دوستان مودم انلاک شده ca60 ایرانسل خوبه بخرم!؟کسی راضی بوده ازش!؟
دوستان مودم انلاک شده ca60 ایرانسل خوبه بخرم!؟کسی راضی بوده ازش!؟
اصلا پیشنهاد نمیشه چه انلاک و چه بی انلاک گول تبلیغات رو هم نخوردید . یه مودم معمولی 4g هست و خبری از پلاس نیست .
به نظر من بهترین مودم همراه است من به شخصه تستی هایی که کردم از مدل fdm60 خیلی سرتره در کل 4.5G واقعی و صد در صد پلاس است.
Last edited by nokia200; 08-05-2019 at 04:20.
به نظر منم سرویس دهی ca60 از مودم fd-m60 بهتره ولی ca60 سریع خراب میشه ولی fd-m60 به این راحتیا مشکل براش پیش نمیاد
آنلاک شده تو ورژن نهایی اصلا صحبت خراب نداریم اینو حمید آقا هم گفته دلیل خراب شدنش به دلیل ضعف تو ارائه نرم افزار توسط ایرانسل بود الان بعد انلاک ورژن اصلی روشون میریزن خدای مودم میشه.
Last edited by nokia200; 08-05-2019 at 09:52.
با همون ورژن اخری و اصلی کارخانه سازنده هم مشکل پیش بیاد میاد چون ربطی به فریمور نداره بلکه ایسی ناد فلش مودم مورد داره و نامرغوب هست . با همون ورژن اخری و اورجینال هم هیچ وقت سرعت تجمیع این مودم از 7 مگ بالا نمیره درحالی که fd-m60 در تجمیع تا 15 مگ راحت در شرایط برابر میتونه سرعت دریافت کنه چندین بار توضیح دادم و تست هم زدم داخل فروم گذاشتم . اصلا با شبکه تجمیع یا همون 4.5 ایران سازگار نیست فقط علامت ظاهر میشه و دیگه هیچ . داغ کردن زیاد موقع دانلود حداکثر 80 درجه مودم گرم و خطر ناک میشهو باتری بد جایی روی چیپ ها جا گذاشته شده. باتری ضعیف و کم پیدا در بازار و قیمت باتری اصل نو 250000 هزار تومان . اوراقی 135 و به درد نمیخوره . زمان شارژ بالا . خاموش نشدن صفحه نمایش در شارژ . پهنای باند کم . در مقایسه با یک مودم 5577s-932 یا 5577cs-321 دقیقا برابر و یه یک اندازه سرعت داره و انتن دهی هم در یک اندازه هست ولی پهنای باند کمتری نسبت به این دو مودم داره . به نظر من که دو سال با این مودم ور رفتم اخرش هم دادم اقا حمید انلاک کرد و ورژن اخری و اورجینال رو زد . اصلا این مودم حرفی در برابر مودم fd-m60 نداره . و به هیچ وجه ممکن سرعت اون رو نمیتونه بده . تست باید در شرایط یکسان باشه نه اینکه فلانی فلان جا اینقدر با این مودم گرفته خود اقا حمید هم بپرسید نظرشون نظر من هست و خود ایشون هم بیشتر از 2 مگ نتونستن با این مودم دریافت کنن و یه چیز جالب تر که با اقا حمید هم در این مورد صحبت میکردیم به جای اینکه علامت + میاد و مودم شتاب و سرعت بگیره همون جا درجا میزنه و برا هر دومون ثابت شده است . باز هم نظر اخر نظر خریدار هست و میخواد بخره من اصلا پیشنهاد نمیکنم . هواوی یک چیز دیگه است .
وقتی یک کاربر میاد و یه تست 12 مگ از این مودم با فیلم میزاره و همون شخصی هست که قرار بود انلاک این مودم رو عمومی کنه که نکرد و کاملا تو تستش معلومله کاسه ای زیر نیم کاسه است و اقا حمید هم فیلم رو مشاهده کردن و نظر منو دادن . شما چرا باور میکنید ؟ برای من سواله ؟ ایشون تعداد دارن و میخوان بفروشن و باید تبلیغ کنن شما چرا ؟
شما یک fd-m60 یا همون نسخه اورجینال و جهانی این مودم e5785 رو بخر خودت باهاش کار کن میبینی چی هست تو بازار ایران الان بعد مودم های netgear در رده cat6 این مودم بهترین مودم هست . شما بخر خوشت نیومد من همین جا ازت میخرم با همون قیمت خریداری شده . قول شرف بهت میدم منم همه داخل فروم میشناسن .
شما کل مطلب رو یا نخوندی یا اشتباه خوندی مشکل مشکل ای سی ناد فلش نامرغوب هست نه مشکل فریمور . خود اقا حمید هم وقتی badblock رو این مودم می افته درست میکنه البته اگه بشه رو همون فریمور ایرانسل نه فقط با عوض کردن فریمور .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)