ببخشید این سوال اینجا بی ربط است
اما آیا شما می دانید وسایل اروجینال آی پاد کلاسیک را از کجا می توانم گیر بیاورم
ببخشید این سوال اینجا بی ربط است
اما آیا شما می دانید وسایل اروجینال آی پاد کلاسیک را از کجا می توانم گیر بیاورم
سلام
با توجه به راهنمایی های دوستان که در صفحات تاپیک خوندم
هفته پیش به نمایندگی سونی در پایتخت رفته و یک عدد sony ex52 گرفتم 28 تومن(ex35 نداشت)
همزمان یکی از دوستان که همراهم بود یک هدفون philips گرفت 30 تومن که سیم جمع کن هم داشت
اما نکته ناراحت کننده کیفیت و صدای کمتر سونی بود که منو ناراحت کرده
آیا اشتباه انتخاب کردم؟
نیکی پناهتان![]()
بارها گفته شده که برداشت دوستان از مساله کیفیت صدا یه مساله سلیقه ای و وابسته اس به خیلی پارامترها که تصادفاً خیلی از این پارامترها هم ربطی به کیفیت صدا نداره! ...
Ex52 از سونی البته مدل قدیمی ای هستش و جالبه که هنوز گیر میاد .. ضمن اینکه فکر نمی کنم بهترین انتخاب بوده باشه در اون بازه .. اما بازم خریدیه که دیگه انجام شده و اینکه ازش بد بگیم چیزی رو درست نمی کنه ...
ضمناً به این نکته توجه کن که برای کارای ایرانی، هیپ هاپ، الکترونیک، هدفون های سونی بهترین گزینه نیستند.
خب رفیق خوبم، اگه میدونی جای سوال اینجا نیست (و واقعاً هم نیست! – میتونستی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مربوط به خود این پلیر مطرحش کنی) واسه چی اینجا طرحش کردی؟! ..
بهرحال، پاساژ پایتخت فروشگاه کریستال و نگاره رو چک کن.
حالا اشکال نداره هدیه میدم به یکی از دوستان که تولدش نزدیکه
شما پیشنهادتون چیه؟
من بیشتر سنتی و خارجی گوش میدم
البته پاپ ایرانی هم کم و بیش
ممنونم
سلام همه ی دوستان.
متاسفانه چهارمین هدفونم هم کارش ساخته شد و باید یکی دیگه بخرم.
بودجه تا 30 تومنه ،شما تا 40 بهم معرفی کنید.
هدفون قبلیم a4tech بود که زیاد راضی نبودم.گوشم رو اذیت میکرد.قدرت باسش هم خوب نبود.
من واسه موسیقی و فیلم استفاده میکنم.میکروفونش مهم نی.
بچه ها لطفا از کمک دریغ نکنیداخه بی همه چی به سر شود ولی بی هدفون نمی شود...
ایشالا اون دوستت راضی باشه! ...
//
cx300 از سن هایزر رو ببین میتونی پیدا کنی ... شماره نمایندگی های سن هایزر رو هم که چند پست قبل تر داده ام.
هدفون های قبلی ات چی بودن، میتونی اسم ببری؟ ...
چه فرمی مدنظرته؟ ... یعنی میخوای فول سایز باشه؟ (با گوشی های بزرگ که روی گوش یا دور گوش رو بگیره) یا in ear باشه (فرو بره توی گوش)؟ ...
بهرحال به نظر میاد فول سایز مدنظرته .. XD200 از سونی رو پی بگیر و سری HQ از کریتیو.
سلام دوستان .
یه چنوقتیه هدست قبلیم که a4tech hd800 هست ، به باد فنا رفته . میخوام یدونه بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم ! . اول لطف میکنین یه توضیحی بدین که کیفیت اینایی که داخل گوش میرن نسبت به روی گوشیا چجوریه ؟ میتونه مثل اونا کیفیت داشته باشه ؟(من فکر میکنم هر چی گنده تر باشه ، کیفیتش بهتره !!)
موردی که توی hd800 اعصاب نذاشته بود برام این بود که صداش عینا تا 3 تا اتاق اونورترم میرفت و الآن کلوز بودن صدا اولویت اولم هست و بعد کیفیت صدا .
من تا دوروبر 30 تومن میخوام بدم براش . لطف کنید ببینید چی به کار من میاد . اگه از 2 مدل فول سایز و این ایر بگین و بگین که خودتون کدومو ترجیح میدین که عالی میشه . ضمنا برا این ایر ازینا مدنظرم هست که یشت گوش میره . ازینا :
![]()
اره فول سایز میخام.اییرفون برام خوب نیقبلیام دوتاش somic بود یدونه creative بود که از همه بهتر بود اخریش هم a4tech بود. ممنون از نظرت.
![]()
کیفیت های مدلهای تو گوشی (in ear) بالاتر از اونایی که روی گوش قرار می گیرن، یه علت مهمش اینه که تو گوشی ها ایزوله سازی انجام میدن و با حذف صداهای مزاحم، شما صدای موسیقی رو بهتر و جزئیات اش رو بیشتر میتونی بشنوی... بنابراین اتوماتیک باکیفیت تر میشه .. جدا از این، اکثر کمپانی ها، کارای In ear شون رو یه رده بالاتر از مدلهای معمولی که روی سوراخ گوش قرار می گیرن تولید می کنن..
اما اگه منظور شما هدفون های با سایز بزرگتره که گوشی بزرگ دارن، بحث اش فرق می کنه ... واسه اینکه بتونی یه فول سایز خوب بخری، باید بیشتر هزینه کنی .. حتی تا نزدیک 60-70 تومن .. وگرنه اگه بخوای فرضاً 30 تومن هزینه کنی، یه In ear به احتمال خیلی زیاد بهتر از بقیه هدفون های هم رده اش عمل می کنه.
اینکه طراحی های مختلفش رو بپسندی، دیگه سلیقه خودته ... بهرحال مدلهایی که پشت گوش میشینن هم طرفدارای خودش رو دارن...
با 30 تومن میتونی EP650 کریتیو رو بگیری .. یا EX35 سونی ...
اینکه طراحی های مختلفش رو بپسندی، دیگه سلیقه خودته ... بهرحال مدلهایی که پشت گوش میشینن هم طرفدارای خودش رو دارن... اما میشه گفت مصارفشون هم خاص تره ..
خب، پس تازه میخوای بیای سمت مارک های معتبر تر و مدلهای گرونتر .. ایشالا هرچی می خری راضی باشی... با 40 تومن، شما میتونی یکی از کارای HQ کریتیو رو بگیری .. شاید HQ1400 ... توجه کن که فول سایزهای خوب از حدود 70 تومن شروع میشه و تازه از 100 تومن که باکیفیت واقعی میشن.
اقا ميخوام يه هدفون واسه موقعي كه راك و متال ميگوشم بگيرم چون واقعا با چيزايي مثل ep635 اصلا ادم گوش نكنه بهتره!
فكر كنم قاعدتا بايد از تو كاراي akg باشه....
مايه هم تا 30 -40 تومن
يادم رفت ...
با اين بودجه قاعدتا باييد اين اير باشه
ممنون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)