تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 262 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعا نمیدونم چرا یه عده از دوستان ایراد های عجیب میگیرن از بازی !

بدون اغراق تا به اینجا این نسخه بهترین نسخه از این بازی بوده حتی از 2013 و 2006 هم بهتره !

ببنید یه عده از تکل ها ایراد میگیرن ! اما من به شخصه هیچ ایرادی تو تکل ها نمیبینم ! من زیاد این بازی رو انجام میدم مخصوصا به صورت گروهی و چون زیاد از تکل استفاده میکنم بین دوستان به سلطان تکل معروفم تا این جا که یه فصل مستر رو تموم کردم و الان نیمه های فصل بعدی هستم زیاد از تکل استفاده کرم و به ندرت شده خطا کرده باشم مگر چند مورد که عمدا خودم از پشت زدمشون تکل رفتن اصول و موقعیت خاص خودش رو داره و اینجوری نیست زرتی بپری رو پای حریف !! این از این مورد

مورد دیگه دوستان میگن بازی خیلی سخت شده نمیشه توپ رو از حریف گرفت و نمیشه دریبل کرد !!!!! اتفاقا با درجی سخای سوپر استار فصل اول مستر رو با بارسلونا قهرمان هر چهار جام شدم هر چند بازی هایی بود که باختم ومساوی کردم و ... اما اگر ترکیب درست چیده باشی و بازی کردن بلد باشی راحت میتونی حریفا رو شکست بدی ! اما انصافا هوش مصنوعی حریف هم فوق العاده شده و انصافا عالی بازی میکنند

اما در مورد دریبل ! دوستان عادت کردن به فوتبال فانتزی فیفا که سرعت بگیری و بسم ا... از خط دفاع با رونالدم گازش رو بگیری و ببری یه تنه گل بزنی !! نخیر اینجا از این خبر ها نیست اما راهش رو بهتون میگم برای دریبل زدن با بازیکن های تکنیکی مثل مسی کافیه دستتون رو از سرعت بردارین و ال 1 رو بگیرین و راحت دربیل هایی مثل دریبل های خود مسی بزنید حریف ها رو

برای گرفتن توپ از حریف هم نباید دستتون روی دکمه پاس باشه باید وقتی بازیکنت نزدیک بازیکن حریف شد دکمه پاس رو چند بار بزنی تا توپ رو بگیره !

اما تنها ایرادهایی که از بازی دیدم :

عملکرد ضعیف دروازه بان ها روی شوت های از کنارین هستش !!!!! کلا دروازه بانی تیم خودی ( نه تیم حریف چون عالی واکنش نشون میدن ) یه جوریه و به نظرم نیاز به اپدیت کردن توسط کونامی رو داره .

مورد بدی نوع سوت زدن داور هستش که سوت بلبلی میزنه واسه مون

نبود ورزشگاه های متنوع و با کیفیت چمن بهتر !

چند تا مشکل ریز دیگه که مهم نیست

راستی نمیدونم چرا به پیشنمایش ورودی بازیکن ها که حذف شده هم گیر میدن !!! بابا شما میخواید بازی کنید تا فیلم ببنید !!!

برای من خیلی راضی کننده بوده و از 10 بهش 9 میدم . و بیصبرانه منتظر پچ پس ادیت هستم .

2. 16 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یـعنی فقط توو Steam اکانت بسازیم؟؟ نیازی نیست کونامی آیدی بسازیم؟؟

فقط یه اکانت استیم بسازیم و اون فایل 40 مگی رو کپی کنیم و بازی رو اجرا کنیم؟؟ همین؟؟؟

UP UP UP UP

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آیدیت چیه ؟‌بیا با هم بازی کنیم
    الان میخوام برم سرکلاس . ایشالا اخر شب

.

.
    lمیشه یکی به من بگه که میتونم یا نه ؟!؟
    میخوام برم بازی رو بگیرم
    CPU ضعیف .
    رم کمی ضعیف . حداقل 2 میخواد
    گرافیکت چیه ؟!

خطاها غیر عادیه...یعنی با روشی که میخوای تکل بزنی هر جوری بکنی یه راست بیره تو شکم طرف...مثلا" قوس برنمیداره تکل...از کنارم بزنی مستقیم میره به طرفش...انگار نقطه نشان تکلو پای طرف گذاشتن به جای توپ.... :|
    +
    من با رئال تو 5-1 بارسا رو بردم و 25 تا شوت به هدف داشتم ولی بارسا با اینکه راموس من اخراج بود 5 تا شوت داشت.... :|
    نمیدونم من غیر عادی بازی میکنم یا بازی راحته....
    والا من بارها تکل صحیح زدم و توپ رو گرفتم . موردی ندیدم . میگم شما حتما خیلی بازیت خوبه . جدی . بیا انلاین چندتاگل هم به من بزن

یـعنی فقط توو Steam اکانت بسازیم؟؟ نیازی نیست کونامی آیدی بسازیم؟؟

فقط یه اکانت استیم بسازیم و اون فایل 40 مگی رو کپی کنیم و بازی رو اجرا کنیم؟؟ همین؟؟؟
    FIX رو هم باید نصب کنی (یعنی من که نصب کردم). نیازی به اکانت KONAMI نیست . Steam رو که نصب کردی آپدیت میشه .بعدش تو Steam یه اکانت بساز.
    بعدشم برو بازی .قسمت Freindly Lobby Match سرور مورد نظر رو پیدا کن و برو توش و بعد بازی بازی !
    Last edited by ™...; 15-11-2014 at 17:18.

5. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

سامولیکم

عزیزان من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعویض میکنم با pes2015 ـه ریجن عرب هر کی خواست در خدمتم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی با ps4 بازی کرده ببینه آنلاینش خوبه یا نه؟

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره باید اکانت بسازی

8. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه GamesEdit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سه برنامه مورد نیاز برای بخش آنلاین !
    فایل فشرده را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید .
    1.محتویات داخل پوشه PES 2015 Online Pirata را در مسیر نصب بازی کپی کنید (برای اطمینان از فایلهای داخل پوشه نصب بازی پشتیبان بگیرید)
    2.FixRepair رانصب کتید .
    3.Steam را نصب کنید .
    4.برنامه Steam را اجرا کنید . منتظر بمانید آپدیت خواهد شد (حدود 140 مگابایت ) . بعد از آپدیت Steam یک آکانت در این برنامه بسازید .
    5.بازی را اجرا کنید ! . برای بازی با دوستان به قسمت Freindly Lobby Match بروید .سرور مورد نظر را پیدا کرده و وارد شوید .
    6.سپاس
    منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تشکر ویژه از دوست بسیار خوبم محمود جان بابت توضیحات و لینک دانلود نرم افزار ها

10. 13 کاربر از GamesEdit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

دوستان چند سوال در مورد بخش آنلاین :
    1/ تا کی این بخش بصورت رایگان بازه؟
    2/ چقدر نت مصرف میکنه؟
    3/ با خارجی ها هم میشه آنلاین زد؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

خب منم یکی دو دست بازی کردم. خیلی هوشمندانه تر شده مخصوصا بازیکن های حریف. من که بعد از 2014 فوتبال PES گذاشته بودم کنار از بارسا باختم با 2-3 تا گل

داره خودمونی میشه GamesEdit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان چند سوال در مورد بخش آنلاین :
    1/ تا کی این بخش بصورت رایگان بازه؟
    2/ چقدر نت مصرف میکنه؟
    3/ با خارجی ها هم میشه آنلاین زد؟
    1. معلوم نیست تا کی ! جایی هم چیزی اعلام نشده از قبل هم چیزی اعلام نشده بود بابت این موضوع فعلا که کونامی شدیدا حال داده شایدم اینم اولین گند بزرگش باشه البته واسه ما که بد نشد
    3. صفحه قبل محمود گفت که یکی دو دست با خارجی بازی کرده ! بخش انلاین هست با هر کی دلت خواست بازی کن
    در مورد بخش دوم سوالت چون خودم هنوز تست نکردم نمیدونم بچه هایی که تست کردن بیان بگن ببینیم قضیه چطوریاست ولی فکر نکنم ترافیک زیادی مصرف کنه

14. 2 کاربر از GamesEdit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

دوستان من امروز بازی رو نصب کردم ، اما مشکلی که دارم این هست که دسته های جوی استیک رو نمیشناسه .....!!!

در حالی که pes 2013 رو هم روی سیستم دارم ، هیچ مشکلی نداره و جوی استیک رو میشناسه .

توی setting هم رفتم اما چیزی پیدا نکردم ...!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •