روی نوکیا قبلا تست کرده بودم... هیچ راهی نداره متاسفانه
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
روی نوکیا قبلا تست کرده بودم... هیچ راهی نداره متاسفانه
نسخهی ۳.۱۱ تلگرام منتشر شد
خلاصهی تغییرات این نسخه:
- بخش Trending stickers: در این بخش شما میتوانید استیکرهای جذاب را دیده و آنها را به استیکرهای خود اضافه کنید.
- بخش استیکرهای آرشیو شده: استیکرهای بدون استفاده به صورت اتوماتیک آرشیو میشوند، زمانی که از حد ۲۰۰ تا گذشته باشید.
- پیشنمایش گروهها: قبل از پیوستن به گروههای جدید توسط لینک، میتوانید اعضای فعلی آن گروه را ببینید.
- فضای شخصی: پیامها، رسانه و دیگر موارد را در چتی با خودتان ذخیره کنید. این بخش از دستگاههای دیگرتان نیز قابل دسترسی است.
- رابط کاربری جدید دوربین (اندروید ۴.۱ به بالا)
- پیشنمایش محتوای ربات قبل از ارسال (اندروید ۴.۱ به بالا)
- دانلود فایلها و رسانههای حجیم با ۲ تا ۴ برابر سرعت بیشتر
سلام
میخوام بدونم که آیا میشه بدون سیسم کارت روی دیوایس های اندروید تلگرام نصب کرد و کانتکت اضافه کرد ؟!
اگه منظورتون اینه که اصلا سیمکارتی نداشته باشین که نه.
ولی اگر سیمکارتتون روی یه دیوایس دیگه باشه بله. کد فعال سازی به اون دستگاه میره و شما میتونید اکانت رو روی هر دستگاه دیگه ای فعال کنید و مخاطب اضافه کنید و ...
اینکه حتما باید یه شماره ای داشته باشید که براش کد بیاد. و اگر نه که دستگاهتون لازم نداره که حتما توش سیمکارت باشه. در ضمن بعد اینکه ساختید اکانتتونو می تونید برای دیوایس های دیگرتون بگید کد رو از ظریق اینترنت بفرسته به تلگرامتون.
سلام
تو نسخه ی دسکتاپ تلگرام وقتی روی لینکی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و اون لینک تو مرورگرم باز نمیشه و مجبورم کلیک راست کنم و از گزینه کپی و سپس پیست در قسمت آدرس بار مرورگر استفاده کنم.
چجوری میشه که با کلیک روی لینک توی مرورگرم باز بشه. تو قسمتات تنظیمات با چنین گزینه ای روبه رو نشدم یا حداقل من ندیدم.
سلام
این مربوط به تلگرام نمیشه
این مربوط به مرورگراتون میشه
باید اول ببنید مرورگری رو به عنوان مرورگر دیفالت انتخاب کردید یا نه؟
مثلا من یه بار کروم رو به عنوان مرورگر پیشفرض سیستم انتخاب کرده بودم بعدش همش لینکای تلگرام با کروه باز میشد،یه بار موزیلا رو به صورت پیشفرض انتخاب کرده بود بعد لینکای تلگرام هم با موزیلا باز میشد
پس اول باید ببینید مرورگری رو به عنوان مرورگر پیشفرض انتخاب کردید یا نه؟
بله بسیار عالی
فایرفاکس رو به عنوان مرورگر پیشفرض انتخاب کردم درست شد و الان لینک ها باز میشن
ممنون
دوستان کسی این مورد رو راهنمایی می کنه ؟ مرسی
سمت راست و چپ عکس فلش هایی هست که عکس هارو عقب و جلومیتونید بکنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)