تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 473 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه گوشی w800iدارم
    صدای ارت فون من ضعیف هستش یعنی موقع صحبت صدای مخاطب من به سختی شنیده میشه
    با کلید + هم صدا را زیاد کردم
    من در حین کار با far maneger حواسم نبود که از فایلهای داخل پوشه acoustic یه کپی بگیرم و بعد یه سری فایل جدید را که میخواستم بریزم
    حالا دیگه صدا مانند قبل نیست
    ممکنه فایل اصلی acoustic w800i را برام بزارید؟ یا اگه راه دیگری سراغ دارید به من پیشنهاد کنید
    با تشکر

داره خودمونی میشه shady_er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    قبلا روی سیستم pc suite و810 بود نصب بود اما وقتی پی 990 رو به سیستم وصل کردم اصلا نشون نداد که وصله ولی درایوش نصب شده بود بخاطره همین برنامه رو کامل آن اینستال کردم و از سیدی همراه ÷ی 990 ریختم اما این بار سیستم قبولش نکرد
    نمیدونم چرا اینجوری شد باز از سیدی قبلیم برنامه رو ریختم بازم جواب نداد

میتونه مشکل از ویندوز باشه؟؟؟؟ یه بار دیگه ویندوز ریختم بازم درست نشد !!
    حالا نمیدونم باید چی کار کنم!!؟؟ از راهی که مصطفی _خان گفتن قبلا امتحان کرده بودم تونستم چند تا عکس بریزم توش
    اما چرا بوسیله پس سی سوییت جواب نمیده ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    قبلا روی سیستم pc suite و810 بود نصب بود اما وقتی پی 990 رو به سیستم وصل کردم اصلا نشون نداد که وصله ولی درایوش نصب شده بود بخاطره همین برنامه رو کامل آن اینستال کردم و از سیدی همراه ÷ی 990 ریختم اما این بار سیستم قبولش نکرد
    نمیدونم چرا اینجوری شد باز از سیدی قبلیم برنامه رو ریختم بازم جواب نداد

میتونه مشکل از ویندوز باشه؟؟؟؟ یه بار دیگه ویندوز ریختم بازم درست نشد !!
    حالا نمیدونم باید چی کار کنم!!؟؟ از راهی که مصطفی _خان گفتن قبلا امتحان کرده بودم تونستم چند تا عکس بریزم توش
    اما چرا بوسیله پس سی سوییت جواب نمیده ؟؟
    خوب متوجه نشدم. ..یعنی پی سی سویتش نصبه اما نات کانکت میده؟مطمئنی وقتی پی سی سویت رو فعال میکنی گوشی رو حالت فون مود؟؟حالا مگه با حالت ترنسفر مشکلی داری؟اونم جواب میده دیگه...منتها مثل فلش ها که به سیست وصل می شن درایو میسازه و.....
    شخصا فکر میکنم کمی بیشتر به این حالتها توجه کن...اخه اینکه ی سی سویت کار نمی کنه و اینکه مای فون اکسپلورر هم جواب نمی ده فقط می تونه یه دلیل داشته باشه و اون اینکه کوشی رو به اشتباو رو ترنسفر فایل گذاشتی..اگه بازم مشکلت حل نشد...
    ببین اگه شد یه پی سی سویت دیگه بریز ببین جواب میده یا نه..خبرشم بده
    Last edited by mostafa_khan; 31-01-2007 at 00:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiroo88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران - شهرک غرب

7

سلام
    گوشی و800 من يه مشکلی پيدا کرده! هر موقع مموری رو داخل گوشی ميذارم گوشی ديگه بالا نمياد
    اما موقع که بدون مموری روشن ميکنم مشکلی نداره با مموری هايه ديگم امتحان کردم بازم مشکل داره
    به نظرتون چی کار کنم مشکل از چی هست؟با فلش ميشه درس کرد يا اينکه مشکل سخت افزاريه؟
    اگه بخوام بفروشم چند ميخرن؟

