تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 249 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سایت پرسپولیس نیوز...

2. 17 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کمیته انضباطی کارت قرمز بازیکن پرسپولیس را زرد اعلام کرد

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم سپاهان و پرسپولیس در هفته دهم در تاریخ 29/6/92 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد و میثم حسینی بازیکن تیم پرسپولیس در دقیقه 3 از زمین بازی اخراج شد، کمیته انضباطی به استناد بند 3 ماده 77 آیین نامه انضباطی فیفا که برای کمیته انضباطی این صلاحیت را قائل شده است تا اشتباهات واضح در تصمیمات داوران را اصلاح کند، بر همین اساس کمیته انضباطی خطای میثم حسینی را مصداق خطای شدید ندانسته و کارت قرمز را به کارت زرد تبدیل کرد.

4. 12 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان قضیه محسن به کجا رسیده ؟

اون شب نود رو کامل ندیدم ... ولی طرف راست راست روش اونوره داره میبینه میگه نه من ندیدم.

6. 2 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم سپاهان و پرسپولیس در هفته دهم در تاریخ 29/6/92 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد و میثم حسینی بازیکن تیم پرسپولیس در دقیقه 3 از زمین بازی اخراج شد، کمیته انضباطی به استناد بند 3 ماده 77 آیین نامه انضباطی فیفا که برای کمیته انضباطی این صلاحیت را قائل شده است تا اشتباهات واضح در تصمیمات داوران را اصلاح کند، بر همین اساس کمیته انضباطی خطای میثم حسینی را مصداق خطای شدید ندانسته و کارت قرمز را به کارت زرد تبدیل کرد.
    فکر کنم برای اولین بار چنین حکمی اعلام کردن!!
    امیدوارم نخوان با این حکم قضیه رو سرهم بیارن!!

8. 11 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دايي: براي بازي با فجر فکر همه چيز را کرده‌ايم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اعلام کرد که براي تقابل با فجرسپاسي فکر تمام موارد را کرده است.
    علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار فرداي تيم‌هاي پرسپوليس و فجر‌سپاسي‌ گفت: مطمئنا بازي سختي پيش رو داريم. فجر تيمي است که نسبت به گذشته بهتر شده و از 2 ديدار قبلي خود 4 امتياز کسب کرده است. من هم بايد به آقاي پيرواني عرض ارادت کنم که اين تيم را تشکيل داده و هم به آقاي ياوري که استاد همه ما هستند.

به گزارش تسنيم،وي ادامه داد: ما 2 بازي گذشته فجر را آناليز کرده‌ايم و مي‌دانيم که تيم خطرناکي است. متاسفانه بازي قبل خود مقابل سپاهان را به ناحق واگذار کرديم ولي تمام تلاش‌مان اين است که در اين بازي جبران مافات کنيم و 3 امتياز کامل مسابقه را به دست بياوريم. فقط تنها آرزوي من اين است که همه چيز خوب پيش برود و در تمام قسمت‌ها عدالت برقرار شود.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به سوال خبرنگار تسنيم مبني بر اينکه براي بازي احتمالا دفاعي فجر چه برنامه‌اي داريد، اظهار داشت: من از افکار آقاي ياوري خبر ندارم اما فکر همه چيز را کرده‌ايم. در چند روز گذشته تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم و با شناخت کافي به مصاف فجر مي‌رويم. مطمئن باشيد که سعي مي‌کنيم 3 امتياز بازي را به دست بياوريم.

دايي در پاسخ به اين سوال که چرا نتايج پرسپوليس در داخل و خارج از خانه تفاوت دارد، عنوان کرد: اين مسئله علت خاصي ندارد و فوتبال همين است. شما نگاه کنيد شرايط ورزشگاه آزادي و زمين آن با تمام استاديوم‌هاي ايران فرق مي‌کند و در اين ورزشگاه راحت‌تر بازي مي‌کنيم. من بازي قبل را به هيچ عنوان شکست تلقي نمي‌کنم و هزار سال ديگر هم از نظر نتيجه آن بازي را قبول ندارم. ما فعلا در بازي‌هاي خارج از خانه 2 امتياز کسب کرده‌ايم ولي سعي مي‌کنيم در بازي خارج از خانه بعدي اولين پيروزي را کسب کنيم.

