تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 266 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما لپ تاب زد410 خریدی؟
    میشه یکم در موردش بگید؟صفحه نمایشش زیادی کوچیک نیست؟باطریش چند ساعت دوام میاره؟

200 گرم هم زیاد تو چشم نمیاد درسته. ولی زد410 چند ویزگی داره نسبت به 510. وب کمش اچ دی 720 هستش و باطریش هم چند ساعت بیشتر دوام میاره.
    یکم هم سبک تره. ولی زد410 خیلی کوچیکتر نشون میده به 510!
    مگه z510 وبکمش HDنیست؟من که چند جا دیدم همه میگفتن HD هست..
    باظری z510 چقدر با z410 تفاوت داره؟
    درضمن کسی نمیدونه acer V3-571 i7 8G با باطری 6سلولی چقدر جواب میده؟باz510 فرقی داره یا نه؟عملکردش درکل با 510 چقدر فرق داره و کدامش برتره؟کیفیت ساخت چی؟ایسر تایوانی هست،لنوو ساخت کجاست؟
    درمورد باطری لنوو هم دقیق جواب نگرفتم که آیا خودمون هم میتونیم عوضش کنیم یا باید بدهیم تعمیرکار؟

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

از من میشنوی z510 نگیر برو مک بخر ، یه تومن پول بزار رو پولت عوض لذت ببر از زندگی من دیروز خریدم الان یه ظ510 همین الان 100 تومن زیر قیمت میدمش ، تاچ بزرگ داره صدای اسپیکرش هم از تهش در میاد با وزوز اصلا حال نکردم باهاش
    من این لبتابو دیشب خریدم ولی الان هرکی بخواد صدتومن کمتر بهش میدم اصلا به دل ادم نمیشینه خیلی گندست و تاچ اصلا خوبی هم نداره و دستت همش بهش میخورد موقع تایپ اعصابت به هم میریزه درضمن سنگینه و اینکه کیفیت صداش اصلا خوب نیست یعنی اسپیکرش موقع پخش اهنگ وز وز میکنه شایدم مال من اینجوری باشه ولی خوب خیلی بده دیگه من الان اگه بودم میرفتم یه مک بوک میخریدم با 3500 یه چیز نسبتا خوب میدن
    شما توقعت از چیری که داشتی میخریدی خب بیشتر بوده... قبل از خریدش باید باهاش کار میکردید.
    در رابطه با تاچ پد کاملا مخالفم چون یکی از بهترین هایی بوده که تا حالا باهاش کار کردم مخصوصا اگه درایورشو نصب کنید که عالی میشه.
    حجم صداش هم نسبت به لپتاپ های دیگه خیلی بالاتره (JBL و این داستانا) کیفیت بهتری هم نسبت به بقیه برندا داره، مک به کنار(من خودم صدای مک ها رو نشنیدم البته)... کسی هم که دنبال کیفیته عمرا تو اسپیکر لپتاپ نمیتونه کیفیت موردنظرشو پیدا کنه و مثل من 1.5 خرج سیستم صوتیش میکنه(کارت صدا و اینا دیگه جدا)

در ضمن مک هم دردسر های خودشو داره، ویندوز نصب کردن رو مک هم جکی بیش نیست و کلا فلسفه مک رو میریزه بهم. قیمتش جای خود کانفیگی هم بهت میدن جای خود الان با 3.5 یه مکبوک ایر میتونی بگیری یا یه مک پرو قدیمی

تنها مشکلی که من تو این لپتاپ میبینم سرعت پایین هارد درایورش هست + نداشتن پورت ام ساتا برای یه SSD وگرنه مشکل خاصی نداره که نشه باهاش کنار اومد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درضمن کسی نمیدونه acer V3-571 i7 8G با باطری 6سلولی چقدر جواب میده؟باz510 فرقی داره یا نه؟عملکردش درکل با 510 چقدر فرق داره و کدامش برتره؟کیفیت ساخت چی؟ایسر تایوانی هست،لنوو ساخت کجاست؟
    درمورد باطری لنوو هم دقیق جواب نگرفتم که آیا خودمون هم میتونیم عوضش کنیم یا باید بدهیم تعمیرکار؟
    باطری 510 و 410 باید با باز کردن دستگاه تعویض بشه که بلد می خواد
    ایسر برند تایوانیه و لنوو چینیه
    در مورد عملکرد هم سی پی یو هم جی پی یو هم مصرف انرزی 510 از V3 بهتره ولی کیفیت صفحه V3 خیلی خیلی بهتره

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

راجع به سوالای اولت خبری ندارم. اما ایسر کیفیتش نسبت به لنوو در سطح پایین تری قرار داره ولی خیلی بد نیست...
    و اینکه باتری سری Z داخلیه و شما نمیتونی عوضش کنی. البته احتیاجی هم پیدا نمیکنی که عوضش کنی تا سه سال راحت برات کار میکنه، مک بوک ها هم باتریشون قابل تعویض نیست، همه هم میخرنو به به چَه چَه میکنن...

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

آقا کسی در مورد این اطلاعاتی داره؟؟ میشه یه کم توضیح بدین چی هست؟؟ ارزش خرید داره؟؟ تو ایران پیدا میشه؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان کسی بازی fifa 14 رو روی ویندوز 8.1 اجرا کرده؟؟ مشکلی نداره؟؟
    تو ایران پیدا میشه قیمتشم حدود 90 تومنه. شما میتونین یه هارد درایو یا یه SSD رو بذارین تو کدی و جایگزین درایو نوریتون کنید. البته چون ساتای درایو نوری ورژن یک هست اصلا ارزش گداشتن SSD رو نداره(1Gbps) که میشه به جای هارد درایو SSD رو بذارین و به جای درایو نوری HDD که اینطوری شرایط بهتر میشه، هرچند که بازهم از ماکسیموم سرعت خوندن HDD شما کمتر خواهد بود. مورد بعدی گارانتی هست که با باز کردن دستگاه باطل میشه، و فک نمیکنم که شرکت گارانتی کننده هم عوض کردن اینارو قبول کنه، البته بهتره باهاشون تماس بگیرین و ببینین خودشون چی میگن. به ماهم خبر بدید...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نه فک نکنم اچ دی باشه.
    باطری زد410 هم 6سلولیه..دوام بیشتری هم داره تو شارزدهی
    لنوو ساخت چین هستش.
    دارم تصمیم نهاییم رو میگیرم واسه خریدش یا زد510 یا زد410!
    زد410 هشت گیگ اس اس دی دارن یا نه؟
    ولی از ی طرف 510 ها اس اس دی دارن.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان بهتره کمی در منبع اطلاعاتیتون دقت کنین .

هر دو لپ تاپ Z510 و Z410 از باتری 4 سلولی بهره می برند . طبق تست ها میزان شارژ دهی هر دو لپ تاپ برابر است و طبق گفته لنوو ماکزیمم میزان شارژدهی در هر دو لپ تاپ 6 ساعت است

هر دو لپ تاپ از از دوربین با قابلیت فیلم برداری HD بهره می برند . ( طبق گفته سایت لنوو )

من نمی دونم 8 گیگ SSD که به عنوان کش عمل می کنه تا حالا چه تاثیری برای خریداران داشته که اونو دلیل بسیار بسیار مهم و کلیدی و غیر قابل گذر برای خرید می دونن و طوری رفتار می کنند انگار اون 8 گیگ SSD اگر نباشه لپ تاپ مفت نمی ارزه !!!!!!!!! ( مشکل اینه که هممون دوست داریم اون چیز بهتره رو داشته باشیم ! و الا اون 8 گیگ حداکثر می تونه در Pagefile و یا فضای مورد نیاز Hibernate استفاده بشه و یا در صورت فعال سازی Intel response technology به بهبود سرعت بوت ویندوز کمک کنه . و الا با توجه به اینکه هم چنان اطلاعات روی هارد 1 ترابایتی نوشته و خوانده می شه ، تاثیر خاصی در هنگام انتقال اطلاعات با حجم بالا نخواهید دید )

در ضمن در طراحی چیپ ست HM86 ( چیپ ست لپ تاپ Z510 ) از Serial ATA با سرعت های 3 گیگابیت و 6 گیگابیت استفاده شده !!!!! لذا بدون افت سرعت می تونین از SSD Caddy استفاده کنین .

نکته آخر : در صورتی که مقایسه بین دو لپ تاپ انجام می دین ، سعی بشه در رنج قیمتی خودش باشه . بنده هم می تونم Z510 رو با یه لپ تاپ 10 میلیونی مقایسه کنم و استدلال کنم اون 10 میلیونیه بهتره !!!!!
    Last edited by Public Enemy; 27-05-2014 at 20:59.

8. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما توقعت از چیری که داشتی میخریدی خب بیشتر بوده... قبل از خریدش باید باهاش کار میکردید.در رابطه با تاچ پد کاملا مخالفم چون یکی از بهترین هایی بوده که تا حالا باهاش کار کردم مخصوصا اگه درایورشو نصب کنید که عالی میشه.حجم صداش هم نسبت به لپتاپ های دیگه خیلی بالاتره (JBL و این داستانا) کیفیت بهتری هم نسبت به بقیه برندا داره، مک به کنار(من خودم صدای مک ها رو نشنیدم البته)... کسی هم که دنبال کیفیته عمرا تو اسپیکر لپتاپ نمیتونه کیفیت موردنظرشو پیدا کنه و مثل من 1.5 خرج سیستم صوتیش میکنه(کارت صدا و اینا دیگه جدا) در ضمن مک هم دردسر های خودشو داره، ویندوز نصب کردن رو مک هم جکی بیش نیست و کلا فلسفه مک رو میریزه بهم. قیمتش جای خود کانفیگی هم بهت میدن جای خود الان با 3.5 یه مکبوک ایر میتونی بگیری یا یه مک پرو قدیمیتنها مشکلی که من تو این لپتاپ میبینم سرعت پایین هارد درایورش هست + نداشتن پورت ام ساتا برای یه SSD وگرنه مشکل خاصی نداره که نشه باهاش کنار اومد.
    تازه اگه اسپیکرش فقط مشکل من باشه همین هم مسخرست لبتاب نو خریدم اسپیکرش مشکل داره ، من که نتونستم وبکم رو رو ویندوز سون نصب کنم کسی میدونه مشکل چیه ؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

تازه اگه اسپیکرش فقط مشکل من باشه همین هم مسخرست لبتاب نو خریدم اسپیکرش مشکل داره ، من که نتونستم وبکم رو رو ویندوز سون نصب کنم کسی میدونه مشکل چیه ؟
    عزیز اگه فرض کنیم اسپیکر لپتاپ شما مشکل داره، هرچند ناخوشاینده ولی بازم چیز طبیعی ای هست. حتی اون اپل هم تو هر مثلا هزار لپتاپش یک معیوب وجود داره

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی اطلاع داره که درایور وب کم این لب تاب چه طوری رو سون نصب میشه من نتونستم این پیامو میده
    no appropriate driver to be installed

مرسی از جوابتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •