ مخدر استفاده‌ کرده‌اند و اين‌ غير قابل‌ انکار است.
    پله‌ در مقام‌ مقايسه‌ بسيار جوان‌ و شاداب‌ به‌ نظر مى‌رسد. متولد 23 اکتبر سال‌ 1940 به‌ نام‌ رسمى‌ ادسون‌ آرانتس‌ دوناس‌ سيمنتو، ملقب‌ به‌ پله‌ که‌ بسيار فعال‌ است‌ و با تمام‌ دل‌ مشغولى‌هاى‌ طبيعى‌ با چنين‌ کهولت‌ سنى‌ بسيار سرحال‌ به‌ نظر مى‌رسد. او اهل‌ شوخى‌ و خنده‌ است. سرشار از انرژى‌ که‌ در اکثر برنامه‌هاى‌ تبليغاتى‌ که‌ سود مالى‌ براى‌ برزيل‌ همراه‌ داشته‌ باشد حاضر مى‌شود او امروز اينجاست‌ و قرار است‌ با پوما يک‌ قرارداد جديد منعقد کند و کفش‌هاى‌ جديدش‌ از اين‌ به‌ بعد آرم‌ پوما داشته‌ باشد. مقامات‌ کمپانى‌ پوما نيز لطف‌ کردند و اجازه‌ دادند ما نيز در اين‌ فرصت‌ با وى‌ مصاحبه‌اى‌ ترتيب‌ بدهيم.
    آيا زمانى‌ را که‌ براى‌ اولين‌ بار فوتبال‌ بازى‌ کرده‌ايد به‌ ياد مى‌آوريد؟
    بله، مطمئن‌ هستم‌ و آن‌ را کاملاً‌ به‌ خاطر مى‌آورم. من‌ 6 سال‌ سن‌ داشتم‌ و روز تولدم‌ بود. پدرم‌ در آن‌ زمان‌ يک‌ فوتباليست‌ مطرح‌ بود و در جنوب‌ منطقه‌ بائورو در نزديکى‌ سائوپائولو فوتبال‌ حرفه‌اى‌ را به‌ نوعى‌ تجربه‌ مى‌کرد در آن‌ روزها داشتن‌ يک‌ توپ‌ فوتبال‌ کار بسيار سختى‌ بود چرا که‌ قيمت‌ آن‌ بسيار زياد به‌ نظر مى‌رسيد اما در روز تولد من‌ يکى‌ ازدوستان‌ پدرم‌ که‌ اوهم‌ يک‌ فوتباليست‌ بود به‌ نام‌Sosa ، به‌ من‌ يک‌ توپ‌ فوتبال‌ واقعى‌ و استاندارد هديه‌ داد واين‌ اولين‌ بارى‌ بود که‌ من‌ توپ‌ واقعى‌ فوتبال‌ را از نزديک‌ مى‌ديدم. شوک‌ عجيبى‌ به‌ من‌ وارد شده‌ بود و چنين‌ افتخارى‌ را باور نمى‌کردم.
    اما زمانه‌ فرق‌ کرده‌ است‌ و امروز چيزى‌ که‌ زياد و بى‌ارزش‌ است‌ توپ‌ فوتبال‌ محسوب‌ مى‌شود. توپهاى‌ پلاستيکي، توپهاى‌ استاندارد و هر نوعى‌ از توپ‌ به‌ وفور يافت‌ مى‌شود و هر کسى‌ مى‌تواند يک‌ توپ‌ واقعى‌ داشته‌ باشد. خيلى‌ خوب‌ به‌ خاطر مى‌آورم‌ که‌ در سن‌ 12 يا 13 سالگى‌ براى‌ تمرين‌ فشرده‌ آماده‌ مى‌شدم‌ و ساعت‌ها تمرين‌ مى‌کردم. يادم‌ هست‌ که‌ وقتى‌ توپ‌ را به‌ اوت‌ شوت‌ مى‌کرديم‌ از ترس‌ اينکه‌ مردم‌ پس‌ ندهند يا توپ‌ جمع‌کن‌ها با توپ‌ فرار نکنند خودمان‌ به‌ دنبال‌ آن‌ توپ‌ مى‌دويديم‌ تا پس‌ بگيريم. شرايط‌ بسيار سخت‌ و غيرقابل‌ توصيفى‌ بود.
    ادسون‌ آرانتس‌ دوناس‌ سيمنتو اسم‌ اصلى‌ شما است‌ و با لقب‌ پله‌ معروف‌ شده‌ايد!