وي در واکنش به تبديل کارت قرمزي که ميثم حسيني در بازي با سپاهان به کارت زرد تاکيد کرد: مسلما اين مسئله هيچ تاثيري در نتيجه بازي ندارد و هيچ کدام از مشکلات ما را حل نمي‌کند ولي دستشان درد نکند که با اين کار حداقل حسيني يک بازي محروم مي‌شود اما اين مسئله خيلي چيزها را ثابت مي‌کند و نشان مي‌دهد در بازي با سپاهان چه اتفاقاتي رخ داده است.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره آمادگي جسماني تيمش در مسابقات اين فصل گفت: مسلما تا پايان فصل برنامه داريم و روي برنامه حرکت مي‌کنيم. اميدواريم بتوانيم در نتيجه‌گيري هم موفق باشيم چون آمادگي جسماني به تنهايي نمي‌تواند عامل موفقيت شود و آمادگي روحي و رواني هم تاثيرگذار است. اما در مجموع تمام تلاشمان اين است که يک فصل خوب را پشت سر بگذاريم.

دايي درباره حضور محسن قهرماني در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال هم عنوان کرد: در اين خصوص صحبت خاصي ندارم اما قضاوت‌هاي قبلي محسن قهرماني اظهرمن الشمس است وفيلم بازي‌ها نشان‌دهنده خيلي از حقايق است. ما چيزهايي داريم که مي‌تواند به پاکسازي فوتبال کمک کند. اعتقاد من اين است که بايد در هر قشري با متخلفان برخورد جدي شود. در حوزه فعاليت ما هم مربي متخلف است، هم بازيکن، هم مدير و هم سرپرست اما قطعا در هر قشري از جمله داوري آدم سالم و پاک وجود دارد که وجدانشان را با هيچ چيز ديگري عوض نمي‌کنند ما دنبال چنين آدم‌هايي هستيم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

12. 15 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : میثم حسینی با وجود بخشش کارت قرمزش نمی تواند پرسپولیس را در دیدار بعدی همراهی کند.

حسینی از قبل دو اخطار داشت و با کارت زرد بازی با سپاهان سه اخطاره شد و بازی با فجرسپاسی را از دست داد.

طبق آمار موجود حسینی در بازی های هفته ششم ، هشتم و دهم مقابل نفت ، استقلال و سپاهان کارت زرد دریافت کرده است.

14. 7 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

رضا غياثي: قهرماني گفت يكي از روساي كميته داوران از او خواسته استقلال را برنده كند!

رضا غياثي رييس سابق كميته داوران ازجمله اولين كارشناس‌هايي بود كه اعلام كرد محسن قهرماني در بازي با سپاهان اشتباه كرده است.

از رييس سابق كميته داوران كه سال‌ها با داوراني ازجمله محسن قهرماني سر و كار داشته، در مورد سابقه اين داور مشهدي سوال كرديم كه او به گذشته قهرماني مهر تاييد مي‌زند اما معتقد است تا پرونده به نتيجه نرسيده، نمي‌شود در مورد اين اتفاق اظهارنظر درستي داشت.

