مگه قرار نیست 7 نفر از اون 30 بازیکن حذف بشند ؟
مگه قرار نیست 7 نفر از اون 30 بازیکن حذف بشند ؟
7 نفر حذف میشن ولی 23 نفر فقط میتونن از این 30 نفر انتخاب بشن
که اینطور..
یعنی کارلوس میتونست صبر کنه بعد از ژاپن 30 نفرو اعلام کنه و آریا یکی از اون افراد دعوت شده باشه ؟
هر چند برای ایران تحقیر آمیز بود اومدنش ... اما تو این شرایط بی بازیکنی ای باید ناز بازیکنو هم کشید ...
گزینه استعفای کفاشیان رو هم به نظر سنجی اضافه کنید لطفن.
مگه مسئولان ما از این کارا هم بلدند ؟
چقدر از باخت فولاد ناراحت شدم امروز
چرا ایرانی ها باید همیشه بگیر نگیر باشن ؟ والا تمام تیمهای دنیا تو روز بدشون هم باشن اینطوری گل نمیخورن . چه حالا فولاد چه ایران تو یازی با گینه یا هر چی کلا . ملت عجیبی هستیم واقعا .
اون گل هایی که سوشا مکانی خورد ...
یعنی الان دیگه تمام گلرهای تیم ملیمون داغون تشریف دارن .
چطوری واقعا اینا میخوان تو جام جهانی بازی کنن . یعنی همون که قبلا گفتم . بزاریم حریفا شوت یزنن گل میشه تموم .
با این وضع دروازه بان . واقعا که ...
اگرم میشد ارزشش رو نداشت . بازیکنی که حتی زبان فارسی رو هم بلد نیست با این وضع امادگی تیم ملی توی این یک ماه عمرا بتونه خوب بازی کنه . دنیل داوری هنوز نتوسنته درست حسابی با تیم ملی مچ بشه چه برسه به هاسه گاوا که الان بخواد بیاد .
سلام کیروش در لیست نهائی، چند دروازه بان میتونه انتخاب کنه ؟
از دروازه بانهای زیر چند تاشون خط میخورن ؟
1- رحمان احمدی
2- دنیل داوری
3- علیرضا حقیقی
4- علیرضا بیرانوند
5- سوشامکانی
اگه 3 دروازه بان بتونه انتخاب کنه به نظر من 3 تای اولی رو انتخاب میکنه ...
فکر نکنم قانون خاصی در مورد تعداد دروازه بان وجود داشته باشه... ( بستگی به سرمربی داره )
.
همون طور که گفتین،از کیروش بعید نیست دروازه بانی مثل بیرانوند رو نبره و عوضش حقیقی رو ببره جام جهانی...
قدر استقلال رو ندونستن استقلال تا نیمه نهایی آسیا پیش رفت بعد خیلیا میگفتن کار شاخی نکرده!!
منم ناراحتم تا حدودی از اینکه فولاد حذف شد چون نماینده ایران بود و از طرفی امتیاز لیگ ایران کمتر میشه
پ.ن: یه سوال به ذهنم رسید که اگه ازبکستان به جام جهانی صعود میکرد آیا وضعیت تدارکاتش مثله ما بود!؟! مسلما خیر
Last edited by Iloveu-ALL; 15-05-2014 at 12:49.
دیروز هم که فولاد حذف شد با خودم گفتم اینا دیگه کین به خدا . این همه دعوا بین باشگاه ها و کی روش سر جام باشگاه ها از اخر بازیکن ندادن که هیچ ، حتی یک تیم ایرانی هم به یک چهارم نرسید .
بماند که فعلا مشکلات خیلی بزرگتر از اون قضیه دامن تیم ملی رو گرفته .
به نظر خودم که بهترین گزینه حامد لک بود واسه دروازه بانی جام جهانی .
چون واقعا این اواخر نسبت به همه دروازه بان های نام برده بهتر بازی کرده بود .
یه بازی توی جام باشگاه ها فقط تو دروازه تراکتورسازی نبود که همون بازی تقریبا حذفشون کرد .
اگه لک هم قبلش نبود و به اون خوبی بازی نمیکرد خیلی زودتر از این ها تراکتور حذف میشد .
Last edited by Gregar; 15-05-2014 at 12:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)