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیزم بزار اول با USB شارژ بشه (فکر میکنم این قابلیت رو داشته باشه)
    اگه نگه داشت که مشکل به احتمال زیاد مال شارژر هست اما اگه نه که مشکل از باطریت هست
    در ضمن ببین که بلوتوثت خاموش باشه
    ممنون از راهنماييتون اما ببينم اگه بلوتوث فقط روشن باشه اما باهاش ترانسفر نكني يا هندزفري نزني بازم باتري ميبره؟ آيا چقدر باتري مصرف ميكنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من سوالمو توی تاپیک دیگه مطرح کردم و کسی جواب نداد .
    گوشی من k 750 .چند وقت پیش وارد منوی مخفی شدم و در قسمت تست دوربین گوشی هنگ کرد . بعد از مدت زیادی ور رفتن و فلش کردن هم درست نشد .الان تا موقعی که مموری داخل دستگاه نیست خوب کار میکنه ولی به محض قرار دادن مموری هنگ میکنه . یکی از تعمیرکارها میگفت عیب از cpu دستگاهه و درست میشه و حدود 300000 تومان خرج داره و .... میخواستم نظر دوستانی رو که تخصص لازم رو دارند بپرسم و بدونم آیا مشکل واقعا همینه که ایشون میگه و هیچ راهی که دستگاه باز نشه نداره ؟ یعنی از طریق نرم افزاری حل بشه ؟ ممنونم
    ضمننا شماره سریالهای دستگاه من درست بود (یعنی هر سه تا با هم میخوند ) وقتی فلش کردم عوض شده بود که مجددا دادم درستش کرد . ممکنه یک کلکی توش باشه ؟؟؟؟؟
    Last edited by r_B_1980; 01-02-2007 at 19:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بچه ها يكي از دوستاي من يك هفته است يك سوني اريكسون w300i خريده كه يه مشكل باهاش داره كه من نتونستم كمكش كنم.
    ببينيد ميگه شب ميذاره شارژ تا فول ميشه باتري اما فردا ظهرش باتري نصف شده و دم عصر خالي ميشه!! گوشي رو تازه خريده ..يعني باتري مشكل داره؟ هيچ مكالمه اي هم نكنه باز همينطوره!! تو اينترنت تو مشخصاتش زده بود 400 ساعت آماده باش و 9 ساعت مكالمه!!
    ضمنا اين كارت 256 كه ميگن تو پكش هست از اون نبود يعني از جعبه درآوردنش و فروختن؟
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
    سلام دوست عزیز . این مشکل دوست شما رو من هم داشتم . ودلیلش اینه که شارژر متفرقه بهش انداختن . مخصوصا که میگی مموریش هم داخلش نبوده ، احتمالا طرف از اون کلاه بردارهای درست و حسابی بوده . پیشنهاد میکنم یک بار گوشی رو با یک شارژر اصلی همون مدل شارژ کنید . و با بقیه ی قسمتها کاری نداشته باشید . اگر تازه خریده به همراه یک شارژر اصلی ببره و بگه من این مدل شارژر رو میخوام . شارژر اصلی پشتش کلمه ی sony ericson درج نشده و کاملا صافه . سوکتش هم با متفرقه ها فرق میکنه ( عکسش رو یه خورده بگردی میتونی توی همین سایت پیدا کنی )ضمنا بجای دو شاخ صاف دارای سه شاخ و یا دوشاخ اریب هستند که حتما باید از تبدیل استفاده کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

سه ماه که W810 خریدم.
    گارانتی نداره، سریالش قلابیه (من همه چیشو (حتی رنگ MS رو) با گوشی یکی از دوستان که گارانتی اورجینال خریده بود، چک کردم هیچ فرقی نداشت.)
    3-4 روز پیش 90 تا اس ام اس یه جا زدم (delivery هم داشتن) گوشی وسطش 2 بار هنگ کرد. (قبلا هم یک بار این اتفاق افتاده بود.) باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم، کار کرد.
    دیشب داشتم بازی می کردم و موسیقی گوش می دادم که وسط بازی قفل کرد، (بازی رو MS نصب بود.) MS رو در آوردم، از بازی پرید بیرون و به حالت عادی برگشت، خاموش کردم و MS رو دوباره جا زدم. بعد آهنگ گوش می دادم و theme های مختلف رو تست می کردم که موقع set کردن یه theme هنگ کرد، باتری رو در آوردم و زدم دوباره روشن کردم کار کرد. دوباره همین اتفاق افتاد، روشن کردم (بین Phone و Walkman اولی رو انتخاب کردم و Password زدم،) گوشی داشت بالا می اومد که که هنگ کرد. بعدش هر چی باتری در آوردم و روشن کردم هی هنگ کرد. (2 جور هنگ می کنه : 1. صفحه مشکی می شه و چراغ های نارنجی صفحه کلید روشن می مونه. 2. صفحه سفید می یاد و بعد 10-15 ثانیه LCD خاموش می شه و دوباره روشن می شه و صفحه سفید می یاد. اولاش روشن می شد ویبره می کرد و SonyEricsson رو نشون می داد، اما بعد 3-4 بار دیگه اون هم نیومد.)
    MS رو در آوردم، باز هم همون آب و همون کاسه.
    شارژر رو زدم، دوباره هی صفحه سفید می شد بعد 10-15 ثانیه خاموش می شد.
    (من با گوشی قبلیم که نوکیا بود کشتی می گرفتم، آخ نمی گفت، اینو با کلی عزت و احترام نگه می دارم و خیلی مواظبش ام که 3 ماه نشده این جوری شده.)
    چی کار کنم ؟
    آقا دقیقا این مشکل واسه ی من هم پیش اومد که در بالا توضیح دادم . اگر تا به حال راه حلی پیدا کردید به من هم بگید .

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض سلام

یه سوال تو سایت آ جدیدا من دیدم مشخصات کا750 رو با بلوتوث ورژن دو زدن چه جوری میشه موقعه خرید اینو فهمید .تو سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با بلوتوث ورژن دو زده بود
    میشه کمک کنید
    Last edited by hossein_dig; 04-02-2007 at 22:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiroo88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران - شهرک غرب

2

سلام
    گوشی و800 من يه مشکلی پيدا کرده! هر موقع مموری رو داخل گوشی ميذارم گوشی ديگه بالا نمياد
    اما موقع که بدون مموری روشن ميکنم مشکلی نداره با مموری هايه ديگم امتحان کردم بازم مشکل داره
    به نظرتون چی کار کنم مشکل از چی هست؟با فلش ميشه درس کرد يا اينکه مشکل سخت افزاريه؟
    اگه بخوام بفروشم چند ميخرن؟
    کسی جواب نمیده؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •