مانیتور روی سیستم دیگه ای تست شده ؟
مانیتور روی سیستم دیگه ای تست شده ؟
بـلــــــــــــــــــــــ ـه
منم همین مشکل رو پیدا کردم کسی راه حلش رو میدونه؟
چند روزه که روی مانیتورمن هم یک خط عمودی سراسری آبی پدیدار شده که البته گاهی اوقات هم ناپدید میشه برای چند لحظه و دوباره ظاهر میشه
این خط در فاصله حدود 10 سانتی از لبه سمت راست نمایشگر بوجود اومده و فقط با زمینه سفید مشخص نیست. غیر از رنگ سفید روی هر رنگ دیگری معلومه!
این رو هم عرض کنم که چک کردم ؛ اشکال از کارت گرافیک نیست چرا که هنگامی که کابل مانیتور رو جدا می کنم و مانیتور پیام no signal رو نشون میده باز هم این خط آبی دیده میشه!
مانیتورم LCD LG flatron W1954S هستش
خب این از مشکل من. حالا نیازمند راهنمایی شما هستم. به نظر دوستان اشکال چیه و راه حلی داره آیا؟
ممنون
سلام بر اساتید و کاربران.آقا ما یه مانیتور خراب خریدیم سامسونگ 19 اینچ(ال سی دی) واید.خرابه.از اون بابا که خریدیم گفت یه دفه تصویر رفت.دیگه هم نیومده.الانم فقط روشن میشه و تصویر نمیده.برده تعمیر گفتن که 40 تا 50 تومن خرجش میشه!خواستم بدونم مشکل ممکنه از کدوم قسمت یا برد ها یا .. هر چیز دیگش باشه؟!میدونم سوال کلی پرسیدم ولی خواستم علت روشن شدن مانیتور و تصویر ندادنش رو بدونم.پیشاپیش لطف میکنند کسانی که پاسخ منو میدن خعلی ازشون ممنونم.مانیتور چندین بار تست شده و کامل اطمینان دارم که مشکل از مانیتوره.
سلام ، محض مفید بودن بحثـــــ
من مانیتور رو توسط یکی از دوستان به تعمیرکار مربوطه دادم ، ایشونم با تعویض یک قطعه ( هر چی اصرار کردم نگفت) مشکل رو حل کردند
و مانیتور شد مثل روز اول
هزینه این تعمیر 25000 تومان
با سلام.من یه مانیتور 2342p LG دارم.مشکل عجیبی که من دارم اینه که وقتی دارم فیلم ناه میکنم حالا با هر پلیری بعد از چند دقیقه صفحه مانیتور خاموش میشه و مجبورم مانیتور رو کلا خاموش و روشن کنم تا صفحه برگرده و دوباره این اتفاق بعد از چند دقیقه میوفته!!!!حسابی کلافم کرده دوستان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
سلام اساتید محترم
اسایتد من راهنمایی درباره سوکت ابی میخواستم
مانیتورم رنگ عوض شده ار سوکت ابی مانیتور من تست کردم و سوکتی یدکی خریدم حالا میخوام سوکت جدید سیم کشی کنم چون کابل کامل نمیشه عوض کردن کابل داخل مانیتور جا سازی شده
من نقشه سیم کسی سوکت کابل مانیتور میخواستم
ممنون
اون کابل رو میتونید راحت باز کنید داخل برد سوکتشو بکنید اگه crt دارید یک دونش به برد rgb وصل شده یک دونش به برد اصلی
یک علتش کابل است اگه در no signal رنگ ها درسته یعنی مانیتور سالمه یا کابل مشکل داره یا گرافیک سیستم
دوست عزیزم بابت هم راهنمایی شما ممنون واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم
دوست عزیزم مطمنا از کابل و از سر ابی رنک کابل همون دیتا که به کارت گرافیگ میخوره یکی از پایه هاش کامل شکست با مانیتور دیگه تمیز و نشون میده مانتیور خودم سالم بون کابل تست کردم رنگها درست و
سوکت ابی رو یدکی شو خریدم فقط نقشه میخوام تا سیم کشی کنم خودم تعمیرات موبایل دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)