داداش شرمنده !! گوشیم نسل 4 نداره !!
از زحمات شبانه روزی شما هم خیلی ممنونیم و به خاظر اطلاع رسانی هم ممنونبا سلام مردم شریف تبریز. از اوضاع به وجود امده طی چند روز اخیر عذر خواهی میکنم. به دلیل بی تدبیری برخی پیمانکاران و معطل کردن شرکت ایرانسل روند توسعه 3g به کندی صورت میگیرد. تقریبا 12 سایت معطل تجهیزات هستند که اخر این هفته نصب میشود . قسمت bt و مانیتورینگ هم با اشکالاتی مواجه شده است.لیکن کل زعفرانیه منهای اخر ویلا شهر / ولی عصر/ شهناز/ قونقا / سه راه ولی عصر / ولی عصر جنوبی با اختلال مواجه هستیم که امروز اخر شب مرتفع میگردد و سه شنبه تست اخر را تمام میکنیم. در اخر عباسی و اخر شهناز 4g جهت تست اماده میباشد ولی گوشی شما باید 4g باشد . از صبر وشکیبایی شما مردم شریف کمال تشکر را دارم . دوستی اشاره به میدان اذربایجان کرده بودند که یه دکل بزرگ است ولی swap نشده باید خدمت ایشان عرض کنم این سایت به عنوان سایت vrt مورد بهره برداری است که اگر ترافیک اجازه ندهد به زودی ارتقا خواهد یافت . شنبه اینده تقریبا برای استارت اولیه حاضریم . در اخر سایت گلشهر . ایل گولی اماده بهره برداری است . دوستان هر منطقه مشکلی باشد پست بگذارند تا رسیدگی شود .بسیار ممنونم.