شايعات و گزارش‌هاي نگران‌كننده‌اي در مورد وجود فساد و رشوه‌گيري در جامعه داوري مطرح است. اگر ادعاهايي كه از سوي برخي افراد مطرح مي‌شود، درست باشد يعني بيشتر داوران ما درگير چنين مسايلي هستند. به نظر شما جامعه داوري ما تا اين اندازه فاسد شده است؟
    من هنوز به حرف دكتر سيار پايبندم و آن را قبول دارم كه مي‌گفت جامعه داوري ما يك سبد پر از سيب سالم و خوشبو است كه دو، سه تا سيب گنديده و فاسد و كرمو هم در آن وجود دارد. من همچنان به اين موضوع ايمان دارم. بيشتر داوران ما سالم و پاك هستند اما ميان آنها چند تايي كه بسيار هم كم هستند، مشكل دارند كه بايد آنها را از ميان داوران سالم جدا كرد و دور انداخت.

در زمان شما هم از اين مشكلات وجود داشت؟
    در زمان رياست من هم ‌گزارش‌هايي رسيد كه ما بررسي كرديم و برخوردهاي لازم را انجام داديم.

پس شما هم قبول داريد كه در جامعه داوري ما مشكلاتي وجود دارد؟
    مشكل جاي ديگري است. مشكل اين است كه خيلي از‌ دلال‌ها در همه جاي فوتبال ما از مدير و ناظر، مدرس، داور تا خبرنگار و گزارشگر نفوذ كردند. دلال‌ها يا آدم‌هاي آنها خودشان را به عنوان داور يا نماينده او جا مي‌زنند و از مديران پول مي‌گيرند. در حالي كه داور بنده خدا روح‌اش هم از اين موضوع خبر ندارد! مشكل ديگر اين است كه بيشتر مديران ما فوتبالي نيستند و شناخت و اطلاعات چنداني هم از فوتبال و اشخاص ندارند. فوتبال ما فوتبال نتيجه‌گراست و عمر يك مدير يا مربي و بقاي او روي ميز يا نيمكت به يك برد و يك باخت بستگي دارد. فلان مدير كه تا ديروز كارمند معمولي اداره بوده و حقوق‌اش ماهانه به يك ميليون تومان هم نمي‌رسيده، حالا شده مديرعامل فلان باشگاه و ماهانه 15-10 ميليون تومان هم حقوق مي‌گيرد. اين مدير براي آنكه ببرد و بماند، حاضر است دست به هر كاري بزند. امثال اين مديران هستند كه داوران را به راه كج مي‌كشند و خراب مي‌كنند. اين مديران هستند كه به دلال‌ها ميدان و اجازه ورود به فوتبال را مي‌دهند. مديران ناكارآمد كه از ناكجاآباد آمدند، دلال‌پرور هستند و جامعه فوتبال ازجمله داوران را به فساد مي‌كشند و خراب مي‌كنند تا 2 بازي را ببرند و حقوق چند ميليوني ماهانه و ديگر پول‌هاي بادآورده را به جيب بزنند. همين مديران به شهرت هم مي‌رسند و در برنامه نود عادل فردوسي‌پور براي‌شان ميكروفن باز مي‌كند، فلان روزنامه عكس و پوسترش را چاپ مي‌كند و مصاحبه يك صفحه‌اي از او كار مي‌كند و حرف‌اش را تيتر يك مي‌كند. مشكلات فوتبال ما از اين مديران شروع مي‌شود و سرچشمه مي‌گيرد و به جاهاي ديگر ازجمله داوران مي‌رسد.بيشتر مديران كه به آنها پيشنهاداتي مي‌شود هم از اعلام آن به مسوولان خودداري مي‌كنند. حالا يا مي‌ترسند يا خودشان هم در گذشته به نوعي پاي‌شان در اين ماجراها گير است يا به هر دليل ديگري سكوت مي‌كنند و اين موضوع حاشيه امنيت دلال‌ها و افراد فاسد را بيشتر مي‌كند.

در سال‌هايي كه به عنوان رييس كميته داوران يا سمت‌هاي ديگر فعال بوديد، هيچ‌وقت گزارش يا شكايتي عليه محسن قهرماني به‌دست شما رسيد؟
    خدا را شاهد مي‌گيرم تا زماني كه من در كميته داوران بودم، هيچ گزارش منفي و شكايتي از محسن قهرماني دست ما نيامد.

شايعه يا حرف و حديثي هم پشت‌سر قهرماني مطرح نبود؟
    فرقي ندارد، وقتي مي‌گويم هيچ نكته منفي نبود، منظورم اين است كه هيچ گزارشي در مورد تخلف او به گوش ما نرسيد و كسي شكايتي هم نداشت اما خود قهرماني چند بار گزارش‌هايي به ما داد كه حسابي تعجب كرديم و شگفت‌زده شديم!

چه گزارش‌هايي؟
    براي مثال يك بار آمد و گفت يكي از روساي كميته داوران از او خواسته در بازي ملوان و استقلال هرطور شده بايد استقلال بازي را ببرد! اما هيچ‌وقت گزارش منفي در مورد خود قهرماني نشنيدم و هيچ مدير و باشگاهي از او شكايتي نداشت.

علي دايي مدعي است امكان ندارد قهرماني صحنه خطا را نديده باشد و اشتباه او سهوي باشد!
    بنده و نصيرزاده و رودنيل اولين كساني بوديم كه بين دو نيمه بازي با يك خبرگزاري مصاحبه كرديم و گفتيم قهرماني روي اين صحنه اشتباه كرد. اصطلاح فن كمر كه حالا همه به كار مي‌برند را هم من براي اين صحنه به كار بردم. در اينكه قهرماني اشتباه كرد، ترديدي وجود ندارد اما اينكه صحنه را ديد يا نديد، من نمي‌دانم و نمي‌توانم در اين مورد اظهارنظري كنم.

دايي مدعي است به لحاظ عقلي و منطقي امكان ندارد قهرماني آن صحنه را نديده باشد؟
    يك شعر قديمي و معروف است كه مي‌گويد «هرگز حديث حاضر و غايب شنيده‌اي، من در ميان جمع‌ام و دلم جاي ديگري است» شايد قهرماني هم در آن لحظه حواسش جاي ديگري بود. من نمي‌توانم در اين مورد نظر قطعي بدهم. آقاي دايي براي خودش دلايل و مداركي دارد كه اين دلايل و مدارك برايش ذهنيت ايجاد مي‌كند اما من و شما كه مدركي نداريم، نمي‌توانيم ذهنيتي هم داشته باشيم.

ادعاهاي آقاي باديه مالك باشگاه نفتون را شنيديد. اين اتفاقات در زمان شما كه نبود؟
    نه، براي زماني است كه حسين عسگري همه‌كاره كميته داوران بود اما ادعاي او درست نيست. داوراني كه او در اين گزارش اسم آنها را آورد، از اين آقا شكايت كردند و آقاي باديه محكوم هم شدند. داوران از اين آقا شكايت كردند اما او جرات نكرد به جلسه برود. اين آقا يا نماينده‌اش به اين داوران پيشنهاد رشوه داده بود كه آنها زير بار نرفتند. يكي از داوران كه از جامعه داوري دور شده واسطه اين آقا بود. آقاي باديه از اين فرصت استفاده كرده و نبش قبر كردند در حالي كه در اين ماجرا خودش محكوم شد.

علي دايي يا نماينده‌اش در مورد محسن قهرماني و براي مدرك جمع‌كردن عليه او سراغ شما هم آمدند؟
    نه علي دايي و نه هيچ‌كس از طرف او با من تماس نگرفت و سوالي نپرسيد. من با علي دايي هم ارتباطي ندارم.

فكر مي‌كنيد اين پرونده به كجا برسد؟
    اگر مداركي كه علي دايي ادعا مي‌كند دارد و موثق است واقعي باشد، اين پرونده به سرانجام مي‌رسد و لطف بزرگي در حق فوتبال كرده است اما اگر نتواند ثابت كند بايد با او برخورد شود چون نمي‌شود بي‌دليل به كسي اتهام رشوه گرفتن و فساد و دزدي زد و بايد اين اتهام‌ها را ثابت كرد. دايي با قاطعيت مي‌گويد مدرك دارد و لابد مداركي هم دارد وگرنه سرش درد نمي‌كند كه براي خودش دردسر الكي درست كند. به خواست خدا اين پرونده به سرانجام مي‌رسد و حق به حقدار خواهد رسيد.

منبع: روزنامه گل

16. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز مردک شروع کرد

سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي شيراز ابراز اميدواري کرد حواشي داوري هفته گذشته بازي پرسپوليس در ديدار فردا تاثيرگذار نباشد.

18. 8 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

گزارش تمرين پرسپوليس

پرسپوليس امروز تمريني را از ساعت 16 و 30 تا 17 و 20 دقيقه برگزار کرد. شاگردان علي دايي قرار است فردا در چارچوب هفته يازدهم از ساعت 17 و 20 به مصاف فجر سپاسي بروند.

به گزارش فارس، در تمرين امروز سعيد شيريني غايب بود.

*بازيکنان با صحبت‌هاي کادر فني مشغول گرم کردن بدن‌هاي خود شدند.

*حدود 30-40 هوادار اين تمرين را نظاره کردند و خبرنگاران استقبال کمي از تمرين داشتند.

*کلانتري جنت‌آباد دقايقي در تمرين حاضر شد.

*بازيکنان به انجام پرسينگ، پاس‌هاي کوتاه و بلند، شوت و کارهاي بدني پرداختند.

*هرچند تمرين در زير نور آفتاب برگزار مي‌شد اما در اواخر کار لحظاتي برق مجموعه رفت که مشکل خاصي به وجود نيامد.

*علي دايي 19 بازيکن را براي ديدار با فجر معرفي کرد تا به هتل بروند، از بين اين 19 بازيکن نام يک نفر خط خواهد خورد. نيلسون، عليرضا حقيقي، رضا حقيقي، سيد جلال حسيني، اميد عاليشاه، پيام صادقيان، سيد صالحي، قاسم دهنوي، محمد نوري، غلامرضا رضايي، رضا نورمحمدي، محمدرضا خانزاده، هادي نوروزي، ميلاد کفشگري، محمدرضا خلعتبري، محسن بنگر، حميد علي‌عسگر، مارکو و حسين ماهيني اين 19 بازيکن را تشکيل مي‌دهند.

*به غير از علي دايي و کريم باقري ساير اعضاي تيم خودرو‌هاي خود را درون درفشي‌فر گذاشتند و با اتوبوس راهي هتل المپيک شدند.

*محمد پنجعلي در تمرين امروز پرسپوليس حضور داشت.

*تمرين امروز پرسپوليس پشت درهاي بسته انجام شد.

خروج جالب قهرماني از فدراسيون

محسن قهرماني پس از اينکه از صبح امروز در فدراسيون فوتبال حاضر شد و جلسات متعددي را به خاطر اتفاقات بازي پرسپوليس و سپاهان پشت سر گذاشت؛ زماني که قصد خروج از ساختمان فدراسيون را داشت با مشاهده خبرنگاران دوباره به داخل فدراسيون رفت.

به گزارش تسنيم، قهرماني حدود يک ساعت در فدراسيون فوتبال حضور داشت و پس آن بود که با يک خودرو پژو پارس که دو سرنشين خانم داشت (به نظر مي‌رسيد خانواده قهرماني باشند) به پارکنيگ فدراسيون رفت. در اين لحظه قهرماني روي صندلي عقب اتومبيل مذکور دراز کشيد و چادر مشکي را روي خود انداخت تا ديده نشود.

نکته جالب اينجا بود که خبرنگاران حاضر در اين محل قهرماني را از زمان سوار شدن تا خروج از فدراسيون مي‌ديدند.

20. 4 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •