واقعا نمیدونم چرا یه عده از دوستان ایراد های عجیب میگیرن از بازی !
بدون اغراق تا به اینجا این نسخه بهترین نسخه از این بازی بوده حتی از 2013 و 2006 هم بهتره !
ببنید یه عده از تکل ها ایراد میگیرن ! اما من به شخصه هیچ ایرادی تو تکل ها نمیبینم ! من زیاد این بازی رو انجام میدم مخصوصا به صورت گروهی و چون زیاد از تکل استفاده میکنم بین دوستان به سلطان تکل معروفمتا این جا که یه فصل مستر رو تموم کردم و الان نیمه های فصل بعدی هستم زیاد از تکل استفاده کرم و به ندرت شده خطا کرده باشم مگر چند مورد که عمدا خودم از پشت زدمشون
تکل رفتن اصول و موقعیت خاص خودش رو داره و اینجوری نیست زرتی بپری رو پای حریف !! این از این مورد
مورد دیگه دوستان میگن بازی خیلی سخت شده نمیشه توپ رو از حریف گرفت و نمیشه دریبل کرد !!!!! اتفاقا با درجی سخای سوپر استار فصل اول مستر رو با بارسلونا قهرمان هر چهار جام شدمهر چند بازی هایی بود که باختم ومساوی کردم و ... اما اگر ترکیب درست چیده باشی و بازی کردن بلد باشی راحت میتونی حریفا رو شکست بدی ! اما انصافا هوش مصنوعی حریف هم فوق العاده شده و انصافا عالی بازی میکنند
اما در مورد دریبل ! دوستان عادت کردن به فوتبال فانتزی فیفا که سرعت بگیری و بسم ا... از خط دفاع با رونالدم گازش رو بگیری و ببری یه تنه گل بزنی !! نخیر اینجا از این خبر ها نیست اما راهش رو بهتون میگم برای دریبل زدن با بازیکن های تکنیکی مثل مسی کافیه دستتون رو از سرعت بردارین و ال 1 رو بگیرین و راحت دربیل هایی مثل دریبل های خود مسی بزنید حریف ها رو
برای گرفتن توپ از حریف هم نباید دستتون روی دکمه پاس باشه باید وقتی بازیکنت نزدیک بازیکن حریف شد دکمه پاس رو چند بار بزنی تا توپ رو بگیره !
اما تنها ایرادهایی که از بازی دیدم :
عملکرد ضعیف دروازه بان ها روی شوت های از کنارین هستش !!!!! کلا دروازه بانی تیم خودی ( نه تیم حریف چون عالی واکنش نشون میدن ) یه جوریه و به نظرم نیاز به اپدیت کردن توسط کونامی رو داره .
مورد بدی نوع سوت زدن داور هستش که سوت بلبلی میزنه واسه مون
نبود ورزشگاه های متنوع و با کیفیت چمن بهتر !
چند تا مشکل ریز دیگه که مهم نیست
راستی نمیدونم چرا به پیشنمایش ورودی بازیکن ها که حذف شده هم گیر میدن !!! بابا شما میخواید بازی کنید تا فیلم ببنید !!!
برای من خیلی راضی کننده بوده و از 10 بهش 9 میدم . و بیصبرانه منتظر پچ پس ادیت هستم .