سلام دوستان.
تبریک بابت برد تیم محبوبمون پرسپولیس
فقط من بازی رو ندیدم.
مارک لباس ها آل اشپورت بود؟
سلام دوستان.
تبریک بابت برد تیم محبوبمون پرسپولیس
فقط من بازی رو ندیدم.
مارک لباس ها آل اشپورت بود؟
سلام
برد پرسپولیس رو تبریک میگم!
تا باشه از این برد ها ...
آمار:
با توجه به اینکه شخصا بازی تهاجمی رو می پسندم ولی از نتیجه امروز خوشحالم!
حداقل اش اینه که همون دفاع رو هم درست حسابی انجام دادیم.
بنیادکار با اینکه همه آمار (مالکیت، تعداد شوت، کرنر و ...) به نفعش بود، نتونست کاری از پیش ببره و هیچ کاری نکرد.
انصافا جز 2، 3 موقعیت، حتی موقعیت خطرناک آنچنانی هم نداشتن و دلیلش دفاع اصولی پرسپولیس از خط های جلوتر بود. کاری که تیم کیروش هم انجام میده!
.
.
.
پی نوشت: مرسی سوشا بابت 360 دقیقه کلین شیت + سوشا مکانی بهترین بازیکن زمین هم شد!
![]()
تبریک میگم
به نظرم بازی اصولی و قشنگی رو از تیم دیدیم ...
همکاری ها، پاس ها و موقعیت سازی ها بسیار خوب و فراتر از تصورم بود ...
دقیقاً یه تیم حرفه ای رو نشون دادیم که حمله کرد تا به گل رسید، بعد هم با یه دفاع خیلی خوب تونست رو ضد حمله ها به شدت خطرناک ظاهر بشه
به نظرم امروز واقعاً تیم کاملی بودیم ... رو همین فاز حملمون در تک تک دقایق بازی میشه حرف زد
من که خیلی لذت بردم از بازی تیم ... مهره های جدیدی که اضافه شدن و قبلیا خیلی هماهنگ و خوبن ...
مخصوصاً گابریل، طارمی و نوری ... این سه نفر به همراه خط دفاعمون واقعاً وزنه های تیم هستن ...
دفاع اومانیا و بنگر و نورمحمدی هم خیلی خوب بود
سوشا هم خوب کار کرد خدایش ...
با این حال تو خط دفاعی هنوز اشتباهاتی هم داریم که باید روش کار بشه
من اصلاً به هیچ وجه با درخشان میونه ای ندارم و همیشه معتقد به برکناریش بودم
ولی الان تیمش داره خوب بازی می کنه ... حداقل در آسیا
همین فرمون رو توی لیگ هم بریم فکر می کنیم به نتایج خوبی برسیم
پ.ن: نقش نوری تو این بازیا خیلی پر رنگه ... یه کاپیتان واقعی شده، و یکی از پرسپولیسی های بزرگ![]()
تبریک
یه سوال؟؟
در صورت صعود، به کدوم گروه میخوریم؟![]()
در صورت صعود به عنوان تیم اول، به تیم دوم گروه C برخورد می کنیم
و در صورت صعود به عنوان تیم دوم، با تیم اول گروه C.
نکته در مورد دو دیدار اخیر پرسپولیس: ترکیب ثابت، ارائه دو سَبک بازی متفاوت، یکی هجومی، یکی دفاعی، کار هر تیمی نیست!![]()
فیفا: پرسپولیس؛ غول تهرانی نوار شکست ناپذیری ازبکها را پاره کرد
سایت فیفا در گزارشی از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا نوشت: "روز گذشته غولهای آسیا احساسات مختلفی را تجربه کردند. "
در بخش هایی از این گزارش آمده است: "پرسپولیس در گروه A عملکرد بینقصش را با کسب دومین پیروزی متوالی مقابل بنیادکار ادامه داد. محمد نوری تک گل نیمه اول را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و غولهای تهران نوار شکستناپذیری ازبکها را پاره کردند. "
این گزارش در ادامه به مسابقات گروههای دیگر رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا پرداخته است.
+
+
+
با شکایت نساجی، عباس زاده محروم شد!
حق انتقال عباس زاده که 250 میلیون تومانه هنوز پرداخت نشده و به همین دلیل نساجی شکایت کرده و عباس زاده تا زمان پرداخت این مبلغ محروم شده.
گفته میشه باشگاه قصد داره حالا حالا ها این پولو پرداخت نکنه، چون درخشان اعتقادی به عباس زاده نداره.
فردا با تراکتور یه بازی خیلی سخت تو یادگار امام داریم.
اما توی ترکیب احتمالی پرسپولیس ابهام های زیادی وجود داره.
تو این بازی طارمی رو به دلیل مصدومیت نداریم، عباس زاده که تعلیقه، رضا نوروزی که فعلا کاملا شرایط بازی نداره و حتی بازی سوم لیگ قهرمانان رو هم از دست داده.
سوال اول اینجاست چه کسی مهاجم پرسپولیس میشه تو این بازی؟ علیپور؟ تادئو؟
سوال دوم اینجاست که با توجه به محرومیت نورمحمدی، دفاع چپ پرسپولیس کی قراره باشه؟
علی عسگری تونایی بازی تو این پست رو داره ولی مصدومیتش خوب شده یا هنوز مصدومه؟ البته روبرتو کارلوس (میر دورقی) رو هم تو این پست داریم.
به هر حال خدا به خیر کنه.![]()
من تا به الان به یاد ندارم پرسپولیس در طول یک فصل این همه اشتباهات فردی داشته باشه.میشه گفت بالای نود درصد امتیازای فصلو پرسپولیس فقط به خاطر اشتباهات فردی بازیکنان از دست داده یعنی اگه نصف این اشتباهاتم نمیکردن الان تیم جز صدر نشینا بود. واقعا من نمیدونم چرا بازیکنا تو لیگ بی کیفیت خودمون تمرکز ندارن ولی تو اسیا خیلی راحت تیمهای ملیارد دلاری رو میبرن وعظمت پرسپولیسو به رخ اسیا میکشن.
من امید وارم تیم تمرکز خودشو بدست بیاره. انصافا اگه پنجاه درصد بازیهایی که تو اسیا انجام میدن تو لیگ بکنن همه تیما رو به راحتی میبرن.
با این اوضاع دیگه سهمیه گرفتن واسه اسیای سال بعد دیگه تقریبا منتفی شد.ولی اگه تیم تو اسیا همچنان خوب بازی کنه ونتیجه بگیره
با توجه به اینکه ادامه مسابقات میره به فصل بعد لیگ ما(یعنی یه جورایی سال بعدم تو اسیا هستیم) امید وارم تیم بهتری واسه فصل بعد بسته بشه وپرسپولیس به جایگاه اصلیش برگرده همون صدر جدول.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)