    نه، نه‌ اين‌ تازه‌ اسم‌ کوتاه‌ شده‌ من‌ است‌ و اگر قرار باشد کل‌ اسم‌ خود را بنويسم‌ يک‌ روز طول‌ مى‌کشد. وقتى‌ در سائوپائولو و در مدرسه‌ درس‌ مى‌خواندم‌ به‌ من‌ مى‌گفتند (پله) و البته‌ واقعاً‌ هيچ‌ وقت‌ نفهميدم‌ چرا؟!
    بچه‌هاى‌ مدرسه‌ مرا با اين‌ نام‌ صدا مى‌زدند و من‌ از دستشان‌ عصبانى‌ مى‌شدم‌ و با خشم‌ دنبال‌ آنها مى‌دويدم. باور کنيد بالاخره‌ هم‌ نفهميدم‌ که‌ چرا به‌ من‌ مى‌گفتند پله!
    من‌ به‌ آنها مى‌گفتم‌ که‌ اسم‌ من‌ ادسون‌ است‌ و پدرم‌ اين‌ نام‌ را براى‌ من‌ انتخاب‌ کرده‌ است‌ چرا که‌ علاقه‌ زيادى‌ به‌ توماس‌ اديسون‌ داشته‌ است.
    بچه‌ها هم‌ به‌ حساسيت‌ من‌ مى‌خنديدند و بيشتر مرا با نام‌ پله‌ صدا مى‌کردند تا من‌ هم‌ بيشتر عصبانى‌ شوم. اما امروز متوجه‌ شده‌ام‌ که‌ اين‌ لقب‌ براى‌ من‌ خيلى‌ خوب‌ بوده‌ است‌ و باعث‌ شده‌ که‌ خيلى‌ها مرا بسيار ساده‌ و راحت‌ صدا بزنند. يک‌ اسم‌ 4 حرفى‌ زيبا که‌ براى‌ من‌ بسيار ارزشمند است‌ و گمان‌ مى‌کنم‌ اين‌ نام‌ را خداوند براى‌ من‌ انتخاب‌ کرده‌ است‌ نه‌ کودکان‌ دوران‌ کودکى‌ من!
    چه‌ وقتى‌ احساس‌ کردى‌ که‌ در جهان‌ فوتبال‌ از همه‌ بهتر هستي؟
    بايد بگويم‌ که‌ در حقيقت‌ هرگز چنين‌ احساسى‌ نداشته‌ام. من‌ هرگز چنين‌ لحظه‌اى‌ را در زندگى‌ خود احساس‌ نکرده‌ام‌ چرا که‌ واقعاً‌ هرگز اينگونه‌ نبوده‌ام. پدر من‌ يک‌ فوتباليست‌ بود و در سائوپائولو مى‌درخشيد و هر کسى‌ او را به‌ خوبى‌ مى‌شناخت. در ابتدا همه‌ به‌ من‌ مى‌گفتند: «پسر ديندينيو!» وقتى‌ به‌ سن‌ 12، 13 و يا 14 سالگى‌ رسيدم‌ نيز مردم‌ باز هم‌ مى‌گفتند: «نگاه‌ کنيد، پسر ديندينيو است، او چه‌ بازيکن‌ خوبى‌ است!» و هرگز نمى‌گفتند «پله‌ بازيکن‌ خوبى‌ است». در سن‌ 16 سالگى‌ ديگر پسر ديندينيو نبودم‌ بلکه‌ پدرم‌ مرا مثل‌ دوست‌ صميمى‌ خود مى‌دانست‌ و به‌ من‌ لقب‌ والدمر ده‌ بريتو مى‌داد. او مرا به‌ تمرينهاى‌ سانتوس‌ مى‌برد و پس‌ از مدتى‌ به‌ من‌ گفت: خيلى‌ خب‌ حالا به‌ حدى‌ رسيده‌اى‌ که‌ تو را به‌ سانتوسى‌ها بفروشم. در آن‌ لحظه‌ بود که‌ احساس‌ کردم‌ تا حدودى‌ با فوتبال‌ حرفه‌اى‌ ارتباط‌ پيدا کرده‌ام. من‌ پس‌ از آن‌ وارد زندگى‌ جديدى‌ شدم‌ وپس‌ از يک‌ بازى‌ در لباس‌ سانتوس‌ به‌ تيم‌ملى‌ دعوت‌ شدم. در مقابل‌ آرژانتين‌ و در زمين‌ ماراکانا اولين‌ بازى‌ ملى‌ خود را تجربه‌ کردم‌ و يک‌ گل‌ هم‌ به‌ ثمر رساندم. در سن‌ 17 سالگى‌ به‌ جام‌ جهانى‌ رفتم‌ و اين‌ يک‌ افتخار بسيار بزرگ‌ محسوب‌ مى‌شد اما در تمام‌ اين‌ سالها حتى‌ يک‌ بار هم‌ نگفتم‌ که‌ خوب‌ هستم‌ و يا اينکه‌ بهترين‌ هستم! من‌ هرگز خود را با ساير بازيکنان‌ مقايسه‌ نکرده‌ام. پدرم‌ هميشه‌ به‌ من‌ مى‌گفت: خدا خيلى‌ تو را دوست‌ دارد و هميشه‌ نسبت‌ به‌ تو اظهار لطف‌ مى‌کند. خداوند در تو دريايى‌ از استعداد فوتبال‌ نهاده‌ است‌ و تو لازم‌ نيست‌ که‌ چندان‌ به‌ خودت‌ زحمت‌ بدهى‌ چرا که‌ خدا با تو است. کسى‌ نمى‌تواند جلوى‌ پيشرفت‌ تو را بگيرد. مطمئن‌ باش!
    آيا جام‌جهانى‌ سال‌ 1958، نخستين‌ تجربه‌ جهانى‌ خود را به‌ خاطر مى‌آوري؟
    بله، خيلى‌ خوب‌ به‌ خاطر مى‌آورم. در آن‌ سالها بسيار جوان‌ بودم‌ و با 17 سال‌ سن‌ جوانترين‌ ستاره‌ برزيل‌ محسوب‌ مى‌شدم. جام‌جهانى‌ بسيار خوب‌ و ايده‌آلى‌ را تجربه‌ کرديم‌ و هرگز آن‌ سال‌ پرشکوه‌ را فراموش‌ نخواهم‌ کرد. وقتى‌ برزيل‌ قهرمان‌ شد در پوست‌ خود نمى‌گنجيدم. فکرش‌ را بکنيد! در اولين‌ حضور در جام‌جهانى‌ آن‌ هم‌ در سن‌ 17 سالگي، قهرمان‌ جهان‌ شويم. آن‌ شب‌ راديو برزيل‌ با من‌ مصاحبه‌ کرد و من‌ در تمام‌ طول‌ مصاحبه‌ گريه‌ کردم‌ و حتى‌ يک‌ کلام‌ هم‌ نتوانستم‌ حرف‌ بزنم. بعدها فهميدم‌ صداى‌ گريه‌ من‌ همزمان‌ با گريه‌ خوشحالى‌ مردم‌ پخش‌ شده‌ است.
    خيلى‌ دوست‌ داشتم‌ با پدرم‌ تلفنى‌ حرف‌ بزنم‌ اما تا صبح‌ حتى‌ يک‌ تلفن‌ هم‌ پيدا نکردم‌ و در تمام‌ شهر جشن‌ وشادى‌ بود. نمى‌دانستم‌ پدرم‌ گل‌ مرا ديده‌ است‌ يا خير اما امروز وقتى‌ در جام‌جهانى‌ گل‌ مى‌زنى‌ مطمئن‌ هستى‌ که‌ به‌ احتمال‌ فراوان‌ موجودات‌ فضايى‌ نيز گل‌ تو را ديده‌اند!
    خيلى‌ها عقيده‌ دارند که‌ تو تنها ستاره‌ کم‌ سن‌ و سال‌ برزيل‌ نيستى‌ و اين‌ رکورد از آن‌ يک‌ ستاره‌ ديگر است! او هم‌ مثل‌ تو با دوچرخه‌ سر تمرين‌ مى‌آمده!
    بله، دقيقاً‌ همينطور است. قبل‌ از من‌ يک‌ ستاره‌ برزيلى‌ به‌ نام‌ ليونيداس‌ نيز در تيم‌ملى‌ برزيل‌ بازى‌ مى‌کرده‌ او مهاجم‌ بود و بسيار کم‌ سن‌ و سال‌ که‌ البته‌ زياد با هم‌ ارتباط‌ نداشتيم. او هم‌ مثل‌ من‌ با دوچرخه‌ در کمپ‌ تيم‌ملى‌ حاضر مى‌شد و از اين‌ لحاظ‌ هميشه‌ سوژه‌ خبرنگاران‌ محسوب‌ مى‌شد.
    بهترين‌ خاطره‌ شما از دوران‌ فوتبال‌ حرفه‌اى‌ خود کدام‌ است؟
    من‌ خاطرات‌ تلخ‌ و شيرين‌ زيادى‌ در دنياى‌ فوتبال‌ حرفه‌اى‌ دارم، مى‌داني، خيلى‌ سخت‌ است‌ که‌ يکى‌ از آنها را انتخاب‌ کنم. (پس‌ از مدت‌ طولاني) يکى‌ از تلخ‌ترين‌ خاطرات‌ من‌ مصدوميت‌ مقابل‌ پرتغال‌ در سال‌ 1966 بود.
    ما در سالهاى‌ 1958، 1962 قهرمان‌ جام‌جهانى‌ شده‌ بوديم‌ و تيم‌ بسيار خوبى‌ را روانه‌ جام‌جهانى‌ 1966 کرده‌ بوديم. همه‌ بازيکنان‌ مطمئن‌ بودند که‌ باز هم‌ قهرمان‌ خواهيم‌ شد اما من‌ به‌ شدت‌ مصدوم‌ شدم‌ و روحيه‌ اغلب‌ بازيکنان‌ در هم‌ ريخت‌ و ما جام‌جهانى‌ را از دست‌ داديم. در آن‌ شرايط‌ احساس‌ مى‌کردم‌ که‌ دنيا روى‌ سرم‌ خراب‌ شده‌ است‌ و ديگر لازم‌ نيست‌ فوتبال‌ بازى‌ کنم‌ و شايد همان‌ 3 جام‌جهانى‌ کافى‌ است‌ اما 2 سال‌ بعد، باز هم‌ دست‌ به‌ کار شدم‌ واميدوارى‌ باز هم‌ به‌ زندگى‌ من‌ بازگشت‌ و براى‌ سانتوس‌ بازيهاى‌ خيلى‌ خوبى‌ انجام‌ دادم.
    در جام‌جهانى‌ 1970 هم‌ ظاهر شدم‌ و آن‌ سال‌ يکى‌ ازبهترين‌ جام‌هاى‌ جهانى‌ بود که‌ ديده‌ بودم. پس‌ از آن‌ از دنياى‌ فوتبال‌ حرفه‌اى‌ خداحافظى‌ کردم.
    تو هرگز به‌ اروپا روى‌ خوش‌ نشان‌ ندادي، چرا؟
    من‌ پيشنهادات‌ بسيار زيادى‌ از تيمهاى‌ اروپايى‌ داشتم‌ ولى‌ مشکلى‌ در سانتوس‌ براى‌ من‌ وجود نداشت‌ و دليلى‌ نمى‌ديدم‌ که‌ راهى‌ اروپا بشوم. تفاوتهاى‌ زيادى‌ بين‌ بازى‌ در اروپا و برزيل‌ وجود داشت‌ و من‌ از جو فوتبال‌ در اروپا خوشم‌ نمى‌آمد.
    من‌ از رئال‌ مادريد، نيز پيشنهاد رسمى‌ دريافت‌ کرده‌ بودم‌ که‌ هنوز تمام‌ آن‌ها را نگه‌ داشته‌ام. يوونتوس‌ نيز به‌ من‌ پيشنهاد داد وحتى‌ آنيلى‌ با تماس‌ تلفنى‌ از من‌ خواست‌ هر طور شده‌ عضو يوونتوس‌ بشوم‌ اما من‌ فقط‌ از او عذرخواهى‌ کردم‌ و در برزيل‌ ماندم‌ چون‌ برزيل‌ تنها خانه‌ امنى‌ بود که‌ سراغ‌ داشتم. آنيلى‌ حتى‌ قول‌ واگذارى‌ بخشى‌ از سهام‌ فيات‌ را نيز به‌ من‌ داد اما من‌ قبول‌ نکردم‌ و نمى‌خواستم‌ به‌ خاطر پول، فوتبال‌ ناب‌ را کنار بگذارم.
    در زمان‌ من‌ خيلى‌ از هموطنانم‌ به‌ اروپا رفتند و امروز ثروت‌ فراوانى‌ دارند اما براى‌ من‌ اين‌ چيزها مهم‌ نبود. به‌ عنوان‌ مثال‌ آلتامينى‌ از پالميراس‌ راهى‌ ميلان‌ شد و بوتليو نيز به‌ فيورنتينا پيوست‌ و... به‌ هر حال‌ هرگز آنها را سرزنش‌ نمى‌کنم‌ و هر کسى‌ مسئول‌ زندگى‌ خودش‌ است‌ و من‌ از اينکه‌ چنين‌ مسيرى‌ را طى‌ کرده‌ام‌ پشيمان‌ نيستم.

موفق باشید
    فعلا

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    استقلال‌ اهواز: فقط‌ در آبادان‌ به‌ ميدان‌ مى‌رويم‌ گودرزي: تختى‌ آبادان‌ پذيراى‌ هر دو تيم‌ اهوازى‌ است‌
    در پى‌ آغاز بازسازى‌ و بهينه‌سازى‌ ورزشگاه‌ تختى‌ اهواز براى‌ برگزارى‌ ديدارهاى‌ نماينده‌ اين‌ استان‌ در رقابت‌هاى‌ فوتبال‌ قهرمانى‌ باشگاههاى‌ آسيا، چمن‌ اين‌ ورزشگاه‌ براى‌ بهسازى‌ برداشته‌ شد. لازم‌ به‌ ذکر است‌ که‌ زمين‌ چمن‌ ورزشگاه‌ تختى‌ اهواز به‌ علت‌ پايين‌ بودن‌ از سطح‌ زمين‌هاى‌ اطراف‌ و نيز از بين‌ رفتن‌ زهکش‌هاى‌ آن‌ هنگام‌ بارندگى‌هاى‌ شديد و طغيان‌ رودخانه‌ کارون‌ باتلاقى‌ مى‌شود و غير قابل‌ استفاده‌ است، به‌ طورى‌ که‌ آب‌ از طريق‌ مجراهاى‌ زيرزمين‌ وارد آن‌ مى‌شد و آب‌ سطح‌ تمام‌ زمين‌ چمن‌ را مى‌پوشاند.
    ايجاد رختکن‌ جديد، جايگاه‌ مهمانان‌ خارجي، برقرارى‌ امکانات‌ لازم‌ براى‌ مخابره‌ خبر و نيز بازسازى‌ زهکشها از جمله‌ مواردى‌ است‌ که‌ در امر بهسازى‌ و بازسازى‌ ورزشگاه‌ تختى‌ اهواز پيش‌بينى‌ شده‌ است. به‌ دنبال‌ تخريب‌ و آماده‌سازى‌ اين‌ زمين، تربيت‌ بدنى‌ خوزستان‌ پيشنهاد داده‌ است‌ تا بازى‌هاى‌ تيم‌ فولاد و استقلال‌ اهواز در زمين‌ تختى‌ آبادان‌ برگزار شود. اما کرامت‌ا... برهمن، سرپرست‌ استقلال‌ اهواز مى‌گويد: ما غير از ورزشگاه‌ آبادان‌ در جاى‌ ديگرى‌ بازى‌ نمى‌کنيم. اين‌ خواست‌ نهايى‌ اعضاى‌ تيم‌ فوتبال‌ استقلال‌ اهواز است‌ که‌ در جلسات‌ خود نسبت‌ به‌ آن‌ اتفاق‌ نظر دارند و از آنجا که‌ ما ميزبان‌ هستيم‌ تعيين‌ زمين‌ بازى‌ با تيم‌ ماست.
    ناصر گودرزي، مديرعامل‌ باشگاه‌ صنعت‌ نفت‌ آبادان‌ درباره‌ احتمال‌ برگزارى‌ بازى‌هاى‌ خانگى‌ فولاد و استقلال‌ اهواز در ورزشگاه‌ تختى‌ آبادان‌ اظهار داشت: تاکنون‌ از طرف‌ هيأت‌ فوتبال‌ خوزستان‌ يا باشگاه‌ فولاد با ما صحبتى‌ نشده‌ است‌ ولى‌ باشگاه‌ استقلال‌ اهواز با ما تماسهايى‌ گرفته‌ است‌ و اين‌ موضوع‌ را پذيرفته‌ايم. ما آماده‌ايم‌ تا در ورزشگاه‌ خود پذيراى‌ هر دو تيم‌ اهوازى‌ باشيم.

موفق باشید
    فعلا

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

هفته‌ نوزدهم‌ ليگ‌ برتر فوتسال
    ‌ عجب‌ ديدارى‌ است‌ بازى‌ ارم‌کيش- تام!
    هفته‌ نوزدهم‌ رقابت‌هاى‌ ليگ‌ برتر فوتسال‌ شاهد يکى‌ از جذابترين‌ و حساس‌ترين‌ ديدارها خواهد بود.
    تام‌ ايران‌خودرو که‌ مدتهاست‌ با هدايت‌ مصطفى‌ قنبرپور به‌ صدر جدول‌ تکيه‌ زده‌ بايد با تيم‌ سوم‌ جدول‌ يعنى‌ ارم‌کيش‌ قم‌ ديدارى‌ سخت‌ را برگزار کند. ارم‌کيش‌ که‌ همچون‌ فصل‌ قبل‌ يکى‌ از مدعيان‌ قهرمانى‌ است‌ هم‌اکنون‌ با 31 امتياز در جاى‌ سوم‌ قراردارد و در فاصله‌ 5 امتيازى‌ تام‌ است‌ که‌ پيروزى‌ احتمالى‌ در ديدار فردا موقعيت‌ اين‌ تيم‌ در رسيدن‌ به‌ صدر جدول‌ را بهتر مى‌کند. تام‌ هم‌ دوست‌ ندارد يکه‌تازى‌ خود در صدر جدول‌ را از دست‌ بدهد. همين‌ انگيزه‌ها رويارويى‌ اين‌ دو تيم‌ را مهم‌ و حساس‌ مى‌کند.
    در ساير ديدارها، پست‌ اصفهان‌ نزديک‌ترين‌ تعقيب‌ کننده‌ تام، ميزبان‌ سلطان‌ تساوى‌ها يعنى‌ سازمان‌ بازرگانى‌ تبريز است. تبريزى‌ها اگر در ادامه‌ روند خود پست‌ را هم‌ با تساوى‌ متوقف‌ کنند، بيشترين‌ کمک‌ را به‌ تيم‌هاى‌ بالانشين‌ کرده‌اند.
    شن‌سا ساوه‌ ديدار راحتى‌ مقابل‌ صدراشيراز ندارد. صدرا که‌ رفته‌ رفته‌ روند صعودى‌ را در پيش‌ گرفته، در پى‌ توقف‌ قهرمان‌ فصل‌ قبل‌ است‌ تا همچنان‌ به‌ صعود خود در جدول‌ ادامه‌ دهد. از طرفى‌ شن‌سا که‌ با برزيلى‌هايش‌ به‌ قهرمانى‌ آسيا هم‌ فکر مى‌کند با پيروزى‌ در اين‌ ديدار مى‌تواند يک‌ قدم‌ به‌ قهرمانى‌ نزديک‌ شود.
    پگاه‌ گيلان‌ مهمان‌ چينى‌ همگام‌ است. پگاه‌ هفته‌ قبل‌ يک‌ پيروزى‌ پرگل‌ مقابل‌ استقلال‌ رقم‌ زد. چينى‌ همگام‌ هم‌ با پشت‌ سر گذاشتن‌ ناکامى‌هايش، سرانجام‌ طعم‌ پيروزى‌ را چشيد تا اين‌ عوامل‌ ديدار فرداى‌ اين‌ دو تيم‌ را مهيج‌ و زيبا کند.
    نبرد مهم‌ ديگر، بازى‌ راه‌آهن‌ با دانشگاه‌ آزاد است‌ دو تيمى‌ که‌ تنها يک‌ امتياز و يک‌ رده‌ با هم‌ اختلاف‌ دارند و پيروزى‌ براى‌ هر کدام‌ از اين‌ دو باعث‌ تعويض‌ مکان‌ آنها با هم‌ مى‌شود.
    استقلال‌ در تهران‌ پذيراى‌ راه‌ سارى‌ است‌ و پرسپوليس‌ بايد در قرچک‌ به‌ مصاف‌ شهيد منصورى‌ برود.
    برنامه‌ ديدارها
    * ارم‌ کيش‌ قم‌ - تام‌ ايران‌ خودرو (شهيد حيدريان‌ قم)
    * شهيد منصورى‌ قرچک‌ - پرسپوليس‌ تهران‌ (هفت‌ تير قرچک)
    * شن‌سا ساوه‌ - صدراشيراز (فجرساوه)
    * پست‌ اصفهان‌ - سازمان‌ بازرگانى‌ تبريز (پيروزى‌ اصفهان)
    * چينى‌ همگام‌ شهرکرد‌ - پگاه‌ گيلان‌ (تختى‌ شهرکرد)
    * راه‌آهن‌ تهران‌ - دانشگاه‌ آزاد (طالقانى‌ تهران)
    * استقلال‌ تهران‌ - راه‌سارى‌ (انبارهاى‌ عمومي)
    تمامى‌ ديدارها ساعت‌ 30/18 برگزار مى‌شود.

موفق باشید
    فعلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •